همچین چیزی غیر ممکن به نظر میاد!سلام دوستان
بنده یه مشکلی دارم و یک سوال مهم
من یه محصول خاص رو 2 روزه زدم فروش
از 10 هزار ایپی 334 تا تراکنش نا موفق و فقط 4 موفق داشتم
ادرس نمی تونم بدم شما هم همچین مشکلی دارید ؟
همچین چیزی غیر ممکن به نظر میاد!
محصولت فقط پرداخت انلاین داره یا پرداخت در محل هم داره؟
نسبت به فروشت باید نهایتا 10 تا 20 و در حالت خیلی بد 50 تا ناموفق داشته باشی نه 334 تا!!!فروش فایله
سلام شما باید ببینی تو فرایند خرید مشکلی ایجاد نمیشه. با چند تبلت و موبایل چک کن. به نظرم شماره تماس موبایلی بگذار به مشکل خوردن با شما تماس بگیرند....یعنی به نظر شما من از 334 تا چند تاشون باید موفق می داشتم !!
سلام شما باید ببینی تو فرایند خرید مشکلی ایجاد نمیشه. با چند تبلت و موبایل چک کن. به نظرم شماره تماس موبایلی بگذار به مشکل خوردن با شما تماس بگیرند....
منم از درگاه پرداخت استفاده می کنم رفتم اینماد هم ثبت نام کردم احتمالا بی تاثیر نباشه گرچه نرخی که زدم اینقدر کمه که کلاه برداریش معنی نمی دهدوست عزیز از چه درگاهی استفاده میکنید شاید اشکال از درگاهتون باشه درسته همشون به شاپرک متصل میشوند ولی از روی تجربه میگم مثلا بانک ملت تراکنش ناموفق کمتر میشود اما باز هم تراکنش 230 ناموفق در برابر 4 موفق فکر نکنم به اینم مربوط بشه شاید باید اعتماد سازی کنید مثل قرار دادن نماد اعتماد یا راهنمایی کاربر در مورد امن بودن سیستم پرداخت
من یه مدته از درگاه پرداخت استفاده میکنم و راضی هستم
عادی هست اگر
دکمه پرداخت همینجوری گذاشتید زیر یه صفحه پاپ اپ یا مشابه اون ! هرکسی کلیک میکنه میره تو درگاه و طبیعتا اصلا امادگی پرداخت هم نداره می بنده صفحه رو میره ...
روند سفارشتان رو بررسی کنید اگر درست انجام شده باشد تا نزدیک 70% سفارش ها باید موفق باشند
من مدل های مختلف گوشی صفحه رو تست کردم کاملا ریسپانسیو شدس و با هر گوشی پرداخت هم انجام دادم مشکلی نداشته
منم از درگاه پرداخت استفاده می کنم رفتم اینماد هم ثبت نام کردم احتمالا بی تاثیر نباشه گرچه نرخی که زدم اینقدر کمه که کلاه برداریش معنی نمی ده
متوجه نشدم همینطوری یعنی چی اما کاری که کردم محصول رو توضیح دادم بعد دکمه پرداخت گذاشتم و قیمت رو هم بالای دکمه پرداخت زدم و نوشتم بعد از پرداخت می تونید دانلود کنید روی دکمه هم نوشته خرید و دانلود محصول
بازم امار ایشون غیر طبیعی هست ( بر حسب تجربه)دقیقا علت پرداخت ناموفق بالا همین هست ، شما یه دکمه گذاشتی که با کلیک روش هر بازدید کننده ای میره توی درگاه و شما تصور میکنی این یک سفارش واقعی هست و حساب میکنی تعداد ناموفق ها بالاست درصورتیکه اکثر مردم و بازدید کنندگان صرفا کلیک میکنند ببینید دانلود میشه یا نه ! وقتی رفت توی بانک خب میگن ما که پول نمیخوایم بدیم صفحه رو می بندن میرن ! بهتره اگر دنبال امار صحیحی هستید روند خریدتان را اصلاخ کنید مثلا یه پیش فاکتور بزارید که مشتری متوجه بشه داره خرید میکنه ... و فلان مبلغ باید پرداخت بشه بعد بفرستید به بانک ...
طبیعیه داداش یک روز می بینید تو یک روز از هر 10 تا یکی خرید یک روز دیگه از هر 100 تا یکی خریدمن مدل های مختلف گوشی صفحه رو تست کردم کاملا ریسپانسیو شدس و با هر گوشی پرداخت هم انجام دادم مشکلی نداشته
منم از درگاه پرداخت استفاده می کنم رفتم اینماد هم ثبت نام کردم احتمالا بی تاثیر نباشه گرچه نرخی که زدم اینقدر کمه که کلاه برداریش معنی نمی ده
متوجه نشدم همینطوری یعنی چی اما کاری که کردم محصول رو توضیح دادم بعد دکمه پرداخت گذاشتم و قیمت رو هم بالای دکمه پرداخت زدم و نوشتم بعد از پرداخت می تونید دانلود کنید روی دکمه هم نوشته خرید و دانلود محصول
اگر از این سایت استفاده میکنید
dargahpardakht.com
احتمالا مشکل به همین خاطر باشه
پیشنهاد میکنم درگاه دیگه ای استفاده کنید و دوباره آمار و ارقامو چک کنید