• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان سئو کار از پاپ آپ چگونه در سئو میشود بهره برد؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان از پنجره های پاپ آپ چطوری میتونیم برای سئو کمک بگیریم؟

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
پاپ آپ نه تنها برای سئو هیچ مزیتی نداره بلکه به صورت غیر مستقیم به سئو سایت هم لطمه وارد میکنه!

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
مزخرف ترین و مضر ترین چیزی که توی عمرم در سطح وب دیدم تبلیغات پاپ آپ هست که به هیچ دردی نمیخوره.فقط ذوق کاذب کاهش رتبه الکسا ایجاد میکنه.البته این کاهش رتبه الکسا به همراه bounce rate بالا هست که نشون دهنده جعلی بودن رتبه الکساست.(بستن سایت بلافاصله بعد از باز شدن.درصد نموندن کاربران در سایت)
به لحاظ سئو نمیتونم به قطعیت بگم ضرر داره.ولی به هیچ وجه سود نداره و با هوشمند تر شدن موتور های جستجو ضرر هم خواهد داشت.به لحاظ افزایش بازدید کننده هم من یکی درک نمیکنم بازدید های زورکی و ورودی های سایت که بالای 90 درصدشون بلافاصله سایت رو میبندن چه فایده ای داره!

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
میشه ازشون برای بک لینک استفاده کرد؟ تاثیری هم داره در بک لینک؟

seopro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مزخرف ترین چیزی که دیدم این نوع تبلیغه.
جالبه که سایت های بزرگ هم زدن تو این کار!!
خجالت بکشین یکم
دارین گند میزنین به وب ایران.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
من متوجه نمیشم اینکه میگید میشه از پاپ آپ برای بک لینک استفاده کرد یعنی چی.شایدم سوالتون اشتباست

منظورم اینه پاپ آپ بدرد بک لینک میخوره؟ نمیدونم شاید هم سئوالم اشتباست چون من سئوم زیاد خوب نست:D

seopro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خرج به چه قیمتی؟
بزار وضع همین جوری بره جلو به زودی متوجه میشی که انسان نباید از هر راهی پول در بیاره.

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
منظورم اینه پاپ آپ بدرد بک لینک میخوره؟ نمیدونم شاید هم سئوالم اشتباست چون من سئوم زیاد خوب نست:D

پاپ آپ پاپ آپه.پنجره جدید و زورکی برای کاربر.بک لینک، لینکی هست که سایتای دیگه به شما میدن.حالا یا میخرید یا خودشون لینک میدن.یعنی داخل سایتشون لینک شما رو به هر شکلی قرار میدن.بنابراین هیچ ربطی به هم ندارن.مثل این میمونه که بگید لپ تاپ تو سرعت ماشین موثر هست؟

Patis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مزخرف ترین و مضر ترین چیزی که توی عمرم در سطح وب دیدم تبلیغات پاپ آپ هست که به هیچ دردی نمیخوره.فقط ذوق کاذب کاهش رتبه الکسا ایجاد میکنه.البته این کاهش رتبه الکسا به همراه bounce rate بالا هست که نشون دهنده جعلی بودن رتبه الکساست.(بستن سایت بلافاصله بعد از باز شدن.درصد نموندن کاربران در سایت)
به لحاظ سئو نمیتونم به قطعیت بگم ضرر داره.ولی به هیچ وجه سود نداره و با هوشمند تر شدن موتور های جستجو ضرر هم خواهد داشت.به لحاظ افزایش بازدید کننده هم من یکی درک نمیکنم بازدید های زورکی و ورودی های سایت که بالای 90 درصدشون بلافاصله سایت رو میبندن چه فایده ای داره!

دوست عزیز
حرف شما کاملا درست و منطقی است ولی اگر تو همان چند ثانیه که پاپ اپ باز می شود فقط یک تصویر یا بنر مانند نه تقریبا بزرگ که زود هم لود شود از کالای مورد نظر باشد چطور ؟
یعنی پاپ آپ تو فروش کالا تاثیری نداره ؟

دیدم بیشتر فروشگاه های اینترنتی تبلیغ پاپ آپ می کنند و این برای من سوال است که ایا جواب گرفتند یا نه ؟

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
دوست عزیز
حرف شما کاملا درست و منطقی است ولی اگر تو همان چند ثانیه که پاپ اپ باز می شود فقط یک تصویر یا بنر مانند نه تقریبا بزرگ که زود هم لود شود از کالای مورد نظر باشد چطور ؟
یعنی پاپ آپ تو فروش کالا تاثیری نداره ؟

دیدم بیشتر فروشگاه های اینترنتی تبلیغ پاپ آپ می کنند و این برای من سوال است که ایا جواب گرفتند یا نه ؟

این اتفاقا خیلی کم میفته.خود من معمولا پاپ آپی نیست که حتی بهش نگاه کنم و پیش نیومده اونایی که نتونستم زود ببندم کالای مورد نظر من باشه.با توجه به این همه هزینه بالای پاپ آپ چنین احتمالی خیلی کم هست.اگر بخوایم اینجوری حساب کنیم.توی سایتی که پاپ آپ گذاشتید یک بنر باشه بهتره.هم خیلی ها نمی بندنش هم شانس دیدنش چندین برابر هست.تو این حالت هم احتمال اینکه کالا مورد نظر بازدید کننده باشه وجود داره.پس چه نیازیه توی یه پنجره جدید و مزاحم باز بشه؟فروشگاه های اینرنتی که پاپ آپ میکنن فقط دنبال الکسان.چاره و دیجی کالا و چند فروشگاه معتبر دیگه که اسمشون یادم نیست فقط با سئو اومدن بالا و با تبلیغات بنری و محیطی هم برند سازی کردن.

بالا