• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان فروشگاه دار لطفا تشریف بیارید داخل

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام دوستان

بنده یه مشکلی دارم و یک سوال مهم

من یه محصول خاص رو 2 روزه زدم فروش

از 10 هزار ایپی 334 تا تراکنش نا موفق و فقط 4 موفق داشتم

ادرس نمی تونم بدم شما هم همچین مشکلی دارید ؟

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام دوستان

بنده یه مشکلی دارم و یک سوال مهم

من یه محصول خاص رو 2 روزه زدم فروش

از 10 هزار ایپی 334 تا تراکنش نا موفق و فقط 4 موفق داشتم

ادرس نمی تونم بدم شما هم همچین مشکلی دارید ؟
همچین چیزی غیر ممکن به نظر میاد!
محصولت فقط پرداخت انلاین داره یا پرداخت در محل هم داره؟

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
یعنی به نظر شما من از 334 تا چند تاشون باید موفق می داشتم !!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
یعنی به نظر شما من از 334 تا چند تاشون باید موفق می داشتم !!
سلام شما باید ببینی تو فرایند خرید مشکلی ایجاد نمیشه. با چند تبلت و موبایل چک کن. به نظرم شماره تماس موبایلی بگذار به مشکل خوردن با شما تماس بگیرند....

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
دوست عزیز از چه درگاهی استفاده میکنید شاید اشکال از درگاهتون باشه درسته همشون به شاپرک متصل میشوند ولی از روی تجربه میگم مثلا بانک ملت تراکنش ناموفق کمتر میشود اما باز هم تراکنش 230 ناموفق در برابر 4 موفق فکر نکنم به اینم مربوط بشه شاید باید اعتماد سازی کنید مثل قرار دادن نماد اعتماد یا راهنمایی کاربر در مورد امن بودن سیستم پرداخت
من یه مدته از درگاه پرداخت استفاده میکنم و راضی هستم

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
عادی هست اگر
دکمه پرداخت همینجوری گذاشتید زیر یه صفحه پاپ اپ یا مشابه اون ! هرکسی کلیک میکنه میره تو درگاه و طبیعتا اصلا امادگی پرداخت هم نداره می بنده صفحه رو میره ...

روند سفارشتان رو بررسی کنید اگر درست انجام شده باشد تا نزدیک 70% سفارش ها باید موفق باشند

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام شما باید ببینی تو فرایند خرید مشکلی ایجاد نمیشه. با چند تبلت و موبایل چک کن. به نظرم شماره تماس موبایلی بگذار به مشکل خوردن با شما تماس بگیرند....

من مدل های مختلف گوشی صفحه رو تست کردم کاملا ریسپانسیو شدس و با هر گوشی پرداخت هم انجام دادم مشکلی نداشته

دوست عزیز از چه درگاهی استفاده میکنید شاید اشکال از درگاهتون باشه درسته همشون به شاپرک متصل میشوند ولی از روی تجربه میگم مثلا بانک ملت تراکنش ناموفق کمتر میشود اما باز هم تراکنش 230 ناموفق در برابر 4 موفق فکر نکنم به اینم مربوط بشه شاید باید اعتماد سازی کنید مثل قرار دادن نماد اعتماد یا راهنمایی کاربر در مورد امن بودن سیستم پرداخت
من یه مدته از درگاه پرداخت استفاده میکنم و راضی هستم
منم از درگاه پرداخت استفاده می کنم رفتم اینماد هم ثبت نام کردم احتمالا بی تاثیر نباشه گرچه نرخی که زدم اینقدر کمه که کلاه برداریش معنی نمی ده
عادی هست اگر
دکمه پرداخت همینجوری گذاشتید زیر یه صفحه پاپ اپ یا مشابه اون ! هرکسی کلیک میکنه میره تو درگاه و طبیعتا اصلا امادگی پرداخت هم نداره می بنده صفحه رو میره ...

روند سفارشتان رو بررسی کنید اگر درست انجام شده باشد تا نزدیک 70% سفارش ها باید موفق باشند

متوجه نشدم همینطوری یعنی چی اما کاری که کردم محصول رو توضیح دادم بعد دکمه پرداخت گذاشتم و قیمت رو هم بالای دکمه پرداخت زدم و نوشتم بعد از پرداخت می تونید دانلود کنید روی دکمه هم نوشته خرید و دانلود محصول

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
من مدل های مختلف گوشی صفحه رو تست کردم کاملا ریسپانسیو شدس و با هر گوشی پرداخت هم انجام دادم مشکلی نداشته

منم از درگاه پرداخت استفاده می کنم رفتم اینماد هم ثبت نام کردم احتمالا بی تاثیر نباشه گرچه نرخی که زدم اینقدر کمه که کلاه برداریش معنی نمی ده

متوجه نشدم همینطوری یعنی چی اما کاری که کردم محصول رو توضیح دادم بعد دکمه پرداخت گذاشتم و قیمت رو هم بالای دکمه پرداخت زدم و نوشتم بعد از پرداخت می تونید دانلود کنید روی دکمه هم نوشته خرید و دانلود محصول

دقیقا علت پرداخت ناموفق بالا همین هست ، شما یه دکمه گذاشتی که با کلیک روش هر بازدید کننده ای میره توی درگاه و شما تصور میکنی این یک سفارش واقعی هست و حساب میکنی تعداد ناموفق ها بالاست درصورتیکه اکثر مردم و بازدید کنندگان صرفا کلیک میکنند ببینید دانلود میشه یا نه ! وقتی رفت توی بانک خب میگن ما که پول نمیخوایم بدیم صفحه رو می بندن میرن ! بهتره اگر دنبال امار صحیحی هستید روند خریدتان را اصلاخ کنید مثلا یه پیش فاکتور بزارید که مشتری متوجه بشه داره خرید میکنه ... و فلان مبلغ باید پرداخت بشه بعد بفرستید به بانک ...

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
دقیقا علت پرداخت ناموفق بالا همین هست ، شما یه دکمه گذاشتی که با کلیک روش هر بازدید کننده ای میره توی درگاه و شما تصور میکنی این یک سفارش واقعی هست و حساب میکنی تعداد ناموفق ها بالاست درصورتیکه اکثر مردم و بازدید کنندگان صرفا کلیک میکنند ببینید دانلود میشه یا نه ! وقتی رفت توی بانک خب میگن ما که پول نمیخوایم بدیم صفحه رو می بندن میرن ! بهتره اگر دنبال امار صحیحی هستید روند خریدتان را اصلاخ کنید مثلا یه پیش فاکتور بزارید که مشتری متوجه بشه داره خرید میکنه ... و فلان مبلغ باید پرداخت بشه بعد بفرستید به بانک ...
بازم امار ایشون غیر طبیعی هست ( بر حسب تجربه)

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152

طبیعیه داداش یک روز می بینید تو یک روز از هر 10 تا یکی خرید یک روز دیگه از هر 100 تا یکی خرید

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
والله چی بگم به نظر خودم زیاد عادی نمیاد در حال حاضر شده 450 سفارش ناموفق 5 سفارش موفق

love.st24

Registered User
لایک‌ها
79
اگر از این سایت استفاده میکنید
dargahpardakht.com
احتمالا مشکل به همین خاطر باشه
پیشنهاد میکنم درگاه دیگه ای استفاده کنید و دوباره آمار و ارقامو چک کنید

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
ممکنه درگاه های بانک تا حدودی اختلال داشته باشن.

بالا