• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان لطفا در مورد انتخاب اسم دامنه راهنماییم کنید.

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
سلام و درود دوستان عزیز ❤️

چند روزی هست که قصد ثبت چند دامنه best. را دارم و متاسفانه کاملا گیج شدم 😔
به عنوان مثال کدام یک از دامنه های زیر هم از لحاظ سئو و هم صحیح بودن اوکی هست :
در کل مشکل بنده به کاربردن حرف S در دامنه هست و از طرفی هم با این نرخ ارز نمیتونم چند دامنه ثبت کنم چون متاسفانه گرفتار مشکلات و اوضاع مالی بدی هستم

برای مثال کدام یک از این دامنه ها صحیح هست (از لحاظ سئو و نگارش صحیح) :

Games.best
یا
Game.best بدون حرف s
برای راه اندازی سایت دانلود رایگان بازی های رایگان (زبان انگلیسی)

Videos.best
یا
Video.best بدون حرف s
برای راه اندازی سایت مثل یوتیوب (زبان انگلیسی)

Softwares.best
یا
Software.best بدون حرف s
برای راه اندازی سایت دانلود نرم افزارهای رایگان (زبان انگلیسی)

Wallpapers.best
یا
Wallpaper.best بدون حرف s
برای راه اندازی سایت دانلود wallpaper (زبان انگلیسی)

و ...

خواهش میکنم راهنماییم کنید, چند روز تحقیق کردم و متاسفانه بیشتر گیج شدم و از طرفی شاید سوال دیگران هم برای ثبت دامنه باشه.
ممنونم از لطف و محبتتون 🙏 🌿

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
هر دو اوکی هست, ولی هر دو را باید ثبت کنی وگرنه یکی دیگه ثبت میکنه و بخشی از ترافیک type in رو برای خودش بر میدارد

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
هر دو اوکی هست, ولی هر دو را باید ثبت کنی وگرنه یکی دیگه ثبت میکنه و بخشی از ترافیک type in رو برای خودش بر میدارد
سلام دوست عزیز ممنونم از لطف و راهنماییتون ❤️

متوجه شدم منتها یعنی هم از لحاظ سئو و هم زبان انگلیسی هیچ تفاوتی ندارند؟ (اولویت بندی کنیم)

مثلا

به لحاظ بحث طولانی سئو دامنه Games.best بهتر از Game.best نیست؟
چون کاربران بیشتر Best Games رو سرچ میکنند تا Best Game (بدون حرف s) و طبیعتا عنوان سایت هم Best Games هست و شاید Games.best بهتر باشه :unsure:
از طرفی با ثبت هر دو دامنه از کدوم استفاده کنم ⁉️

عذرخواهی میکنم عرضم طولانی شد و ممنون میشم شما و سایر دوستان بنده رو از این گیجی خارج کنید. 🙏🌿

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
با توجه به اینکه قیمت ثبت بالاس به نظرم یکی رو بگیرید
با s فکر میکنم درست تره من خودمم باشم نظرم ثبت همینه
سلام دوست عزیز
ممنونم از نظرتون و اینکه هزینه ثبت هر دامنه best. در کل فقط 2 دلار و 16 سنت هست (برای سال اول) و عرضم رو خلاصه کنم به محدودیت مالی شدیدی که دارم.
حاصل تحقیق خودم در چند روز اخیر هم با S صحیح هست و هم بدون S که این موضوع بستگی به اسم دامنه داره (زبان انگلیسی) منتها در کل گیج شدم چون موضوع مهم سئو هم هست و حاصل مشورت و همفکری با شما دوستان عزیز به امید نتیجه خوب و منطقی. 🙏 🌿

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
سلام دوست عزیز
ممنونم از نظرتون و اینکه هزینه ثبت هر دامنه best. در کل فقط 2 دلار و 16 سنت هست (برای سال اول) و عرضم رو خلاصه کنم به محدودیت مالی شدیدی که دارم.
حاصل تحقیق خودم در چند روز اخیر هم با S صحیح هست و هم بدون S که این موضوع بستگی به اسم دامنه داره (زبان انگلیسی) منتها در کل گیج شدم چون موضوع مهم سئو هم هست و حاصل مشورت و همفکری با شما دوستان عزیز به امید نتیجه خوب و منطقی. 🙏 🌿
سلام
قیمت ثبت به تومان که بالای ۸۰۰ هزار هست

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
سلام دوست عزیز ممنونم از لطف و راهنماییتون ❤️

متوجه شدم منتها یعنی هم از لحاظ سئو و هم زبان انگلیسی هیچ تفاوتی ندارند؟ (اولویت بندی کنیم)

مثلا

به لحاظ بحث طولانی سئو دامنه Games.best بهتر از Game.best نیست؟
چون کاربران بیشتر Best Games رو سرچ میکنند تا Best Game (بدون حرف s) و طبیعتا عنوان سایت هم Best Games هست و شاید Games.best بهتر باشه :unsure:
از طرفی با ثبت هر دو دامنه از کدوم استفاده کنم ⁉️

عذرخواهی میکنم عرضم طولانی شد و ممنون میشم شما و سایر دوستان بنده رو از این گیجی خارج کنید. 🙏🌿
در بعضی موارد plural سرچ بیشتری میخورد آن را انتخاب کنید و در بعضی موارد singular سرچ بیشتری میخورد و آن را میتوانید انتخاب کنید بستگی به کلمه دارد.
مهمتر مرتبط بودن به سایته, مثلا دایرکتری باید plural باشه.

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
سلام
قیمت ثبت به تومان که بالای ۸۰۰ هزار هست
800 هزار ت برای دامنه best. یعنی حداقل 10 برابر هزینه بیشتر.

دوست عزیزم namecheap ثبت نام کن (با آدرس و آی پی) غیر از ایران و حسابت رو تقریبا با همه رمز ارزها میتونی شارژ کنی و دامنه ثبت کنی. (با پی پال و ... هم امکانش هست)
قانونشون برای شارژ پنل حداقل یک دلار هست و برای تست بهتره دو سه دلار بیشتر شارژ نکنید و بعد از چند روز یا هفته اگر نیاز هست دامنه های بیشتری ثبت کنید هرچند اوکی هست سایتشون منتها بهتره تست کنید.

با یک توضیح ساده و خلاصه یکی از سایتهای اصلی ثبت دامنه هست. برای انتقال دامنه هم به اکانتهای داخلیش رایگان هست و اینکه در کل از دید من سایت خوبیه منتها هاستینگش ظاهرا تعریفی نداره و فیدبک منفی زیادی برای هاست گرفته بود که البته تجربه ای در خصوص هاستش ندارم.

چند سالی هست که دوستان استفاده میکنند و به قول معروف گیر نیست که وی پی اس بخواد و مواردی مثل ویرفای کردن تلفن و ...
به آی پی ایران هم حساس نیست منتها برای ثبت نام و استفاده عوض کنید طبیعتا بهتره. (ف ش ک ن هم تفاوتی نداره آی پی از کدوم کشور باشه)

حرفه ای نیستم ولی اگر در خصوص این وب سایت نیاز به راهنمایی بود درخدمتم.

عرض آخر در خصوص این وب سایت قبل از استفاده بیشتر تحقیق کنید, البته برای من تا به حال مشکلی نداشته.

بالا