• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان بزرگوار لطفا بیاین داخل

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام visa کارتم رو وریفای کنم برای همین نیاز دارم که شما عزیزان در لینک پائینی ثب نام انجام بدید تا اکانت من ازاد بده
لطفا همه دوستانی که امکان دارن با استفاده از لینک پاینی ثبت نام کنن ( واقعا شرمندم میکنید با اینکار )
بعد ثبت نام یکی دو مورد باید کاری انجام بدید که پایین لینک اموزش میدم
http://www.AWSurveys.com?R=2141789
بعد ثبتنام در لینک بالا کارهایی پایینی رو انجام بدید لطفا

اول ﺑﺮوید ﻗﺴﻤﺖ در پنجره home
Surveys
«
Paid Website Evaluations
»
این گزینه های بالا تقریبا اواسط صفحه هستند که ﭼﻨﺪ ﺗﺎ می باشند ﺭﻭ ﺍﻭﻟﯽ ﮐﻠﯿﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ شما ﻣﯿﺨﻮﺍهد ﮐﻪ ﻫﺮﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿ توانید ﻭﺍﺭﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﭘﺎیین ﮔﺰﯾﻨﻪ
submit. .را ﻣﯿﺰﻧﯿﻦ ﺣﺎﻻ‌ و این کار رو چندین بار انجام میدید تا اینکه لینک های مستطیل شکلی تمام شوند با انجام دادن هر کدام 0.30 $ به حساب شما میاید و وقتی انرا به 75 دلار برسونید برایتان یک عدد ویزا کارت صادر میشود
ﯾﮑﻢ ﻣﻮﺟﻮﺩﯼ گرفتین در ادامه میروید home و موجودی رو چک میکنید
دستتون درد نکنه واقعا تشکر و قدردانی میکنم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
شما تاحالا دریافتی داشتی ازش؟ چون یادمه یه تاپیک قبلا براش زده شده بود و به دلیل اسکم بودن بسته شد...
ادیت: الان عضو شدم و یه نگاهی بهش انداختم،اینطوریا که شما هم میگی نیست که مثلا بنویسی Very Good بعد 30 سنت بده،گفته باید حداقل 2 خط بدون غلط و با کیفیت در مورد اون سایت بنویسی،که کار هرکسی نیست... :)
ادیت2: توی چند تا سایت خوندم که وقتی به حداقل برداشت میرسی دیگه نمی تونی لاگین کنی و مینویسه پسوورد اشتباه است،اگر هم بهشون ایمیل بزنی میگن متاسفانه ما پسووردتون رو نداریم!!! :|

Last edited:

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
شما تاحالا دریافتی داشتی ازش؟ چون یادمه یه تاپیک قبلا براش زده شده بود و به دلیل اسکم بودن بسته شد...
ادیت: الان عضو شدم و یه نگاهی بهش انداختم،اینطوریا که شما هم میگی نیست که مثلا بنویسی Very Good بعد 30 سنت بده،گفته باید حداقل 2 خط بدون غلط و با کیفیت در مورد اون سایت بنویسی،که کار هرکسی نیست... :)
ادیت2: توی چند تا سایت خوندم که وقتی به حداقل برداشت میرسی دیگه نمی تونی لاگین کنی و مینویسه پسوورد اشتباه است،اگر هم بهشون ایمیل بزنی میگن متاسفانه ما پسووردتون رو نداریم!!! :|
http://www.AWSurveys.com?R=2141789 داداش شما از طریق این لینک ثبت نام کردید ؟؟؟
اینطوری که میگی نیست من خودم هر چی خوشم اومد نوشتم و برای هر کدام 30 سنت داد بهم
سایت فیکی هم نیست
مرسی

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
http://www.AWSurveys.com?R=2141789 داداش شما از طریق این لینک ثبت نام کردید ؟؟؟
اینطوری که میگی نیست من خودم هر چی خوشم اومد نوشتم و برای هر کدام 30 سنت داد بهم
سایت فیکی هم نیست
مرسی
بله از همون لینک عضو شدم،در ضمن بله،حتی اگه بنویسید sdsdfs هم پول رو میده،ولی موقع برداشت بررسی می کنن و اگه اونطور که اونا میخوان نباشه پولی پرداخت نخواهند کرد...به هر حال موفق باشید. :)

بالا