میشه ازشون برای بک لینک استفاده کرد؟ تاثیری هم داره در بک لینک؟
من متوجه نمیشم اینکه میگید میشه از پاپ آپ برای بک لینک استفاده کرد یعنی چی.شایدم سوالتون اشتباست
مزخرف ترین چیزی که دیدم این نوع تبلیغه.
جالبه که سایت های بزرگ هم زدن تو این کار!!
خجالت بکشین یکم
دارین گند میزنین به وب ایران.
منظورم اینه پاپ آپ بدرد بک لینک میخوره؟ نمیدونم شاید هم سئوالم اشتباست چون من سئوم زیاد خوب نست![]()
مزخرف ترین و مضر ترین چیزی که توی عمرم در سطح وب دیدم تبلیغات پاپ آپ هست که به هیچ دردی نمیخوره.فقط ذوق کاذب کاهش رتبه الکسا ایجاد میکنه.البته این کاهش رتبه الکسا به همراه bounce rate بالا هست که نشون دهنده جعلی بودن رتبه الکساست.(بستن سایت بلافاصله بعد از باز شدن.درصد نموندن کاربران در سایت)
به لحاظ سئو نمیتونم به قطعیت بگم ضرر داره.ولی به هیچ وجه سود نداره و با هوشمند تر شدن موتور های جستجو ضرر هم خواهد داشت.به لحاظ افزایش بازدید کننده هم من یکی درک نمیکنم بازدید های زورکی و ورودی های سایت که بالای 90 درصدشون بلافاصله سایت رو میبندن چه فایده ای داره!
دوست عزیز
حرف شما کاملا درست و منطقی است ولی اگر تو همان چند ثانیه که پاپ اپ باز می شود فقط یک تصویر یا بنر مانند نه تقریبا بزرگ که زود هم لود شود از کالای مورد نظر باشد چطور ؟
یعنی پاپ آپ تو فروش کالا تاثیری نداره ؟
دیدم بیشتر فروشگاه های اینترنتی تبلیغ پاپ آپ می کنند و این برای من سوال است که ایا جواب گرفتند یا نه ؟