• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان سایت 80 درصد اسپم شده یعنی چی ؟ چطوری میشه فهمید ؟

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
خسته نباشید
یکی از دوستان ما هست میگه سئو کارم گفته سایتت 80 درصد اسپم شده
میگه ورودی گوگلم خیلی بالا بود
الان فوق العاده کم شده ولی هست
سئو کارم میگه سایتت 80 درصد اسپم شده و فعلا پست نده یا روزی یه دونه بده ؟
میخوام بدونم این 80 درصد یعنی چی ؟
مگه میشه ؟
چطوری باید رفعش کرد ؟
باید چیکار کرد الان ؟
با تشکر

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
آدرس سایت رو میدادی خب فدات شم :rolleyes:

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
مام شنیده بودیم میگن سایت اسپم شده ولیدرصدشو اولین باره میشنوم !
اسپم هم مثل لامپه یا روشنه یا خاموش دیگه درصد یعنی چی !!!!

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
میدونی یه نمه با سئو کاره رودربایستی داشت میگفت نمیخوام اسم سایتو بگم که سئو کارش مشخص باشه یه موقع بدنامش کرده باشم

میگه قبلا نزدیک 7-8 هزار تا ورودیگوگر داشتم الان اومده روی 1000 تا
قبلا پست میدادم درجا ایندکس میشد الان پست میدم فرداشم سرچ میکنم تویگوگل نمیاره برام سایتمو.
میگه به سئوکارم هی گفتم چک کن الان میگه که 80 درصد اسپم شده.

سایتش هک شده بود یه یک ساعتی پیوند یکتاشو عوض کرده بودن از اون موقع میگه کلا ایندکس نشد

میگه به سئو کاره گفتم چرا اسپم شدم میگه که چندتا نویسنده ریختی توی سایت باعث شده اسپم بشه
بهش گفتم حتما کپی میکردن نویسنده هات گفت پست رو آره ولی موضوع و کلمات کلیدی رو عوض میکردن مثل اکثر سایت های دیگه.

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
کسی اطلاع نداره راهنمایی کنه ؟

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
کسی اطلاع نداره راهنمایی کنه ؟

اینها واژه هایی هست که ایرانی هایی که خیلی حرفه ای در زمینه سئو نیستند از خودشون در میارند.
بحث Spam شدن در مورد سایتها اصلا وجود نداره. اسپایدرهای گوگل در سایت هایی که همیشه مطالبشون رو بروز می کنند وجود دارند و به محض اینکه شما یک مطلب جدید بزارید سریع ایندکس می کنند.

شاید منظور اون شخص این بوده (که خودش هم نمی دونسه) که سایت شما به دلیل اینکه مطالب زیادی رو از سایت های دیگه برداشتید و در سایت خودتون کپی و پیست کردید جریمه شده.
Trust Rank منفی گرفته اید!

اگر به قلم خودتون مطلب بنویسید, روزی 100 تا مطلب هم در سایت بزارید نه تنها جریمه نمیشید بلکه اسپایدر های گوگل بیشتر و بیشتر و با فواصل زمانی کمتر به سایت شما سر می زنند.

بحث اسپم در مورد سایت فقط به معنی ارسال ایمیل های ناخواسته از پورت SMTP سرور و ... هست. هیچ ربطی به محتوی نداره. تنها چیزی که باعث میشه شما جریمه شید این بحث کپی پیست کردن مطالب از سایت های دیگه هست.

اگر این قضیه که می گوید وجود داشت, سایت هایی مثل تابناک و ... باید هیچ ترافیکی نداشتند و در گوگل کلا بسته شده بودند چراکه تعداد هر چند دقیقه یک بار ممکن است یک مطلب جدید در سایتشون قرار بدن.

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
ممنونم دوست من
خب خواهشن اگر کسی اطلاعی داره بگه چطوری به حالت درست باید برگردوند اینو ؟
اینم تنظیمات بخش وبمستر :

البته یه هکر هم به سایت نفوذ کرد و پیوندهای یکتا رو تغییر داده بود که البته بعد از 15 دقیقه درست کردیم
ولی توی تنظیمات گوگل وبمستر
9,300
نات فوند اومده.
هیچ اخطاری توی گوگل وبمستر واسم نیومده
پست ها مثل اکثر سایت تفیحیا کپی هستن البته عنوان و کلمات کلیدی کپی نیست
حالا به سئو کارم گفتم پشتیبانی کنه میگه سایت شما 80 درصد اسپم شده. به هر کی میگم میگه اسپم درصدی نیست یا اسپم میشی یا نمیشی
نمیدونم باید چیکار کنم. خواهشن راهنمایی کنید
روبوت من توی گوگل وبمستر اینه :

User-agent: *
Disallow:

Sitemap: http://www.mysite.com/sitemap.xml.gz

توی بخش سایت مپ گوگل وبمستر 4 تا فایل اضافه شده که همش در حالت ایندکسشون رو زده
pending
یعنی چیزایی که توی سایت مپ هستن ایندکس نشده هیچیش

اینا توی سایت مپ گذاشته شده :

/feed/
/feed/atom/
/sitemap.xml.gz
/sitemap.xml

تنظیمات اینم کردم :

New crawl rate: Custom rate
2.000 requests per second
0.500 seconds per request

البته پیشفرض گوگل بود همین دیشب گذاشتمش روی این

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
ممنونم دوست من
خب خواهشن اگر کسی اطلاعی داره بگه چطوری به حالت درست باید برگردوند اینو ؟
اینم تنظیمات بخش وبمستر :

البته یه هکر هم به سایت نفوذ کرد و پیوندهای یکتا رو تغییر داده بود که البته بعد از 15 دقیقه درست کردیم
9,300
نات فوند اومده.
هیچ اخطاری توی گوگل وبمستر واسم نیومده
پست ها مثل اکثر سایت تفیحیا کپی هستن البته عنوان و کلمات کلیدی کپی نیست
حالا به سئو کارم گفتم پشتیبانی کنه میگه سایت شما 80 درصد اسپم شده. به هر کی میگم میگه اسپم درصدی نیست یا اسپم میشی یا نمیشی
نمیدونم باید چیکار کنم. خواهشن راهنمایی کنید
روبوت من توی گوگل وبمستر اینه :

User-agent: *
Disallow:

Sitemap: http://www.mysite.com/sitemap.xml.gz

توی بخش سایت مپ گوگل وبمستر 4 تا فایل اضافه شده که همش در حالت ایندکسشون رو زده
pending
یعنی چیزایی که توی سایت مپ هستن ایندکس نشده هیچیش

اینا توی سایت مپ گذاشته شده :

/feed/
/feed/atom/
/sitemap.xml.gz
/sitemap.xml

تنظیمات اینم کردم :

New crawl rate: Custom rate
2.000 requests per second
0.500 seconds per request

البته پیشفرض گوگل بود همین دیشب گذاشتمش روی این

سلام پیام خصوصی شما را خواندم و سایت شما را بررسی کردم. چون گفتید در اینجا سایتتون را عنوان نکنم عنوان نمی کنم.
اما نتیجه را اینجا اعلام می کنم تا دوستان دیگر مطلع شود.

دلیل اول همان چیزی بود که گفتم, یعنی کپی پیست کردن اطلاعات از سایت های دیگر.

دلیل دوم آدرس برخی از تصاویر و اطلاعاتی که کپی و پیست شده مال سرور های دیگه هست و این باعث میشه که گوگل Trust Rank منفی بیشتری به شما بده.

دلیل سوم (در مورد این دلیل هنوز مطمئن نیستم, و وقت ندارم که بیشت از این رویش کار و تحقیق کنم) این هست که احتمال دارد (تاکید میکنم احتمال دارد) شما با سیستمهایی مانند خرید ترافیک, رفرش اتوماتیک و اتوسرف سعی در پایین آوردن رتبه الکسای خود در ایران دارید. و گوگل جدیدا نسبت به این گونه سایت ها بسیار بسیار حساس شده .

پایین آورد رتبه اکسا و تبلیغ گرفتن از سایت های بی ارزش با مبالغ کم یا فروش چیز های بی ارزش مثل , انگشتر های لیزری و مثلا Rayban های تقلبی و .... کاری هست که بسیاری از سایت ها از جمله خود میهن دانلود انجام میده.
گوگل خیلی از این سایت های مشابه را جریمه میکنه , البته گوگل به SCAM بودن ماجرا در ایران کاری نداره, مثلا گوگل نمیفهمه که مثلا Rayban اصل 29 هزار تومان نیست !!! بلکه از طریق اطلاعاتی که در سایت شما از سایتی که تاریخ ایندکس شدن اطلاعاتش قبل از شما بوده و توسط شما کپی شده و همینطور فروش یک سری محصولات مشابه (مثل همین انگشتر های لیرزری) که احیانا بسیاری از اونها به یک طریق فروخته میشه یعنی Merchant یک چیز هست. گوگل متوجه میشه که احتمالا این سایتها برای یک نفر هست و سایت شما جریمه میشه. این عوامل و متغییرهایی که بر روی الگوریتمهای گوگل تاثیر میذاره خیلی پیشرفته هست و هیچ کس نمیتونه به طور یقین حدسیاتش رو مطرح کنه. اینها چیز هایی که وب مستر های بزرگ دنیا در سایت هایی مثل Online Internet Marketing & Search Engine Optimization Forum با تجربه بهش رسیده اند.

کمکی در این خصوص نمیشه فعلا به شما کرد, جز اینکه سیاست های کاریتون رو تغییر بدین و اگر این کار رو کنید مطمئن باشید که رتبه الکسای شما از چیزی که هست بدتر خواهد شد و در نگاه اول شاید کار شما یک خودکشی به نظر برسه ولی در دراز مدت, اگر محتوی به قلم خودتون یا تیم شما نوشته بشه و یا ترجمه بشه سایت شما و صدها سایت ایرانی مثل سایت شما را موفق می کند.

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
ممنونم از راهنماییتون دوست من
راستش از هیچکس بازدید اینطوری که گفتین نگرفتم تا حالا

در مورد تبلیغات تقریبا تمام سایتهای تفریحی اینارو میفروشن فقط گوگل منو نشونه گرفته ؟
در مورد کپی هم که الان 50 درصد تفریحیا حتی عنوان و کلمه کلیدیم کپی میکنن این سایت بنده خدا عنوان و کلمه کلیدی هم تغییر میکرده.

نمیدونم والله
اگر گوگل قرار بود به کپی کردن گیر بده به همه کسایی که گیر داده توی گوگل وبمستر پیام داده بود. چرا به من نداده این ؟

نمیدونم والله چطوری باید سیسات رو تغییر داد
این اصلا مارو ایندکس نمیکنه. یعنی نباید این مشکل رو برطرف کرد بعدش سیاست عوض کرد ؟
چطوری میتونم اعتبارش رو افزایش بدم دوباره ؟

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان با تجربه تر
من تنظیمات گوگل وبمستر رو هم گذاشتم
ممنون میشم اونارو هم چک کنید و اگر مشکلی داره اعلام کنید.

نمیدونم چیکارش کنم تا درست بشه.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
9,300
نات فوند اومده.

مطمعن هستید که پیوند یکتاها را درست کردید؟
تو 15 دقیقه این همه ارور ثبت نمیشه
دوباره برسی کنید ببینید پیوند یکتاها کاملا مثل قبل شده یا نه

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
بله دوست من
همه چیز دقیقا مثل قبله

یکی میگفت باید با گوگل مکاتبه کنی و از اسپم درش بیاری ؟ نمیدونم راست میگفت یا نه ؟
کلا با گوگل بخوام مکاتبه کنم آخه باید با کی مکاتبه کنم؟ ایمیل خاصی دارن واسه بررسی اسپم شده ها ؟
ممنون میشم اگر کسی اطلاع داره راهنماییک نه.

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
من چندتا پیشنهاد برای شما دارم دوست عزیز :

1- ثبت سایت در گوگل وبمستر تولز
2- ثبت نقشه سایت در گوگل وبمستر تولز
3- تبادل لینک با سایت های هم موضوع
4- خرید بک لینک
5- نوشتن پست ( البته خودت بنویس و از سایت های دیگران کپی نکن )
6- لینک های داخلی سایتت رو بیشتر کن
7- سرعت لود سایتت رو بالا ببر

این کارا رو انجام بده اگر نتیجه نگرفتی من سایتم رو تحویل شما میدم.:D
موفق باشید

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
من چندتا پیشنهاد برای شما دارم دوست عزیز :

1- ثبت سایت در گوگل وبمستر تولز
2- ثبت نقشه سایت در گوگل وبمستر تولز
3- تبادل لینک با سایت های هم موضوع
4- خرید بک لینک
5- نوشتن پست ( البته خودت بنویس و از سایت های دیگران کپی نکن )
6- لینک های داخلی سایتت رو بیشتر کن
7- سرعت لود سایتت رو بالا ببر

این کارا رو انجام بده اگر نتیجه نگرفتی من سایتم رو تحویل شما میدم.:D
موفق باشید

سلام دوست من
خب این میشه سئوگمن این کارارو قبلا انجام دادم
مشکل الانم اینه که با اون کارا الان مشکل پیدا کرده سایت.
تاپیک رو بخونید متوجه مشکل سایت میشین.

ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
سلام دوست من
خب این میشه سئوگمن این کارارو قبلا انجام دادم
مشکل الانم اینه که با اون کارا الان مشکل پیدا کرده سایت.
تاپیک رو بخونید متوجه مشکل سایت میشین.

ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر

شما هنوز نتیجه نگرفتین از بحث ها؟

دلیلش همون چیزی هست که من عرض کردم دوست من. تاپیک های تکراری رو حذف کن. رتبه الکسات بسیار میره بالا و بعد تاپیک منحصر به فرد تو سایت بذار, و اون چیزهایی که دوستمون بالا گفتن و خودت هم اجرا کردی اجرا کن حتما جواب خواهی گرفت.

تاپیک سرگمی و تفریحی موضوع خوبی برای سایت ها واسه کسب درآمد نیست. اینکه گفتم سیاست کاریتون رو باید عوض کنید منظورم همین بود.

الان مثلا گلشیفته برهنه میشه, یکدفعه 500 تا سایت ایرانی یک خبر رو از یک سورس اوله کپی و پیست می کنند در سایت هاشون. این سایت ها از نظر گوگل بی ارزشند و به نظر من این سیاست گوگل عالی هست. اون مطالب فروش یک کالاهایی مثل انگشرهای لیزری و کالاهای تقلبی در همچین تیپ سایت هایی ممکن هست که گوگل شما رو در لیست Pishing Site ها یا Scam sites قرار بده. و ضمنا گوگل وب مستر هیچوقت به شما در خصوص محتوای سایت پیام نمیده. اونجا فقط ارورهای تکنیکی رو می تونید ببینید. ارورهای 404 , ارور های سایت مپ و ...

الان متاسفانه اکثر وبمستر های ایرانی یک سایت می زنند و تنها منبع درآمد اونها از سایت ها این هست که تبلیغ بگیرند و یک سری کالاهای چیپ بفروشند.

پیشنهاد من این هست که تک موضوعی کار کنید. مثلا اگر تخصص شما مکانیک هست , یک سایت تخصصی در خصوص مکانیک بزنید. شاید عموم مردم روزی 10000 بار توی سایت شما نیان ولی شما از مقدار کم بازدیدهاتون بیشترین درآمد رو دارید و رتبه شما هم بالا پایین نمیشه. شما تو گوگل آموزشگاه زبان رو سرچ کنید همیشه اولین یا دومین سایت ئی زبان هست. یعنی تکنیکهای سئو برای ما جواب میده ولی اگر ما موضوع سایت خودمون را با هدف کسب مخاطب عام بیشتر گسترش بدیم, رتبه بالایی که فعلا داریم رو نخواهیم داشت.

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
شما هنوز نتیجه نگرفتین از بحث ها؟

دلیلش همون چیزی هست که من عرض کردم دوست من. تاپیک های تکراری رو حذف کن. رتبه الکسات بسیار میره بالا و بعد تاپیک منحصر به فرد تو سایت بذار, و اون چیزهایی که دوستمون بالا گفتن و خودت هم اجرا کردی اجرا کن حتما جواب خواهی گرفت.

تاپیک سرگمی و تفریحی موضوع خوبی برای سایت ها واسه کسب درآمد نیست. اینکه گفتم سیاست کاریتون رو باید عوض کنید منظورم همین بود.

الان مثلا گلشیفته برهنه میشه, یکدفعه 500 تا سایت ایرانی یک خبر رو از یک سورس اوله کپی و پیست می کنند در سایت هاشون. این سایت ها از نظر گوگل بی ارزشند و به نظر من این سیاست گوگل عالی هست. اون مطالب فروش یک کالاهایی مثل انگشرهای لیزری و کالاهای تقلبی در همچین تیپ سایت هایی ممکن هست که گوگل شما رو در لیست Pishing Site ها یا Scam sites قرار بده. و ضمنا گوگل وب مستر هیچوقت به شما در خصوص محتوای سایت پیام نمیده. اونجا فقط ارورهای تکنیکی رو می تونید ببینید. ارورهای 404 , ارور های سایت مپ و ...

الان متاسفانه اکثر وبمستر های ایرانی یک سایت می زنند و تنها منبع درآمد اونها از سایت ها این هست که تبلیغ بگیرند و یک سری کالاهای چیپ بفروشند.

پیشنهاد من این هست که تک موضوعی کار کنید. مثلا اگر تخصص شما مکانیک هست , یک سایت تخصصی در خصوص مکانیک بزنید. شاید عموم مردم روزی 10000 بار توی سایت شما نیان ولی شما از مقدار کم بازدیدهاتون بیشترین درآمد رو دارید و رتبه شما هم بالا پایین نمیشه. شما تو گوگل آموزشگاه زبان رو سرچ کنید همیشه اولین یا دومین سایت ئی زبان هست. یعنی تکنیکهای سئو برای ما جواب میده ولی اگر ما موضوع سایت خودمون را با هدف کسب مخاطب عام بیشتر گسترش بدیم, رتبه بالایی که فعلا داریم رو نخواهیم داشت.

ممنونم دوست من
یه چیزایی فهمیدم ولی خب نمیدونم دقیقا باید چیکار کرد.
پست کپی نکنم باشه نمیکنم. ولی 80 درصد سایتها هنوز دارن کلا کپی میکنن اگه این عنوان و تگ ها و توضیحات از خودش مینویسه ملت این کارم نمیکنن و دارن شاد و سرحال کار میکنن.

حالا اگر واسه متن پستها گیز داده 3000 تا پست رو چطوری میشه مثلا 300 تا پست رو یکی یکی درست کرد ؟؟؟

همچین پستی مثلا گلشیفته رو غیر از تفریحیا سایت های خبری و پرشین وی و سیمرغ و اینا هم میزارن.
چرا حالا به این بنده خدا گوگل گیر میده به اونا گیر نمیده ؟
میهن دانلود داره توی سایتهای دانلود خدایی میکنه. محصولاتشم همین محصولاته که شما نام بردین.

فکر نکنم گوگل الگوریتمش طوری باشه که بگه سیمرغ و پرسین وی و اینا طوری نیست از اینا بزارن ولی اگه بقیه گذاشتن ورودی کم کن.

من موندم الان باید چیکار کرد دقیقا. با کسی باید مکاتبه کرد از گوگل تا بدونیم دقیقا به چی گیر داده ؟
کاری هست که باید انجام بشه ؟
در این حد فعلا میدونم که باید دیگه کلا پست اختصاصی داد ولی کسی نمیگه این سایتو با این وضعیت باید چیکار کرد. تا برگرده به حالت گذشته و ورودی قبلش.

با تشکر
ممنون میشم بازم راهنماییم کنید

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
یه مورد دیگه که امروز پیش اومده :

توی گوگل وبمستر من توی بخش سایت مپ 4 تا لینک ثبت شده که قبلا گفتم به نام های :

http://www.site.com/feed
http://www.site.com/feed/atom
http://www.site.com/sitemap.xml
http://www.site.com/sitemap.xml.gz

برای اولی یه اخطار اومده با این موضوع :

We've detected duplicate video descriptions.

و توضیحاتشم اینه :

We've detected duplicate video descriptions in your sitemap or feed. Duplicate descriptions make it difficult for users to discern the content of the video. Make the descriptions more specific so they better reflect the content of the video.

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
ممنونم دوست من
یه چیزایی فهمیدم ولی خب نمیدونم دقیقا باید چیکار کرد.
پست کپی نکنم باشه نمیکنم. ولی 80 درصد سایتها هنوز دارن کلا کپی میکنن اگه این عنوان و تگ ها و توضیحات از خودش مینویسه ملت این کارم نمیکنن و دارن شاد و سرحال کار میکنن.

حالا اگر واسه متن پستها گیز داده 3000 تا پست رو چطوری میشه مثلا 300 تا پست رو یکی یکی درست کرد ؟؟؟

همچین پستی مثلا گلشیفته رو غیر از تفریحیا سایت های خبری و پرشین وی و سیمرغ و اینا هم میزارن.
چرا حالا به این بنده خدا گوگل گیر میده به اونا گیر نمیده ؟
میهن دانلود داره توی سایتهای دانلود خدایی میکنه. محصولاتشم همین محصولاته که شما نام بردین.

فکر نکنم گوگل الگوریتمش طوری باشه که بگه سیمرغ و پرسین وی و اینا طوری نیست از اینا بزارن ولی اگه بقیه گذاشتن ورودی کم کن.

من موندم الان باید چیکار کرد دقیقا. با کسی باید مکاتبه کرد از گوگل تا بدونیم دقیقا به چی گیر داده ؟
کاری هست که باید انجام بشه ؟
در این حد فعلا میدونم که باید دیگه کلا پست اختصاصی داد ولی کسی نمیگه این سایتو با این وضعیت باید چیکار کرد. تا برگرده به حالت گذشته و ورودی قبلش.

با تشکر
ممنون میشم بازم راهنماییم کنید

گوگل که با شما پدر کشتگی نداره . مکاتبه با گوگل فایده نداره عزیز من. من چک از گوگل داشتم نتونستم نقدش کنم, یادگاری نگهش داشتم , حالا شما می خواهی واسه جریمه شدن سایت باهاشون مکاتبه کنی؟ خوب بکن ببین چه نتیجه ای می گیری.

الگوریتم پاندا دقیقا همین کاری که من گفتم می کنه, زمان ایندکس شدن سایت اصلی که خبر رو گذاشته پیدا میکنه و بقیه سایتها Penalized میشن. قبلا واسه سایت های ایرانی نبود و الان هست , و من از این بابت خوشحالم چون باعث میشه کیفیت سایت ها بالا بره.

مهین دانلود هم که از نظر شما داره خدایی می کنه از نظر من یک دزد به تمام معنا هست. سرور در ایران گذاشته که بتونه محصولات کپی رایت خارجی رو غیر قانونی رو سرور خودش برای دانلود بزاره و از ترافیک بالاش استفاده میکنه واسه تقلب در زمینه های دیگه.
دقیقا برای همین هست که در قسمت تماس با ما فقط یک فرم تماس دارند. نه شماره تلفنی , نه آدرسی , نه دفتری , نه شرکتی.
من نمیدونم توی ایران چرا اینقدر موازی کاری باب شده, یک زمانی تا مردم دیدند سایتی مثل ایستگاه راه اندازی شده تمام وب مستر ها رفتند سراغ سایت های تبلیغاتی, همشون هم کلی تایم گذاشتند و بی نتیجه کار رو ول کردند.
حالا همه زنده اند توی کار مثلا بالابردن ترافیک و گرفتن تبلیغ یا فروش چیزهای بی ارزش و چیپ .

اگر مهین دانلود کارش درست بود, یک دفتر و شرکت و آدرس و تلفن در قسمت تماس با ما می گذاشت. این موضوع حتی در مورد سایت برترینها bartarinha.ir هم صدق می کنه. اینها که از نظر شما خدایی می کنند. از نظر من دزد هستند.

من اگر رتبه واقعی زیر 100 در الکسا داشتم ماهی 250 میلیون درآمد از سایتم کسب می کردم.

این چیز هایی که من دارم اینجا راهنمایی می کنم از دید یک کاربر نیست. من عضو انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور هستم. برای اطلاعات بیشتر Official Website of Arasp Kazemian رو ملاحظه کنید.

من قبل از اینکه وضعیت سرعت ها اینطوری بشه, بارها و بارها توی رادیو, در مصاحبه های زنده بدون هیچ ترسی سعی کردم به این مسئولین بفهمونم که باید پهنای باند زیاد شه تا ما توسعه پایدار تو بحث آی تی داشته باشیم.
این یکی از مصاحبه های من با رادیو اقتصاد بود مال همین آذر ماه امسال: www.kazemian.net/arasp.zip

من هنوز هم میگم دوران موازی کاری به سر اومده, شما اگر تیم کاری دارین, اگر سایت هایی که رنک و ترافیک خوب دارند در دست دارید, یک روز با من هماهنگ کنید و تشریف بیاورید دفتر من صحبت کنیم. من در خود ئی زبان حاضرم با شما همکاری داشته باشم, به شرطی که سایت های شما تحت مالکیت خودتون با سیاست های من کار کنند.

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
شما که انقدر از گوگل سر در میاری یه خواهش دارم ازت
برو ازشون بپرست این پاندای شما چرا سایت هایی مثل سیمرغ و پرشین وی و سایت خبریا که همشون کپی دارن میزنن و میرن جلو زیر نظر گوگل نیستن یا گوگل داره بهشون حال میده ؟

شما که انقدر چمیدونم همه جای دنیا مدرک داری اینو با منطق و دلیل و مدرک برای ما توضیح بده که چطوری ما کپی کنیم بده ولی اونا کپی میکنن بد نیست ؟

اگر پاندایی هست برای همه هست نه فقط من

نمیدونم چی بگم والله
این سایت اعصاب مارو داغون کرده شما هم گیر بده به اینا حالا

بالا