دوستان و عزیزان و سروران اگر میشه راهنمائی کنید راه اندازی سایت دانلود فیلم و سریال به زبان انگلیسی کلن برای کاربران خارجی , درآمد خوبی داره یا نه؟ چالشهای پیش رو چی هستند؟ اونوری ها چطور با این سایتها برخورد میکنند؟
ممنون
ممنون
:general707::general707::general707: عاشق این اهمیت دادنت به شخصیت های مختلف هستم.پس بدان و اگاه باش که باید وارز کار کنی
مشکل مخاطب ندارم ولی حیف مشکل شرعی دارهپس بدانتر و آگاهتر باش که سودش به درد نمیخوره چون باید سابقه حرفه ای انکود داشته باشی و تیم و مافیا برای ایجاد محبوبیت کاذب
در کل از لحاظ شرعی مشکل داره
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
دوست من شما بنا به شرایط ما و دریافت پرداختی ها ، اگر قدرت جذب بازدید کننده خارجی داشته باشی تو چه زمینه ای کار میکنی؟که درامد خوبی هم داشته باشه؟تمامی مشکلاتی که دوستان گفتن رو ادم میتونه حل کنه شرعو هم بیخیالش
80 درصد مشکل شما مربوط به گوگل میشه که همه فیلمای خارجی قانونی به نام کپی رایت دارن که اگه شما فیلم بزارین برای دانلود از گوگل چندین مورد اخطار عدنم رعایت کپی رایت میاد بعد چندین اخطار دیگه نمیدونم چی میشه
دوست من شما بنا به شرایط ما و دریافت پرداختی ها ، اگر قدرت جذب بازدید کننده خارجی داشته باشی تو چه زمینه ای کار میکنی؟که درامد خوبی هم داشته باشه؟
واقعا می تونی مخاطب خارجی جذب کنی؟دوست من شما بنا به شرایط ما و دریافت پرداختی ها ، اگر قدرت جذب بازدید کننده خارجی داشته باشی تو چه زمینه ای کار میکنی؟که درامد خوبی هم داشته باشه؟