• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان اسكريپت ارسال فرم سيگما دچار مشكل شده لطفا ببينيد جريان چيه!؟

gratis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من يك ساله دارم از اين اسكريپت استفاده ميكنم يه دفه الان دو روزه ديگه كار نميكنه يعني فرم رو ارسال ميكنه ولي به صفحه تشكر ريدايركت نميشه اروري هم ميده كه ميتونيد از اين صفحه بريد و بعد از ارسال فرم ببينيد از لاين 116 اشكال ميگره كه من اصلا فايل ها رو دستكاري نكردم كه بخوام بگم خراب شده تا دو روز پيش كار ميكرد يه دفه بدون دليل ديگه درست عمل نميكنه!!!:(
بريد به اين آدرس پايينش يه فرم هست پايين صفحه بدون پر كردن چيزي روش كليك كنيد فقط ببنيدي ارسال ميكنه يا ارور ميده اگه مثل من ارور داد ببينيد چيه كمك كنيد ممنون.ضمنا روي هاست ديگه هم تست كردم جواب نداد:blink:
http://pantahost.com

ويرايش كردم چون آأرس رو اشتباه داده بود

minipars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فایل رو با notepad ادیت کردی یا سرور Buffer رو ورداشته .
اگه اینجوره :
اول فایل اینو اضافه کن :
PHP:
<? ob_start(); ?>
آخرش هم اینو :
PHP:
<? ob_end_flush(); ?>

gratis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فایل رو با notepad ادیت کردی یا سرور Buffer رو ورداشته .
اگه اینجوره :
اول فایل اینو اضافه کن :
PHP:
<? ob_start(); ?>
آخرش هم اینو :
PHP:
<? ob_end_flush(); ?>

ببخشيد ولي من گفتم كه به هيچ دست نزدم ... يعني همون چيزايي هستش كه تا چند روز پيش داشت كار ميكرد حالا از كار افتاده....:( :wacko: ضمنا اينو كه گفتي به كدوم فايل و كجا اضاف كنم اگه اسكريپت رو ببيني فكر كنم بهتر باشه اسكريپت سيكما هست تو انجمن همه ميدونن :(

gratis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا خيلي سروري خدايي ما هرچي داريم از اين پي تي و بچه هاي باحالش مثل شماست!:blush: حل شد ولي نوز موندم فايلي كه من دستكاري نكردم چطوري خود بهخود اينجوري شد...!؟در هر صورت خيلي سروري دمت گرم يه thanks هم دادم بهت!:D

بالا