• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان متخصص لطفا کمک کنید درمورد ارتقا ی لپتاپ قدیمی!!!

architect67

Registered User
لایک‌ها
308
سلام دوستان
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
لپتاپ تو امضام هست قصد تعویض داشتم که منصرف شدم/
کسی نمیدونه گرافیک لپتاتو میشه ارتقا داد یا نه؟؟؟آیا خودم هم میتونم چیپشو عوض کنم یا باید برد تعمیر گاه؟
آیا سی پی یو از اینی که رو لپتاپم هست قویترش پیدا میشه ؟ خودم میتونم عوض کنم یا باید بدم تعمیرگاه؟؟

مدل XPS M1530
پردازنده Intel Core 2 Duo T9300 2.5GHz, 6MB Cache
صفحه نمایش 15.4"
وضوح تصویر نمایشگر Wide XGA (1280 x 800)
حافظه 3.0GB, DDR2
هارد دیسک 320GB
کارت گرافیک NVIDIA® GeForce™ 8600MGT, 512MB
V.92 مودم √
شبکه کابلی 10/100
درايو نوری 8X CD/DVD Burner w/ double-layer DVD+R write capability
USB درگاه 3
فایر وایر1394 √
وب کم 2 مگاپیکسل
کارت خوان با قابلیت خواندن 8 نوع کارت حافظه
بلوتوث √
شبکه بی سیم √
خروجی مانیتور √
خروجی HDMI √
PCMCIA 0
PCI Express √
اثر انگشت خوان √
باتری 6cell - 56 WHr
سیستم عامل ویندوز8

blake

Registered User
لایک‌ها
531
درود دوست عزیز
در مورد سی پی یو که نظری ندارم(فکر نمیکنم بشه ارتقا داد)
ولی چیپ گرافیک رو میشه ارتقا داد ولی کاری نیست که خودتون بتونید انجام بدین حتما ببرین تعمیرکار
ولی در کل پیشنهاد نمیکنم ارتقا بدین چون دخلش به خرجش نمی ارزه شما اینو بفروش یه مقدار پول بذار روش
یه مدل بالاتر و بهتر بخر اینجوری به نفعتون هست

architect67

Registered User
لایک‌ها
308
درود دوست عزیز
در مورد سی پی یو که نظری ندارم(فکر نمیکنم بشه ارتقا داد)
ولی چیپ گرافیک رو میشه ارتقا داد ولی کاری نیست که خودتون بتونید انجام بدین حتما ببرین تعمیرکار
ولی در کل پیشنهاد نمیکنم ارتقا بدین چون دخلش به خرجش نمی ارزه شما اینو بفروش یه مقدار پول بذار روش
یه مدل بالاتر و بهتر بخر اینجوری به نفعتون هست

همه همینو میگن ولی دلم نمیاد خداییش سی پی یوش عالیه از i3 الان خیلی بهتره/ فقط گرافیکش پایین/

blake

Registered User
لایک‌ها
531
همه همینو میگن ولی دلم نمیاد خداییش سی پی یوش عالیه از i3 الان خیلی بهتره/ فقط گرافیکش پایین/

ببین دوست عزیز شما همین خرجی که برا این میخای بکنی
یه مقدار بیشتر هزینه کنی(علاوه بر پول این دستگاه)میتونی یه دستگاه بهتر از این رو بگیری پس برا چی میخای خرج این کنی؟؟؟!!!!

architect67

Registered User
لایک‌ها
308
ببین دوست عزیز شما همین خرجی که برا این میخای بکنی
یه مقدار بیشتر هزینه کنی(علاوه بر پول این دستگاه)میتونی یه دستگاه بهتر از این رو بگیری پس برا چی میخای خرج این کنی؟؟؟!!!!
آخه از اول دستم بوده بهش وابسته شدم/ ی ssd بندازم تو ش هاردشم 1ترا کنم رمش هم 3هست 4 کنم ردیف میشه خب/فقط از گرافیکش میترسم چون دیگه پا ب سن گذاشته ولی هرگز بازی نکردم باهاش یا بازی سبک فقط/

blake

Registered User
لایک‌ها
531
ببینید دوست عزیز توی پ.خ گفتین که میخواین سرعت بالا بره
بذارین اول من یه سوال بپرسم ازتون:
شما برا چه کاری میخاین ارتقا بدین؟؟؟؟؟
یعنی چه استفاده ای میخاین از دستگاه بکنین که میخاین ارتقا بدین؟؟؟؟؟
در ضمن بازم میگم تعویض این قطعه به هیچ وجه قابل انجام نیست توسط شخصی که تجربه نداشته باشه(شما اگر خودتون بخواین باز کنین هنوز به مادربرد نرسیده حتما یه ایرادی میذارین رو لپتاپ)
برا تعویض نیاز به دستگاه هاتکن و تعمیرکار حرفه ای داره حتی بعضی از تعمیرکارهای ناوارد حرارت زیادی میدن به برد و خراب میکنن قطعه رو بعد هم زیر بار نمیرن

architect67

Registered User
لایک‌ها
308
ببینید دوست عزیز توی پ.خ گفتین که میخواین سرعت بالا بره
بذارین اول من یه سوال بپرسم ازتون:
شما برا چه کاری میخاین ارتقا بدین؟؟؟؟؟
یعنی چه استفاده ای میخاین از دستگاه بکنین که میخاین ارتقا بدین؟؟؟؟؟
در ضمن بازم میگم تعویض این قطعه به هیچ وجه قابل انجام نیست توسط شخصی که تجربه نداشته باشه(شما اگر خودتون بخواین باز کنین هنوز به مادربرد نرسیده حتما یه ایرادی میذارین رو لپتاپ)
برا تعویض نیاز به دستگاه هاتکن و تعمیرکار حرفه ای داره حتی بعضی از تعمیرکارهای ناوارد حرارت زیادی میدن به برد و خراب میکنن قطعه رو بعد هم زیر بار نمیرن

اتوکد/////مگه تعویض سی پی یو هم نیاز به هیتر داره؟

blake

Registered User
لایک‌ها
531
اتوکد/////مگه تعویض سی پی یو هم نیاز به هیتر داره؟

بله دوست عزیز
البته یه سری از لپتاپ ها مثل کیس هستن که نیاز به هیتر نداره ولی اکثرا نیاز به هیتر داره
شما اگر برا کار اتوکد میخاین با تعویض سی پی یو هم به اون چیزی که میخاین نمیرسین دوست عزیز
چون رندر چیزی نیست که فقط از سی پی یو استفاده کنه بلکه باید تعادلش رو حفظ کنه(تعادل رم - سی پی یو - گرافیک و هارد(سرعت هارد))
مثل این میمونه که شما ماشینت پرایده باشه سوپر شارژ بذاری روش(در عمل سرعت زیادتر میشه ولی داری به بقیه قطعات ضرر میزنی دوست عزیز)
بهترین پیشنهاد بنده این هست که شما این لپتاپ رو بفروش و حداقل یه لپتاپ I7 بردار که سرعت رو حس کنی(برادر من تعمیرکار هست و خودمم پیشش کار میکنم این پیشنهاد رو با تجربه بهت میگم دوست عزیز توی یک ماه حداقل دو سه مورد مثل شما میان که میخان ارتقا بدن که بهشون همین پیشنهاد رو میده داداشم)
بدرود

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
لپتاپ شما فعلا مشخصات خوبی داره
پل شمالی PM965 تا سقف 4GB از رم پشتیبانی میکنه که پیشنهاد میشه اگر ویندوز 64 بیتی نصب می کنید این ارتقا صورت بگیره
نصب SSD بجای هارد و یا بجای درایو CD هم در بهبود کارایی دستگاه تأثیر بسزایی داره
ارتقای CPU توجیهی نداره چون تعویض با انواع دو هسته ای باس 800 قویتر از خودش (حداکثر T9500) نه بلحاظ هزینه‌کرد و نه افزایش ملموس کارایی، بصرفه نیست. از طرفی مادربورد لپتاپ شما با انواع 4 هسته ای مثل Core2 Quad Q9000 هم بدلیل تفاوت پل شمالی و باس سازگاری نداره
تعویض تراشه ی گرافیک میتونه در مواقع داغ شدن باعث ناپایداری و از کار افتادن سیستم بشه و اصلا توصیه نمیشه. اگر واقعا بهبود کارکرد گرافیکی این لپتاپ برای شما حیاتیه، از اونجا که دستگاه شما مجهزه به شیار توسعه ی ExpressCard استفاده از گرافیک اکسترنال بکمک این درگاه باز بمراتب عاقلانه تره تا اینکار.
بعنوان ارتقای سیستم، از راه شیار مذکور میتونید کارتهای توسعه ای مورد نیاز رو بسادگی نصب کنید مثل کارت USB3 و ...

Last edited:

paymanonline

Registered User
لایک‌ها
11
من پيشنهاد ميكنم از هارد SSD استفاده كني و هارد خودت رو هم با Caddy به جاي سي دي منتقل كني يا تبديل به هارد اكسترنالش كني.
هارد SSD واقعا تفاوت داره با HDD حتي 7200!

بالا