دوستان سلام
من امسال آخرین فرصتم برای قبول شدن در آزمون های ارشد هست(آزاد و سراسری و پیام نور و خلاصه هر چی!)
من فرصت کافی برای درس خوندن ندارم و اصلا حوصله و تمرکز ذهنیشم ندارم...ولی اگه منابع خلاصه و مفید پیدا بشه(مثلا جزوه ای بسته ای چیزی) میتونم تا 1-2 ساعت مطالعه کنم روزانه
خودم کارشناسی مهندسی صنایع خوندم و الان برای عقب انداختن خدمت مقدس و روحانی سربازی مجبورم برم ارشد، چون باید به کارهام برسم
من ساری زندگی می کنم و دانشگاهی که قبول میشم باید نزدیک باشه(یعنی حتما مازندران باشه و اونم شهرهای نزدیک مثل بابل و قائمشهر و ...)
حالا سوالم اینه که از بین رشته های زیر و با توجه به شرایط من میتونم قبول بشم؟
مهندسی فناوری اطلاعات-شبکه های کامپیوتری
مهندسی کامپیوتر-نرم افزار
حسابداری
مدیریت بازرگانی
مدیریت صنعتی
مدیریت اجرایی
زبانم بد نیست و میتونم یه 30 درصدی بزنم بدون خوندن...
من امسال آخرین فرصتم برای قبول شدن در آزمون های ارشد هست(آزاد و سراسری و پیام نور و خلاصه هر چی!)
من فرصت کافی برای درس خوندن ندارم و اصلا حوصله و تمرکز ذهنیشم ندارم...ولی اگه منابع خلاصه و مفید پیدا بشه(مثلا جزوه ای بسته ای چیزی) میتونم تا 1-2 ساعت مطالعه کنم روزانه
خودم کارشناسی مهندسی صنایع خوندم و الان برای عقب انداختن خدمت مقدس و روحانی سربازی مجبورم برم ارشد، چون باید به کارهام برسم
من ساری زندگی می کنم و دانشگاهی که قبول میشم باید نزدیک باشه(یعنی حتما مازندران باشه و اونم شهرهای نزدیک مثل بابل و قائمشهر و ...)
حالا سوالم اینه که از بین رشته های زیر و با توجه به شرایط من میتونم قبول بشم؟
مهندسی فناوری اطلاعات-شبکه های کامپیوتری
مهندسی کامپیوتر-نرم افزار
حسابداری
مدیریت بازرگانی
مدیریت صنعتی
مدیریت اجرایی
زبانم بد نیست و میتونم یه 30 درصدی بزنم بدون خوندن...