• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان باتجربه راه اندازی سایت دانلود فیلم و سریال انگلیسی چه مصیبتایی داره؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان و عزیزان و سروران اگر میشه راهنمائی کنید راه اندازی سایت دانلود فیلم و سریال به زبان انگلیسی کلن برای کاربران خارجی , درآمد خوبی داره یا نه؟ چالشهای پیش رو چی هستند؟ اونوری ها چطور با این سایتها برخورد میکنند؟
ممنون

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
اولین مشکلی که باش دارید هاست وارز هستش یعنی همیشه باید یه بک آپ داشته باشید که هر جچا بستنتون بتونید اطلاعات رو یه جا دیگه بیارید بالا

دومیش سیستم مالی هستش که بایدیه درگاه براش پیدا کنی

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
کلن منظورم اینه بازدهی خوبی دارن؟ کشورهای دیگه چنین سایتهایی رو فیلتر میکنن؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان تجربیاتتون رو بگید لطفاً

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
پس بدان و اگاه باش که باید وارز کار کنی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
پس بدانتر و آگاهتر باش که سودش به درد نمیخوره چون باید سابقه حرفه ای انکود داشته باشی و تیم و مافیا برای ایجاد محبوبیت کاذب

در کل از لحاظ شرعی مشکل داره

Sent from my SM-G928C using Tapatalk

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
پس بدانتر و آگاهتر باش که سودش به درد نمیخوره چون باید سابقه حرفه ای انکود داشته باشی و تیم و مافیا برای ایجاد محبوبیت کاذب

در کل از لحاظ شرعی مشکل داره

Sent from my SM-G928C using Tapatalk
مشکل مخاطب ندارم ولی حیف مشکل شرعی داره

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
تمامی مشکلاتی که دوستان گفتن رو ادم میتونه حل کنه شرعو هم بیخیالش
80 درصد مشکل شما مربوط به گوگل میشه که همه فیلمای خارجی قانونی به نام کپی رایت دارن که اگه شما فیلم بزارین برای دانلود از گوگل چندین مورد اخطار عدنم رعایت کپی رایت میاد بعد چندین اخطار دیگه نمیدونم چی میشه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
تمامی مشکلاتی که دوستان گفتن رو ادم میتونه حل کنه شرعو هم بیخیالش
80 درصد مشکل شما مربوط به گوگل میشه که همه فیلمای خارجی قانونی به نام کپی رایت دارن که اگه شما فیلم بزارین برای دانلود از گوگل چندین مورد اخطار عدنم رعایت کپی رایت میاد بعد چندین اخطار دیگه نمیدونم چی میشه
دوست من شما بنا به شرایط ما و دریافت پرداختی ها ، اگر قدرت جذب بازدید کننده خارجی داشته باشی تو چه زمینه ای کار میکنی؟که درامد خوبی هم داشته باشه؟

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
دوست من شما بنا به شرایط ما و دریافت پرداختی ها ، اگر قدرت جذب بازدید کننده خارجی داشته باشی تو چه زمینه ای کار میکنی؟که درامد خوبی هم داشته باشه؟

والا بنده تابستون سال گذشته خیلی به این موضوع فکر کردم ولی متاسفانه چیزی نیافتم برا همین دیگه همین نت فارسی رو ادامه دادم !
با عرض پوزش از شما بنده اطلاعات یا سابقه و تجربه در این مورد ندارم و نمیتونم کمکتون کنم چون خودم دنبال یکی هستم که به کمک خود من بیاد
سایر اساتید کمک کنن بنده هم استفاده میکنم

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
واقعا می تونی مخاطب خارجی جذب کنی؟
بیا من ی سایت فیلم می زنم شما مخاطب خارجی بیار
هزینه اش رو هم بگو :|

Best T1

Registered User
لایک‌ها
13
تنها مشکل زدن سایت خارجی گوگل هستش بنظرم اگه الان کسی میتونه بره توی کار سایت خارجی و ی سرور انکود بگیره و فیلم هارو با کدک x265 بزنه و از لینک های کمکی و ... لینک رو بزاره تا در آمد هم داشته باشه .

البته واقعا انکود کار سختیه انکود داریم تا انکود و انکودر داریم تا انکودر مثلا الان shaanig خیلی خوبه ولی این دلیل میشه بگیم ganool هم در حد shaanig هست ؟
هر انکودر طرفدار خودشو داره باید بجای توجه به سرعت عمل توی کار انکود به کیفیت توجه داشته باشید .

birmusical

Registered User
لایک‌ها
253
مشکلات:
- مشکلاتی که گوگل به خاطر نقض کپی رایت براتون ایجاد میکنه.
- شکایت هایی که از سایت میشه بابت نقض کپی رایت که منجر به بلاک شدن آیپی هاست میشه. البته میتونید روی سرور های کشورهای ناقض کپی رایت سایتتون رو بالا بیارید (مثل هلند)
- این جور سایت ها مثل مور و ملخ زیاد شدن! چه از نوع خارجی و چه از نوع ایرانی.
- امکان وی آیپی کردن به شدت سخت هست. مثل مشکلاتی بابت پرداخت و رقبای رایگان بسیار زیاد!
- نیاز به وقت زیاد و آماده به کار بودن
- به خاطر تحریم ها بهتره نشانی از ایرانی بودنتون نباشه. باید با سرویس دهندگانی همکاری کنید که با هویت ایرانی مشکلی نداشته باشن.

مزایا
- درآمد به دلار!! چه از تبلیغات و چه از اکانت های وی آی پی
- مخاطباتون فقط از یک کشور 80 میلیونی + افغانستان و تاجیکستان نیست. از کل دنیا مخاطب دارید!
- سرکله نزدن با مشکلاتی مثل فیلترینگ
- اگر تو مسائل غیر اخلاقی و سیاسی فعالیتی نکنی کسی باهات کاری نداره ;)

پیشنهاد خود من اینه سایت فیلم و سریال رو بیخیال بشید. بهتره انرژیتون رو روی یه ایده ی دیگه ای بزارید. ایده ای که دست کمتر و رقبای کمتری تو کار باشه :general601:

بالا