• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان تجربه استفاده از بخاری برقی دارن از بابت قیمت برق مصرفی

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام دوستان برای یه مغازه 9 متری که گاز نداره دنبال یه روش گرمایشی هستم فکرم سمت بخاری برقی هست اما نمی دونم چند میاره رو قبض دوستانی که استفاده کردن ممنون میشم بگن

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
اخیرا یک سری هیتر برقی در فروشگاه دیدم 800 وات ... قیمتش هم 90 تومن .... بخاری برقی ها معمولا وات های خیلی بالایی دارن ...1500 2000

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
من همین دیشب داشتم حساب میکردم هزینه برقش رو o_O
من پیشنهادم فن هیتر برقی هست که ترموستات داره و اتوماتیک خاموش و روشن میشه که باعث عدم کارکرد دائم و کاهش هزینه میشه

ولی
اگر فرض کنیم شما یه هیتر 2000w میگیری (معمولا اکثر مدل های همین قدر مصرفشون هست) و این هیتر 8 ساعت در روز که شما تو مغازه هستی روشن باشه

اگر کنتر برق مغازه مستقل باشه و شما مصرف زیادی تو ان مغازه بجز هیتر نداری
هزینه ماهیانه برق هیتر شما با تعرفه سال 95 باید حدود 24 هزارتومان در ماه تا 30 هزارتومان باشد

ولی اگر داخل مغازه وسایل برمصرف برقی دیگری هست چون هزینه برق تصاعدی حساب میشه پس هزینه برق هیتر حدود 45 تا 50 تومان در ماه خواهد بود.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
من همین دیشب داشتم حساب میکردم هزینه برقش رو o_O
من پیشنهادم فن هیتر برقی هست که ترموستات داره و اتوماتیک خاموش و روشن میشه که باعث عدم کارکرد دائم و کاهش هزینه میشه

ولی
اگر فرض کنیم شما یه هیتر 2000w میگیری (معمولا اکثر مدل های همین قدر مصرفشون هست) و این هیتر 8 ساعت در روز که شما تو مغازه هستی روشن باشه

اگر کنتر برق مغازه مستقل باشه و شما مصرف زیادی تو ان مغازه بجز هیتر نداری
هزینه ماهیانه برق هیتر شما با تعرفه سال 95 باید حدود 24 هزارتومان در ماه تا 30 هزارتومان باشد

ولی اگر داخل مغازه وسایل برمصرف برقی دیگری هست چون هزینه برق تصاعدی حساب میشه پس هزینه برق هیتر حدود 45 تا 50 تومان در ماه خواهد بود.
خب او مغازه این موارد احتمالا باشن یک عدد سیستم با مخلفات مثل پرینتر و مودم و ... و یک عدد لامپ 100 و یدونه لامپ نئون که عنوان مغازه رو نشون بده

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
من واسه یک اتاق 9 متری استفاده کردم
سال قبل قبض دوره سردی هوا حدود 200 هزار تومان اومد

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
نوعش فرق داره ایرانی نگیر که خیلی پر مصرفه و غیر استاندارد.
یدونه delonghi دارم مصرفش زیاد نیست اگر خیلی روشن کونی همین ماهی 30 تومن اینا میندازه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوره سردی هوا = چند ماه ؟ 3 ماه مثلا ؟ 4 ماه مثلا ؟
تز پائیز شروع میشه تا اواخر اسفند حدود 6 ماه هست البته اون اسفند هم ضمانت نداره زیاد چون شده گاهی دقیقه نود برف زده همه جا رو گرفته یا طرف ما هم نیاد طرف اردبیل و اینا میاد و سوز و سرماشو باما شریک میشه اما میانگین 6 ماه

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
تز پائیز شروع میشه تا اواخر اسفند حدود 6 ماه هست البته اون اسفند هم ضمانت نداره زیاد چون شده گاهی دقیقه نود برف زده همه جا رو گرفته یا طرف ما هم نیاد طرف اردبیل و اینا میاد و سوز و سرماشو باما شریک میشه اما میانگین 6 ماه
برو لاله پارک قسمت فروشگاه در طبقه زیرزمین... چند مدل هیتر برقی فن دار آورده ... از 800 وات داره تا 2000 وات .... قیمت هاش هم مناسبه و ظاهرشون هم برای دفتر مناسبه

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
دوره سردی هوا = چند ماه ؟ 3 ماه مثلا ؟ 4 ماه مثلا ؟
حدود دو ماه شد
بستگی به توان دستگاه داره و اینکه روی چقدر گرما تنظیم کنید و چند ساعت روشن باشه و ...

بالا