• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان دوربین این K750 سالمه ؟؟؟

aie_saber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خوبین ؟

من بعد از اون ماجرا که مجبور شدم W810 ام رو بفروشم بالاخره یه K750 خریدم گوشی خوبیه راضیم ازش ولی در مورد دوربینش یکم نگرانم :(
من طبق گفته دوستان در مورد تست دوربین موبایل ها عمل میکنم یعنی دوربین رو روشن میکنم و کاور لنز رو کنار میزنم بعدش انگشتم رو جلوی لنز میگیرم تا صفحه LCD سیاه بشه دوستان گفتند که اگر هیچ نقطه سفیدی در این حالت دیده نشه LCD موبایل پیکسل سوخته نداره اگر هم نقاط رنگی قرمز و آبی دیده بشه نشونه خرابیه دوربینه یعنی به عبارتی اگه LCD و دوربین موبایل سالم باشن در این حالت LCD باید مطلقاً تاریک باشه ولی برای من اینطور نیست
ماله من شبیه برفک تلوزیونه با این تفاوت که رنگهاش سیاه و آبی و قرمز هستند انگار تصویر نویز داره و مطلقاً سیاه نیستش :(

من چند تا عکس با این دوربین گرفتم البته عکاسی بلد نیستم و تنظیمات دوربین K750 رو هم نمیدونم دستم هم یه خورد می لرزه ولی این عکس ها رو برای تست دوربین گرفتم گفتم بذارم اینجا بچه ها ببینن و نظر بدند که آیا دوربین این گوشی ایراد داره یا درسته لینک دانلود رو پایین میذارم 2.7 مگ هستش

فقط لطف کنید یه خورده سریعتر جواب بدید من این گوشی رو دیروز ساعت 2 بعد از ظهر گرفتم اگه ایراد داره بگید سریع ببرم پسش بدم :eek:

خیلی خیلی ممنونم :)

aie_saber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جواب هاتون :( :( :(

بابا یکی منو از نگرانی در بیاره ببینم دوربین این گوشی سالمه یا نه :eek: ;) :eek:

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
فكر مي كنم براي تست پيكسلهاي سوخته اون روش مناسب نيست چون سيستم دوربين تو تاريكي حساسيت رو بالا مي بره و برفك مي اد
مي توني يه عكس كاملا تيره تو كامپيوتر درست كني بزني به گوشيت نگاه بكني اون جوري واضح تره .گيريم يه كي دوتا پيسل سوخته باشه اونا كه مهم نيست ممكنه بعد يه ماه ايجاد بشه مثلا مي گما منظورم اينه حساس نباش

عكساي موبايل كه معمولا تو اين مايه هاست
گوشي دبيليو810 منم تقريبا اينجوري بود اگه به اگزيف عكس نگاه بكني گوشي حساسيت رو تو اون عكس (اتاق)تا320 بالا برده (چون اتاق كمي تاريك بوده نور كافي نبوده)كه اون باعث مي شه برفك بافته .به نظر من كه سالمه اگه يكي دو تا عكس هم توي نور مثلا بيرون بگيري مي بيني برفك كمه پس برفك(نويز) بي خودي تو عكسا نمي افته
اگه تو تارييك ي عكس بگيري شايد حساسيت تا800 افزايش پيدا بكنه كه ائنجوري نويز ديگه خيليييييي زياده اون موقع ديگه بايد بگي دوربينش يه چيزيش هست اما نه اون از كم نوريه اين مشگل توي دوربين ها ي ديجيتال هم وجود داره اما تو شرايط يكسان نويز دوربين ديجيتالي خيلي كمتره نسبت به گوشي پس كيفيت عكس گوشي كلا بي خيال:lol:

aie_saber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فكر مي كنم براي تست پيكسلهاي سوخته اون روش مناسب نيست چون سيستم دوربين تو تاريكي حساسيت رو بالا مي بره و برفك مي اد
مي توني يه عكس كاملا تيره تو كامپيوتر درست كني بزني به گوشيت نگاه بكني اون جوري واضح تره .گيريم يه كي دوتا پيسل سوخته باشه اونا كه مهم نيست ممكنه بعد يه ماه ايجاد بشه مثلا مي گما منظورم اينه حساس نباش

عكساي موبايل كه معمولا تو اين مايه هاست
گوشي دبيليو810 منم تقريبا اينجوري بود اگه به اگزيف عكس نگاه بكني گوشي حساسيت رو تو اون عكس (اتاق)تا320 بالا برده (چون اتاق كمي تاريك بوده نور كافي نبوده)كه اون باعث مي شه برفك بافته .به نظر من كه سالمه اگه يكي دو تا عكس هم توي نور مثلا بيرون بگيري مي بيني برفك كمه پس برفك(نويز) بي خودي تو عكسا نمي افته
اگه تو تارييك ي عكس بگيري شايد حساسيت تا800 افزايش پيدا بكنه كه ائنجوري نويز ديگه خيليييييي زياده اون موقع ديگه بايد بگي دوربينش يه چيزيش هست اما نه اون از كم نوريه اين مشگل توي دوربين ها ي ديجيتال هم وجود داره اما تو شرايط يكسان نويز دوربين ديجيتالي خيلي كمتره نسبت به گوشي پس كيفيت عكس گوشي كلا بي خيال:lol:

خیلی ممنون دوست عزیز یه کم امیدوار شدم :happy:
البته LCD اش پیکسل سوخته نداره ، من فکر میکنم دوربینش مشکل داره شاید هم نداشته باشه و من بیخودی حساسم آخه من عکس های دوربین این گوشی رو که تو سایت های ریویو خارجی مثل gsmarena.com دیدم احساس کردم بهتر از عکس های من هستش :( به دوستم گفتم چند تا عکس با موبایلش بگیره برام بفرسته تا مقایسه کنم

شما میتونی با موبایلت یه عکس بگیری بزاری اینجا من هم مقایسه کنم (البته با ذکر شرایط و تنظمیات)

ممنون از لطفت :)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
سلام
خوبین ؟

من بعد از اون ماجرا که مجبور شدم W810 ام رو بفروشم بالاخره یه K750 خریدم گوشی خوبیه راضیم ازش ولی در مورد دوربینش یکم نگرانم :(
من طبق گفته دوستان در مورد تست دوربین موبایل ها عمل میکنم یعنی دوربین رو روشن میکنم و کاور لنز رو کنار میزنم بعدش انگشتم رو جلوی لنز میگیرم تا صفحه LCD سیاه بشه دوستان گفتند که اگر هیچ نقطه سفیدی در این حالت دیده نشه LCD موبایل پیکسل سوخته نداره اگر هم نقاط رنگی قرمز و آبی دیده بشه نشونه خرابیه دوربینه یعنی به عبارتی اگه LCD و دوربین موبایل سالم باشن در این حالت LCD باید مطلقاً تاریک باشه ولی برای من اینطور نیست
ماله من شبیه برفک تلوزیونه با این تفاوت که رنگهاش سیاه و آبی و قرمز هستند انگار تصویر نویز داره و مطلقاً سیاه نیستش :(

من چند تا عکس با این دوربین گرفتم البته عکاسی بلد نیستم و تنظیمات دوربین K750 رو هم نمیدونم دستم هم یه خورد می لرزه ولی این عکس ها رو برای تست دوربین گرفتم گفتم بذارم اینجا بچه ها ببینن و نظر بدند که آیا دوربین این گوشی ایراد داره یا درسته لینک دانلود رو پایین میذارم 2.7 مگ هستش

فقط لطف کنید یه خورده سریعتر جواب بدید من این گوشی رو دیروز ساعت 2 بعد از ظهر گرفتم اگه ایراد داره بگید سریع ببرم پسش بدم :eek:

خیلی خیلی ممنونم :)
پیکسل سوخته دو حالت داره یا سیاه هست یا رنگی، چون هر پیکسل lcd از سه تا نقطه سبز و آبی و قرمز تشکیل شده که میتونه یکی از اینا سوخته باشه یا دو تا و یا هر سه تا. بنابراین پیکسل سوخته یا با یک نقطه سیاه مشخص میشه یا با یک نقطه رنگی. همونطوری که دوستمون گفت شما برای تست بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که یک تصویر کاملا تیره و یک تصویر کاملا روشن در کامپیوتر درست کنی و اونها رو تو گوشی ببینی. اگه رنگ تمام پیکسلها یکسان بود مشکلی نداره.
دوربین شما هم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشته. الان چون حساس شدی فکر میکنی ایراد داره. نباید زیاد سخت بگیری.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
شما اول ببین Night Mode گوشیت off هست یا نه چون اگه on باشه نور رو زیاد میکنه و سفید تر نشون میده. اون رو توی همون صفحه دوربین تو قسمت تنظیمات off کن بعد گوشی رو ببر تو یه اتاق کاملا تاریک یا یه چیزی بگیر جلوی لنز که هیچ نوری بهش نرسه. در این صورت باید صفحه کاملا سیاه باشه و هیچ نویزی نباید دیده بشه. در غیر این صورت شاید مشکل داشته باشه.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
اگر گوشي كا 750 تون از اين 170 الي 80 تومني هاي موجود در بازار زيادي از دوربينش انتظار نداشته باشيد خصوصا كه No name باشه يعني نه ساخت چين نه مالزي، بي خودي نيست كه قيمت انقدر پايين اومده بالاخره برخي از قطعاتش دچار تحولات عظيم شدند والا سوني اريكسون كا 750 با كيفيت اصلي و گارانتي پدر و مادر دار و يك هندز فري بلوتوث اورجينال در پكش هنوز هم 235 تومن هست و كيفيت عكسش هم از زمين تا آسمون با اينا فرق داره اگه لازم بود مي تونم چند تا از عكساش رو براتون آپ كنم.

aie_saber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از همه دوستان

روش هایی که گفتین رو تست میکنم و میزارم اینجا :)

aie_saber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر گوشي كا 750 تون از اين 170 الي 80 تومني هاي موجود در بازار زيادي از دوربينش انتظار نداشته باشيد خصوصا كه No name باشه يعني نه ساخت چين نه مالزي، بي خودي نيست كه قيمت انقدر پايين اومده بالاخره برخي از قطعاتش دچار تحولات عظيم شدند والا سوني اريكسون كا 750 با كيفيت اصلي و گارانتي پدر و مادر دار و يك هندز فري بلوتوث اورجينال در پكش هنوز هم 235 تومن هست و كيفيت عكسش هم از زمين تا آسمون با اينا فرق داره اگه لازم بود مي تونم چند تا از عكساش رو براتون آپ كنم.

ممنون دوست عزیز
والا سایت معتبر موبایل ریویو ننوشته که تو پکیج استاندارد K750 هندسفری بلوتوث وجود داره بلکه یه هندسفری یا همون هدفون استریو اورجینال خود اریکسون رو داره

ممنون میشم چند تا از عکس هاش رو آپ کنی
من دیروز عکس های دوربین دوستم که K750 با گارانتی اصلی سیتادل بودش و 240 تومن خرید بود چند ماه پیش
با عکس های خودم مقایسه کردم یکی بود هیچ تغییر یا کیفیت محسوسی ندیدم

ماله من نوشته ساخت چین :happy:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ممنون دوست عزیز
والا سایت معتبر موبایل ریویو ننوشته که تو پکیج استاندارد K750 هندسفری بلوتوث وجود داره بلکه یه هندسفری یا همون هدفون استریو اورجینال خود اریکسون رو داره

ممنون میشم چند تا از عکس هاش رو آپ کنی
من دیروز عکس های دوربین دوستم که K750 با گارانتی اصلی سیتادل بودش و 240 تومن خرید بود چند ماه پیش
با عکس های خودم مقایسه کردم یکی بود هیچ تغییر یا کیفیت محسوسی ندیدم

ماله من نوشته ساخت چین :happy:

حرف شما کاملا درسته....من نمیدونم این هندزفری بلوتوث از کجا اومد گذاشتن روش؟!!!....اتفاقا اورجینالش مال چینه!!!!...نگران نباش گوشیت مشکلی نداره!!!:cool:

Creative1

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز به نظر من شما بی دلیل نگرانی.
گوشی من هم کا 750 هست و وقتی دستم رو جلوی لنز میگیرم همون نقطه های آبی و قرمز رو توش می بینم.
این عکس رو امروز با همین کا 750 گرفتم (به نطر شما مشکلی داره؟)

http://serv2.imagehigh.com/imgss/5793665_DSC00869.JPG

تنظیمات:
کیفیت : Fine
رزولیشن : 1224 * 1632
بدون فلاش (چراغ)

aie_saber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز به نظر من شما بی دلیل نگرانی.
گوشی من هم کا 750 هست و وقتی دستم رو جلوی لنز میگیرم همون نقطه های آبی و قرمز رو توش می بینم.
این عکس رو امروز با همین کا 750 گرفتم (به نطر شما مشکلی داره؟)

http://serv2.imagehigh.com/imgss/5793665_DSC00869.JPG

تنظیمات:
کیفیت : Fine
رزولیشن : 1224 * 1632
بدون فلاش (چراغ)

ممنون دوست عزیز
آره من بی خودی حساس بودم :happy: خودم هم امروز چند تا عکس باهاش گرفتم بردم پیش یه عکاس گفت در نوع خودش عالیه فقط یه سری تنظیماتش رو ست نکرده بود براتون آپ میکنم ببینین
(البته به نظرم کیفیت عکس هاش بستگی مستقیم به نور محیط داره تو روز عکس های خیلی خوبی میگیره)

http://www.4shared.com/file/15667517/8a12e541/DSC00021.html

http://www.4shared.com/file/15667721/4bd8c7d9/DSC00022.html

بالا