• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان آیا تعداد دفعات در گوگل در تاثیر داره؟

worldmohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مطمئن باشید که تاثیر داره با این روش گوگل الگوریتم موتورشو بهینه تر کرده و نتایج باارزش تری رو در اختیار کاربران میذاره که از اون طرفشم درامد و سود بیشتری برای خودش داره

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
1+ کاملترین تاثیر بر روی Search Impact میباشد که هر چه Search Impact یک صفحه بیشتر باید اون صفحه در نتایج کلی حتی برای اونهایی که 1+ ندادن در اول قرار میگیره
کلا 1+ یک تاثیر کلی داره یک تاثیر فردی

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
دوستان آیا تعداد دفعات +1 در PR گوگل در تاثیر داره؟

در مورد تاثیرش روی پیج رنک مقاله ای نبوده که مطالعه کنم ولی تا اونجایی که اطلاع دارم و دوستان گفتن تاثیر زیادی روی نتیجه جستجو ها داره.

مثلا فرض کنید یوزری توی گوگل عنوانی رو سرچ کرده.مثلا سایت شما از بین نتایج داخل صفحه دوم هست.حالا اگر همون یوزر شمارو +1 کرده باشه توی نتایج شمارو در صفحه اول و یا بالاتر از جای قبلی میبینه..

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
در مورد تاثیرش روی پیج رنک مقاله ای نبوده که مطالعه کنم ولی تا اونجایی که اطلاع دارم و دوستان گفتن تاثیر زیادی روی نتیجه جستجو ها داره.

مثلا فرض کنید یوزری توی گوگل عنوانی رو سرچ کرده.مثلا سایت شما از بین نتایج داخل صفحه دوم هست.حالا اگر همون یوزر شمارو +1 کرده باشه توی نتایج شمارو در صفحه اول و یا بالاتر از جای قبلی میبینه..
دوست عزیز شما تشریف ببرید سایت ما یک مقاله ی 2 بخشی در همین مورد نوشتیم در مورد تاثیر 1+ بر سئو

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
دوست عزیز شما تشریف ببرید سایت ما یک مقاله ی 2 بخشی در همین مورد نوشتیم در مورد تاثیر 1+ بر سئو

مقاله شما و باقی مقالاتتون رو مطالعه کردم قبلا ولی حرف من چیز دیگه ای بود:

مقاله ای پیدا نکردم که روی تاثیر +1 روی PR بحث کرده باشه.

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
تاثیری نداره اقا جان ..

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
هیچ فاکتوری نمیتونید پیدا کنید که بگید فقط در پیج رنک تاثیر داره همه فاکتور ها در کنار هم در پیج رنک تاثیر دارند
green_way :
تاثیر داره دوست عزیز اینو که دیگه همه میدونن
حرف ما را قبول ندارید یک سرچ در منابع خارجی بزنید

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
بالا