• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان خواهش مي كنم كمكم كنيد ( اي ميل از سايت اي گولد )

Isatis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

از دوستاني كه در باره حساب e-gold اطلاعات كامل دارند سوالي داشتم. از اي گولد نامه اي برايم رسيده كه بايد اطلاعات خود را آپ ديت كنم وگرنه با مشكل مواجه مي شوم و ديگر نمي توانم از حسابم استفاده كنم.

مي خواستم ببينم اين نامه واقعي است يا دروغ ؟ چون شنيده بودم سايت اي گولد هيچوقت براي كسي اي ميل نمي فرستد. ( البته غير از اي ميل هاي حاوي پين نامبر ). يك لينك در اين نامه هست كه وقتي مي زنم كليه اطلاعات مربوط به اكانت و پس وورد و اي ميل را مي خواهد.

بايد چكار كنم. خواهش مي كنم كمكم كنيد. در ضمن تا 20 ژوئن بهم فرصت داده. اينم متن اي ميل :

Dear E-gold customer,
We regret to inform you that your E-gold account could be limited due to concerns we have for the safety and integrity of the E-gold community. To resolve this problems please click here and login to your account in order to resolve your account problems. If your problems could not be resolved your account will be limited.

Due to concerns, for the safety and integrity of the E-gold
community we have issued this warning message.

It has come to our attention that your account information needs to be updated due to inactive accounts, frauds and spoof reports. If you could please take 5-10 minutes out of your online experience and renew your records you will not run into any future problems with the online service. However, failure to update your records will result in account deletation. This notification expires on 20th June 2005.
Once you have updated your account records your E-gold will not be interrupted and will continue as normal.

Please renew your account information.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
فكر كنم جعلي باشه. البته اگه واقعا ايگولد گفته باشه كه حسابت رو آپ ديت كن هيچ لينكي واست نميفرسته.

بايد بري تو حسابت تو قسمت اينفو بعدش چند تا از چيزهاتو عوض كن. مثلا يه حرفي اضافه يا كم كن.

فقط همين. در غير اين صورت اصلا روي هيچ لينكي تو ايميل ات كليك نكن. چون امكان هك شدنت زياده.

Isatis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از neo2 :
فكر كنم جعلي باشه. البته اگه واقعا ايگولد گفته باشه كه حسابت رو آپ ديت كن هيچ لينكي واست نميفرسته.

بايد بري تو حسابت تو قسمت اينفو بعدش چند تا از چيزهاتو عوض كن. مثلا يه حرفي اضافه يا كم كن.

فقط همين. در غير اين صورت اصلا روي هيچ لينكي تو ايميل ات كليك نكن. چون امكان هك شدنت زياده.

مرسي نئو جان. خودمم همين فكرو مي كردم

راستي پيغام مو خوندي كه برات فرستادم ؟ :)

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
بابااینا اسپمهایی هستند که ایندزدا میفرستن تا بری تو اون لینکی که دادن بعد اصلاعاتتو بدذدن چون اگه دقت کنی اون لینک که مثله ایگلد وقتی روش میری یه جا دیگست شکل ایگلد درست کردن هیچ کدوم رو انجام ندین

Isatis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از m_amin :
بابااینا اسپمهایی هستند که ایندزدا میفرستن تا بری تو اون لینکی که دادن بعد اصلاعاتتو بدذدن چون اگه دقت کنی اون لینک که مثله ایگلد وقتی روش میری یه جا دیگست شکل ایگلد درست کردن هیچ کدوم رو انجام ندین

بله درسته. امروز توي خود سايت اي گولد ديدم در همين مورد نوشته بود. هشدار داده بود كه اينجور نامه ها را اصلا باز نكنيد و روي لينك ها كليك نكنيد كه هك مي شويد و اطلاعات تان را مي دزدند. نوشته بود سايت هاي مطمئن و همچنين سايت اي گولد به محض باز شده صفحه شان يك قفل كوچك در پائين براوزر ( اونجا كه نوشته اينترنت ) ظاهر مي شه.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
به نقل از Isatis :
مرسي نئو جان. خودمم همين فكرو مي كردم

راستي پيغام مو خوندي كه برات فرستادم ؟ :)

سلام. ممنونم. اره خوندمش. پيغام هم بهت دادم. رسيده ؟

mehrzad_50cent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براي منم فرستاده.
ولي نكته مشكوكش اينه كه پسوورد ايميل رو هم ازت ميخاد :lol:

meli

Registered User
لایک‌ها
23
عجیبا قریبا
برای من مدتهاست که میاد و من هم باز کردم.چند دفعه
حالا میگید چی کار کنم.
ببندم و یکی دیگه باز کنم؟ هنوز هیچی تو حسابم ندارم؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از meli :
عجیبا قریبا
برای من مدتهاست که میاد و من هم باز کردم.چند دفعه
حالا میگید چی کار کنم.
ببندم و یکی دیگه باز کنم؟ هنوز هیچی تو حسابم ندارم؟
سريعا پسوردتو عوض كن قبل از اينكه پول به حسابت بريزي چون اين آيدي و پسوردها همشون ذخيره شدن و سر فرصت از اونها سوء استفاده ميكنن.
شما چقدر ساده این، اصلا به اين ايميلها نبايد نگاه كرد تا اين كه بخواين بياين اينجا از ملت بپرسين چيكار كنيم!!

meli

Registered User
لایک‌ها
23
خوب چرا دعوا می کنی؟
گناه دارم.!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از meli :
خوب چرا دعوا می کنی؟
گناه دارم.!
نه يه دفعه جوگير شدم!
110.gif

ولي خداييش اونو جدي گفتم.

meli

Registered User
لایک‌ها
23
راستی منظورتون از عوض کردن پسوورد همون پسفریز هستش؟
اگه عوض بشه فکر می کنی مشکل حل میشه؟
امروز یکی دیگه برام اومده.

farhad2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Isatis :
سلام به همه

از دوستاني كه در باره حساب e-gold اطلاعات كامل دارند سوالي داشتم. از اي گولد نامه اي برايم رسيده كه بايد اطلاعات خود را آپ ديت كنم وگرنه با مشكل مواجه مي شوم و ديگر نمي توانم از حسابم استفاده كنم.

مي خواستم ببينم اين نامه واقعي است يا دروغ ؟ چون شنيده بودم سايت اي گولد هيچوقت براي كسي اي ميل نمي فرستد. ( البته غير از اي ميل هاي حاوي پين نامبر ). يك لينك در اين نامه هست كه وقتي مي زنم كليه اطلاعات مربوط به اكانت و پس وورد و اي ميل را مي خواهد.

بايد چكار كنم. خواهش مي كنم كمكم كنيد. در ضمن تا 20 ژوئن بهم فرصت داده. اينم متن اي ميل :

Dear E-gold customer,
We regret to inform you that your E-gold account could be limited due to concerns we have for the safety and integrity of the E-gold community. To resolve this problems please click here and login to your account in order to resolve your account problems. If your problems could not be resolved your account will be limited.

Due to concerns, for the safety and integrity of the E-gold
community we have issued this warning message.

It has come to our attention that your account information needs to be updated due to inactive accounts, frauds and spoof reports. If you could please take 5-10 minutes out of your online experience and renew your records you will not run into any future problems with the online service. However, failure to update your records will result in account deletation. This notification expires on 20th June 2005.
Once you have updated your account records your E-gold will not be interrupted and will continue as normal.

Please renew your account information.

آره تقلبي هست واسه منم اومده بود كه متاسفانه من اين كار رو كردم اما نتونستن هك كنن من را چون اي پي را فعال كرده بودم كه امنيتش بره بالا وقتي ديدم تو ايميلم در خواست اي پي اومده فهميدم يكي خواسته بره تو ايگولد من واسه همين زود پسووردم رو عوض كردم

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از meli :
راستی منظورتون از عوض کردن پسوورد همون پسفریز هستش؟
اگه عوض بشه فکر می کنی مشکل حل میشه؟
امروز یکی دیگه برام اومده.
آره همونو ميگم. اگه پسوردتو ندونن هيچ كاري نميتونن بكنن، البته به شرطي كه موقع لوگين براي وارد كردن پسورد هميشه از صفحه كليد مجازي ايگلد استفاده كني.

Isatis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mostafa_gm :
آره همونو ميگم. اگه پسوردتو ندونن هيچ كاري نميتونن بكنن، البته به شرطي كه موقع لوگين براي وارد كردن پسورد هميشه از صفحه كليد مجازي ايگلد استفاده كني.

از همه دوستان متشكرم. خيلي لطف كرديد. :)

بالا