• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان راهنمایی برای راه اندازی وب سایت

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
سلام . دوستان من تا حالا تجربه ای در راه اندازی سایت نداشتم . اگه ممکنه یک با تجربه مراحل راه اندازی وب سایت رو به من بگه ممنون میشم

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سلام . دوستان من تا حالا تجربه ای در راه اندازی سایت نداشتم . اگه ممکنه یک با تجربه مراحل راه اندازی وب سایت رو به من بگه ممنون میشم
سلام دوست عزیز مفتخرم در این راه کمکتون کنم .
مراحل راه اندازی یک وبسایت :
1-تعیین هدف و نوع سایت و موضوع سایت
2-انتخاب زبان برنامه نویسی و یا سیستم مدیریت محتوای رایگان +شخص طراح و کد نویس
3-تهیه هاست و دامنه
4-بررسی امنیت سایت کد نویسی شده
5-آپلود و پیاده سازی هاست رو دامنه و هاست
اگر خودتون تخصص لازم در این زمینه رو ندارید پیشنهاد میکنم کارتون رو به یک فرد مطمئن بسپارید
اگر هم فکر میکنید بنده بتونم کمکی بهتون بکنم بنده در خدمتتون هستم .

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
سلام دوست عزیز مفتخرم در این راه کمکتون کنم .
مراحل راه اندازی یک وبسایت :
1-تعیین هدف و نوع سایت و موضوع سایت
2-انتخاب زبان برنامه نویسی و یا سیستم مدیریت محتوای رایگان +شخص طراح و کد نویس
3-تهیه هاست و دامنه
4-بررسی امنیت سایت کد نویسی شده
5-آپلود و پیاده سازی هاست رو دامنه و هاست
اگر خودتون تخصص لازم در این زمینه رو ندارید پیشنهاد میکنم کارتون رو به یک فرد مطمئن بسپارید
اگر هم فکر میکنید بنده بتونم کمکی بهتون بکنم بنده در خدمتتون هستم .

خیلی ممنون از راهنمایی شما . راستش علاقه زیادی به طراحی و برنامه نویسی وب سایت دارم و هدف و موضوع رو انتخاب کردم برای این میخوام ببینم جایی هست که آموزش ها این قسمت رو از اینترنت بتونم پیدا کنم .

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
خیلی ممنون از راهنمایی شما . راستش علاقه زیادی به طراحی و برنامه نویسی وب سایت دارم و هدف و موضوع رو انتخاب کردم برای این میخوام ببینم جایی هست که آموزش ها این قسمت رو از اینترنت بتونم پیدا کنم .
راه های زیادی برای راه اندازی یک وبسایت وجود دارد که با صرفه ترین و آسانترین روش استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس و جوملا و نیوک و... هست ولی اگر میخواهید برنامه نویسی رو به صورت حرفه ای یاد بگیرید باید یکی از زبان های پرکاربرد برنامه نویسی مثل java ->امن و عالی ولی سخت --- php-->راحتر و قابلیت فهم ساده و دارای واکنش پذیری بالا --و asp -->خوبه ولی اطلاعات زیادی در موردش ندارم چون علاقه ای ندارم . حالا برای آموزش هر کدام میتونید تو گوگل جستجو کنید آموزش هاس زیادی هست و آموزش مورد نظر خود را انتخاب کنید و اما اگر میخواهید به صورت خصوصی فرا بگیرید باید هزینه کنید و یک شخص حرفه ای که تو زبان های بالا تخصص داره رو انتخاب و ازش یاد بگیرید و هزینه بپردازید .
موفق باشید .

بالا