• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان برادرانه کمک کنید(خریدار دوربین و وویس ریکوردر)

rafat-k

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام. من تازه واردم. :rolleyes:راستش تا 20 روز دیگه از ایران میرم و نیاز دارم که یک دوربین دیجیتال و یک voice recorder تهیه کنم و خوب چون خرجم زیاده نمی خوام زیاد هزینه کنم برا همین دنبال جنس دست2 هستم. زیاد با مارک ها و قیمت ها آشنایی ندارم:wacko: (میدونین دیگه، دخترا زیاد به این چیزا علاقه ندارن). حالا اگه لطف کنید و مورد معرفی کنید ممنون میشم. برای دوربین می خوام حداکثر 200 هزارتومان و وویس ریکوردر هم حداکثر 50 هزار هزینه کنم. به نظرتون مورد خوبی گیرم میاد؟

skydrive

Registered User
لایک‌ها
2
سلام و خسته نباشید
من چند ساله با دوربین های مختلف کار میکنم و به نظرم بهترین کیفیت عکس رو دوربین نیکون داره و خودم دوبار دوربین نیکون خریدم و یک بار سونی که البته پشیمون شم و دوباره نیکون خریدم...سری اول نیکون 5900 داشتم و چند وقتی هست که یه دوربین نیکون P-50 خریدم که واقعا عالیه
تنظیمات سریع و آسان داره و کیفیت عکس هاش واقعا بالاست...الان برای فروش گذاشتمش و میخوام یدونه حرفه ای بخرم.
قیمت اکبندش 280 هزار بود اما من حاظرم تا 190 هزار تومان هم بفروشم..اگه تهران هستین میتونین اول کیفیتشو ببینی بعدش اگه خوشتون اومد خرید کنین..باز هم اگه سوالی دارین در خدمتتون هستم.
موفق باشین !

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
دوست عزیز به هیچ وجه این مورد رو پیشنهاد نمیکنم دوربین p50 دوربین سال 2007 هست که به هیچ وجه ارزش خرید نداره خصوصا با این قیمت با این قیمت میتونی یه canon s5is دست دو تهیه کنی
شما میتونید با 200 تومن یه دوربین آکبند با گارانتی تهیه کنید تو این رنج قیمت Canon A3200 IS
رو به شما پیشنهاد میکنم
• سنسور تصویر 14 مگاپیکسل
• لنز واید 28mm و زوم 5X اپتیکال
• دارای لرزشگیر اپتیکال تصویر
• صفحه نمایشگر 2.7" اینچ
• دارای حالت عکاسی آسان و راهنمای عکاسی
• فیلمبرداری با فرمت HD 720p به همراه لرزشگیر داینامیک تصویر
• دارای حالت های تشخیصگر چهره و رفع قرمزی چشم
• پردازشگر DIGIC 4
• منبع تغذیه باتری لیتیومی
• مجهز به فلاش هوشمند
• مجهز به تلنولوژی تشخیص حرکت که حرکت شئ و دوربین را تشخیص داده و به طور خودکار سرعت شاتر و میزان حساسیت ISO را تنظیم می کند
• حالت عکاسی Smart Auto :در کنار تنظیمات دستی که برای بهتر شدن کیفیت عکس ها در اختیار دارید ، این حالت اتوماتیک و هوشمند صحنه ها را تشخیص می دهد و از بین 32 تنظیم مختلف مناسبترین را انتخاب می کند. تکنولوژی تشخیص صحنه برای بهترین نتیجه تصویر در هر شرایط عکاسان حرفه ای و آماتور را همراهی می کند تا عکس های فوق العاده بگیرند.

Last edited:

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
دوستان سلام. من تازه واردم. :rolleyes:راستش تا 20 روز دیگه از ایران میرم و نیاز دارم که یک دوربین دیجیتال و یک voice recorder تهیه کنم و خوب چون خرجم زیاده نمی خوام زیاد هزینه کنم برا همین دنبال جنس دست2 هستم. زیاد با مارک ها و قیمت ها آشنایی ندارم:wacko: (میدونین دیگه، دخترا زیاد به این چیزا علاقه ندارن). حالا اگه لطف کنید و مورد معرفی کنید ممنون میشم. برای دوربین می خوام حداکثر 200 هزارتومان و وویس ریکوردر هم حداکثر 50 هزار هزینه کنم. به نظرتون مورد خوبی گیرم میاد؟
مورد استفاده ویس رکوردر شما چی هست؟؟
برای ضبط فیس تو فیس یا کنفرانس یا .....؟؟؟

rafat-k

Registered User
لایک‌ها
0
مورد استفاده ویس رکوردر شما چی هست؟؟
برای ضبط فیس تو فیس یا کنفرانس یا .....؟؟؟
دوست عزیز ممنون از راهنماییهات. وویس رکوردر رو برای روزهای اول که میرم اونور سر کلاس می خوام که صدای استاد و ضبط کنم تا وقتی که گوشم به لحجه های مختلف اساتید عادت کنه. خوب کلاس های اونجا معمولا حالت آمفی تاترهای دانشگاه های خودمون و داره.
میشه نظرت و درباره این دوتا دوربین هم بدونم: 1-سامسونگs750 که 80هزارتومن میده. 2- canon sx200 که حدود 200 هزار تومن میده.
راستش درباره دوربین هرچی قیمتش پایین تر باشه برام مقبول تره اما در عین حال نمی خوام یه چیز بگیرم که خدای نکرده مشکل داشته باشه یا اگر مشکلی براش پیش اومد نتونم تعمیرش کنم(منظورم اینه که قطعاتش گیر نیاد).مثلا درباره سامسونگ s750 یه نفر بهم گفت که قبل از اینکه شارژش کامل خالی بشه و هنوز دوتا خط روی علامت باطریش نشون می ده اما خودبهخود خاموش میشه.

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
در مورد ویس رکوردر باید بگم چند تا از دوستان من 2-3 مدل از این ارزونا خریدن ولی طبق گفته خودشون اصلا جواب کارشون رو نداد مخصوصا تو محیطی مثل آمفی تئاتر
اما در مورد دوربین هم سامسونگ رو توصیه نمیکنم ولی sx 200 دوربین خوبیه فقط شرایط دوربین چطوره؟؟

rafat-k

Registered User
لایک‌ها
0
برای sx200 یکی از دوستان همین جا خصوصی داده بود ولی خوب توضیحی نداده بودند. گفتند که دوربین مال برادرشون هست و در حد آک نگه داشته! البته یه مورد دیگه هم پ خ داشتم که دوربین canon720 با قیمت 130 هزار گفته بودند که گفتند تمیز و سالم هست، کیف و جعبه هم داره.
کاش دوستان خصوصی ندن. لطفا همین جا بنویسید که دوستان حرفه ای بتونن راهنمایی کنن، اینجوری من هی باید منتقل کنم. ممنون

rafat-k

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان کسی وویس رکوردر نداره؟ نمی خواد بفروشه ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
دوست من برای وویس رکوردر بهتره جای دیگه ای سوال کنید.مثلا" تو بازارچه یا صوتی تصویری
ولی بهتره نو بخرید.معمولا" برند سونی وویس رکوردر های خوبی میزنه.که من اطلاعی از مدلهاش ندارم

بالا