• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید

l3ehnam.

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2020
نوشته‌ها
6
لایک‌ها
147
من یه مدتی از وب مستری دور بودم چم و خم کار از دستم رفته !


یه سایت وردپرسی راه انداختم . الان چه چیزهایی رو باید تنظیم کنیم و چه افزونه هایی لازمه برای شروع کار ؟ منظورم افزونه های اصلی مثل yoast و sitemap و این چیزها هستش که روی هر سایتی باید نصب باشه .
 

raheem291

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 ژانویه 2020
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سن
32
با سلام
بر اساس نوع وب‎سایتی که شما قصد راه اندازی آن را دارید ممکن است وظایف دیگری نیز وجود داشته باشد که باید به آنها نیز رسیدگی کنید. برای نمونه، اگر قصد راه اندازی یک فروشگاه مجازی را داشته باشید علاوه بر دو وظیفه اصلی که به پرداخته خواهد شد کارهای دیگری از جمله راه اندازی پایگاه داده و اتصال سیستم خرید آنلاین نیز باید انجام شود. اما برای راه اندازی تمام وب‎سایت‎های وردپرس یکسری کارهای اولیه و مقدماتی توصیه می‎شود که ما در این مقاله بررسی خواهیم کرد.
1. ثبت یک نام دامنه
قبل از هر چیز شما باید یک نام دامنه (domain) برای خود داشته باشید. اغلب خدمات دهندگان میزبانی وب در هنگام خرید سرویس میزبانی این امکان را در اختیار شما قرار می‎دهند تا یک نام دامنه را نیز برای خود ثبت کنید. شما همچنین می‎توانید دامنه موجود خود را از یک ثبت کننده دامنه دیگر به این میزبان منتقل کنید.

2. خرید یک طرح میزبانی وب
وقتی شما یک طرح میزبانی وب را خریداری می‎کنید در واقع بخشی از امکانات سرور خدمات دهنده را برای نگهداری از وب‎سایت خود اجاره می‎کنید. معمولا این میزبان‎ها خدمات مرتبط دیگری را نیز ارائه می‎کنند که به نگهداری و مدیریت وب‎سایت شما کمک می‎کند. در نتیجه در هنگام انتخاب طرح مورد نظر خود برای میزبانی وب باید نیاز وب‎سایت خود را در نظر داشته باشید. برای اغلب سایت‎های وردپرس یک سرور اشتراکی لینوکس بهترین انتخاب است.

بعد از انتخاب و خرید طرح میزبانی وب شما می‎توانید از طریق یک داشبورد مدیریتی (معمولا cPanel) حساب میزبانی خود را مدیریت کنید، به پایگاه داده دسترسی پیدا کنید، حساب ای‎میل ایجاد کنید و سایر وظایف مرتبط با وب‎سایت را انجام دهید.


3. نصب وردپرس
شما باید نرم افزار WordPress را روی سایت خود نصب کنید تا بتوانید از مزایای آن استفاده کنید. خیلی از خدمات دهندگان میزبانی وب امکان نصب خودکار را فراهم می‎کنند و شما می‎توانید در زمان تحویل گرفتن حساب وب خود نصب کننده خودکار وردپرس را اجرا کنید.

اگر نمی‎خواهید از نصب خودکار استفاده کنید می‎توانید وردپرس را از طریق نصب کننده اپلیکیشن Softaculous که در داشبورد cPanel قرار دارد نصب کنید. شما می‎توانید با استفاده از Softaculous چند نرم افزار مختلف دیگر را هم نصب کنید.

4. نصب یک گواهینامه SSL
اگر چه داشتن یک گواهینامه SSL روی سایت الزامی‎ نیست، اما استفاده از آن بسیار توصیه می‎شود. اول به این دلیل که کاربران به یک سایت امن بیشتر اعتماد می‎کنند، و علت بعدی این است که مرورگرها دیگر چندان روی خوشی به وب‎سایت‎های کدگذاری نشده نشان نمی‎دهند.

نصب یک گواهینامه SSL روی سایت شما به این معنا است که در ارتباطات به جای استفاده از HTTP از طریق پروتکل امن HTTPS انجام می‎شود و آدرس وب‎سایت شما به جای http://www.yoursite.com به شکل https://www.yoursite.com خواهد بود.

خوشبختانه امروزه اکثر خدمات دهندگان میزبانی وب یک گواهینامه SSL رایگان در اختیار شما قرار می‎دهند که معمولا برای وب‎سایت‎های کوچک کفایت می‎کند. شما می‎توانید آن را از طریق منوی Security > SSL/TLS در cPanel نصب و مدیریت کنید.

5. ایجاد حساب‎های ای‎میل
شما برای مديريت وب‎سایت وردپرس (برای مثال، دریافت اطلاعیه‎های امنیتی) خود حداقل به یک آدرس ای‎میل احتیاج دارید. البته شما می‎توانید از خدمات دهندگان ثالث ای‎میل مثل جی‎میل و یاهو استفاده کنید، اما حرفه‎ای‎تر خواهد بود اگر از نام اختصاصی دامنه خود برای ای‎میل استفاده کنید.

برای انجام این کار در cPanel به منوی Email > Email Accounts بروید و فرم Add Email Account را پر کنید.

رای دسترسی به آدرس ای‎میل جدید خود به پایین همان صفحه‎ای که ای‎میل را ساخته بودید بروید و روی دکمه More کلیک کنید و بعد گزینه Access Webmail را انتخاب کنید.


صندوق ای‎میل شما یک آدرس جداگانه نیز دارد که معمولا یا به صورت http://webmail.yoursite.com/ و یا http://yoursite.com/webmail/ خواهد بود. شما می‎توانید آن را بعد از وارد شدن به حساب ای‎میل خود مشاهده کنید. اگر تنها می‎خواهید ای‎میل خود را بررسی کنید دیگر نیازی به وارد شدن به cPanel نیست و می‎توانید با این آدرس مستقیما به حساب ای‎میل خود وارد شوید.
6. تنظیم یک اتصال FTP
برای دستیابی به فایل‎های موجود در سرور خود به یک اتصال FTP نیاز خواهید داشت. از آنجا که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای پیشرفته است شما می‎توانید اغلب وظایف را از داخل داشبورد آن انجام دهید، اما بعضی اوقات برای آپلود یا دانلود فایل‎ها و فولدرهای خود از سرور نیاز به یک سرویس جداگانه دارید. برای نمونه، وقتی یک پلاگین خراب امکان استفاده از بخش مدیریت وردپرس را با اختلال مواجه می‎کند ساده‎ترين کاری که شما می‎توانید انجام دهید غیرفعال كردن این پلاگین از داخل سرور است. یک کاربرد دیگر زمانی است که شما می‎خواهید فایل‎های .htaccessیا wp-config خود را اصلاح کنید و این فایل‎ها از داخل پانل مدیریت وردپرس در دسترس نیستند.

برای دسترسی به سایت خود از طریق FTP، شما به یک حساب FTP نیاز دارید. حساب‎های میزبانی معمولا با دو حساب FTP از پیش نصب شده همراه هستند، یکی برای دسترسی ریشه و دیگری برای لاگها. شما از طریق منوی Files > FTP Accounts در cPanel می‎توانید به صفحه تنظیمات حساب‎های FTP دسترسی داشته باشید.

در خیلی از موارد استفاده از حساب ریشه کفایت می‎کند اما باید توجه داشته باشید كه حساب ریشه به تمام فایل‎ها دسترسی خواهد داشت و استفاده از آن از لحاظ امنیتی به صلاح نیست، بنابراین بهتر است با ساخت یک حساب FTP جداگانه و فراهم کردن دسترسی آن به فولدرهای مورد نظر (نه بیشتر) علاوه بر افزایش سطح امنیت نیاز به دسترسی به اطلاعات را نیز برطرف کنید.

اگر شما روی گزينه Configure FTP Client کلیک کنید یک تب جداگانه باز می‎شود که گزینه‎های مربوط به تنظیمات کلاینت FTP در آن قرار دارد.


7. ثبت سایت در موتورهای جستجو
اگر می‎خواهید سایت شما نیز در نتایج جستجو ظاهر شود، باید آن را ثبت کنید. شما می‎توانید با استفاده از Google Webmaster Tools سایت خود را در گوگل و با استفاده از Bing Webmaster Tools آن را در بینگ و یاهو ثبت کنید. بعضی از مدیران سایت خود را تنها در گوگل ثبت می‎کنند، اما نباید مزایای استفاده از بینگ را نادیده گرفت.

برای استفاده از Google Webmaster Tools باید یک حساب گوگل داشته باشید. بعد از این که وارد بخش وبمستر گوگل شدید در صفحه اصلی روی دکمه Add a property کلیک کنید و آدرس سایت خود را وارد کنید.

برای اثبات این که وب‎سایت وارد شده متعلق به شما است باید فایل تاییدیه HTML ارائه شده از طرف گوگل را دانلود کرده و از طریق FTP آن را به دایرکتوری public_html سرور خود آپلود کنید. بعد از انجام این کار روی دکمه Verify کلیک کنید.
 
بالا