• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان به کمک و راهنمایی شما در مورد ارتقا سیستم احتیاج دارم . . . فوری

msh839

Registered User
لایک‌ها
73
سلام دوستان عزیز
یه راهنمایی میخواستم در مورد یه سیستم که بعد از سال ها میخوام گرافیک و رم اونو ارتقا بدم .
اکه خواسته باشم یه گرافیک در حد 6570 یا بالاتر رو سیستم با قطعات زیر بذارم جواب میده و اگر نمیده چه قطعاتی رو باید جایگزین کنم .
سیستم مورد نظر به شرح زیر می باشد
main : msi 945gcm5
cpu : e2200
power : 200w
ram:1gb ddr2 667
در آخر هم میخوام پیشنهاد بدین که به نظرتون چه گرافیکی در رنج 150 یا کمتر به صورت کارکرده بخرم که بازدهی خوبی داشته باشه.
قطعا میگید که پاورم ولتاژش کمه:) پس برای پاور هم بگید چه پاوری و با چه ظرفیتی مناسب هست. اونم کارکرده میخوام ها!
ممنون از همه دوستان

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام دوستان عزیز
یه راهنمایی میخواستم در مورد یه سیستم که بعد از سال ها میخوام گرافیک و رم اونو ارتقا بدم .
اکه خواسته باشم یه گرافیک در حد 6570 یا بالاتر رو سیستم با قطعات زیر بذارم جواب میده و اگر نمیده چه قطعاتی رو باید جایگزین کنم .
سیستم مورد نظر به شرح زیر می باشد
main : msi 945gcm5
cpu : e2200
power : 200w
ram:1gb ddr2 667
در آخر هم میخوام پیشنهاد بدین که به نظرتون چه گرافیکی در رنج 150 یا کمتر به صورت کارکرده بخرم که بازدهی خوبی داشته باشه.
قطعا میگید که پاورم ولتاژش کمه:) پس برای پاور هم بگید چه پاوری و با چه ظرفیتی مناسب هست. اونم کارکرده میخوام ها!
ممنون از همه دوستان

شما برای ارتقا 6570 نو باید بگیرید یا 5750 کار کرده که تو همین 150 قیمت میخوره ( البته خیلی کم گیر میاد و شاید کسی این قیمن نده )
برای ارتقا هم مادربرد تون هسچ مشکلی نداره
ولی پاورتون رو باید تعویض کنید اونم نسبت به کارتی که میگیرید
البته یک مورد دیگه هم هست رمتون خیلی پایینه برای بازیهای امروزی حداقل یک رم 1 گیگ دیگه هم بگیرید

بالا