• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان میخوام یک صفحه اچ تی ام ال درست کنم . اما بلد نیستم . میشه راهنمایی کنید چطوری ؟

hossputer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مدیران عزیز اگر لطف کنن این تاپیک اینجا بمونه تا دوستان منو راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم چون توی بخشه تخصصی که تایپک زدم بعد از 48 ساعت پاسخی نشد به من بدن ... :(

دوستان عزیز از اونجایی که من هیچی بلد نیستم اینجا تاپیک زدم چون اصلا تخصصس نیست سوالم و کلی میخوام بدونم چطوریه ...

یک صفحه اچ تی ام ال میخوام در سطحه صفحه اول سایت فروش آنلاین کارت شارژ ایرانسل ولی خوشکلتر میسازمش

نمیدونم با چیباید بسازمش و میخوام دقیقا مثله نمونه ای که دادم دکمه بزارم و اینکه لینک بدم به اینور و اونور

و میخوام بریزمش روی هسات لینوکس . خوب ؟

اما من نمیدونم صفحه رو ساختم چطوری باید بریزمش ...

کلا با چی بسازمش منی که هیچی بلد نیستم ولی نمیخوام پول بدم بسازنش برام چون من میخوام خودم طراحیش کنم که بعدا تغییراتو خودم راحت بدم و ..

چکنم بنظرتون ؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
یک فروند نرم افزار FrontPage متعلق به زمان عهد بوق تهیه کن ، شروع کن باهاش کار کن. کم کم میفهمی چی به چیه
آپ کردنشم که دیگه کاری نداره. میری تو کنترل پنل هاستت & آپش می کنی

hossputer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یک فروند نرم افزار FrontPage متعلق به زمان عهد بوق تهیه کن ، شروع کن باهاش کار کن. کم کم میفهمی چی به چیه

آها اوکی .بعد من که صفجه اچ تی ام ال رو بسازم یدونه صفحه اصلی میشه با یدونه فولدر که توش عکسا و ... سیو میشن درست؟

من بلدم صفحه اچ تی ام ال رو آپ کنم اما فودلدر رو بلد نیستم آپ کنم . یعنی باید تک فایل رو آپ کنم

یعنی اگه فولدر رو آپ کنم با فایلای تک تک بعدش کار میده و لودش میکنه دکمها و ... رو ؟

من خودم صحفه www.3mehr.com رو با دست خالی خودم درست کردم :) ولی نتونستم فولدر رو آپلود کنم توی هاستم که مثلا بتونم دکمه داشته باشه و خشکل باشه .

مرسی

faithless

Registered User
لایک‌ها
48
خیلی ساده ست که. با 10-20 تومن واستون طراحیش میکنن بعد شما صفحه ها رو با dream weaver باز کن راحت تر دستتون میاد چی به چیه
اگر بخواید از صفر شروع کنید یکم مشکل میشه

hossputer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلی ساده ست که. با 10-20 تومن واستون طراحیش میکنن بعد شما صفحه ها رو با dream weaver باز کن راحت تر دستتون میاد چی به چیه
اگر بخواید از صفر شروع کنید یکم مشکل میشه

آها . خوب مشکله مالیش نیست ولی دوست دارم خودم طراحیش کنم که بتونم بعدا توش تغییر بدم . اما بنظرم بدمش به بچه ها هم خوب باشه چون واردترن و خشکل تر درستش میکنن . بعد من چطوری میتونم آپلود کنم این برام سواله دوستان .

من پیج درست کنم یک فولدر میشه با یک فایل اچ تی ام ال درسته ؟ اچ تی ام ال رو بلدم آپ کنم ولی فولدر رو بلد نیستم آپ لود کنم ( و عکس دکمه ها و ... داخل اون فولدره که من نویتنم آپ لود کنم )

هاست فقط میتونه تک فایل آپ کنه

اگه یعنی بصورت زیپ آپش کنم بعد توی خوده هاست بازش کنم و اسمه فولدرشو مچ کنم کار میده یعنی؟ :)

چون نشد یک بار کردم .

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
برای آپلود کل پوشه از نرم افزارهای ftp استفاده کن، نرم افزار CuteFTP بد نیست. هم محیطش ساده است و هم سرعت آپلودش خوبه....

یه سرج بزن لینک دانلودش رو پیدا میکنی، باهاش ور بری سریع دستت میاد.

appledandy

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز باید تگ های اچ تی ام ال رو بشناسی و فقط با HTML نمی تونی یه همچین قالبی طراحی کنی باید CSS بلد باشی
این یه توضیح کلی اگر بیشتر کمک خواستید پیغام خصوصی بزارید

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
</body>
</html>
خط اول استاندارد بنویسی بهتره
خط دوم نمایش دهنده شروع تگ HTML
تگ بعدی تگ هدر
این تگ برای صفحه های پارسی
تگ بعدی تگ عنوان سایت که بین این تگ باید بنویسید
تگ بعدی نمایش پایان تگ هدر
تگ بعدی تگ بدنه سایت که همچی داخل این تگ قرار می گیره و بعدی بسته می شه

Last edited:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
من خودم با سرور ویندوز کار میکنم , فکر کنم لینوکس هم همینطوری آپلود بشه!
وقتی که کانکت هستی صفحه my computer رو باز کن و تو بخش آدرس ,
آدرسه سایتو به اینصورت تایپ کن:"آدرس سایت//:ftp"
بعد یوزر و پسوردیو که توی cpanel دادیو وارد میکنی. بعد وارد wwwroot میشیو
تمام فایلات رو کپی میکنی اون تو . ترجیحا عکسات همه تو یه فولدر جداگانه باشن.

Last edited:

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
برای آپلود کل پوشه از نرم افزارهای ftp استفاده کن، نرم افزار CuteFTP بد نیست. هم محیطش ساده است و هم سرعت آپلودش خوبه....

یه سرج بزن لینک دانلودش رو پیدا میکنی، باهاش ور بری سریع دستت میاد.
بهتره از نرم افزار Filezila استفاده کنید که رایگانه . چون نرم افزار های دارای کرک قابل اطمینان نیستن و ممکنه اطلاعات ناخواسته ای رو در هاست شما آپلود کنن

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
مدیران عزیز اگر لطف کنن این تاپیک اینجا بمونه تا دوستان منو راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم چون توی بخشه تخصصی که تایپک زدم بعد از 48 ساعت پاسخی نشد به من بدن ... :(

دوستان عزیز از اونجایی که من هیچی بلد نیستم اینجا تاپیک زدم چون اصلا تخصصس نیست سوالم و کلی میخوام بدونم چطوریه ...

یک صفحه اچ تی ام ال میخوام در سطحه صفحه اول سایت فروش آنلاین کارت شارژ ایرانسل ولی خوشکلتر میسازمش

نمیدونم با چیباید بسازمش و میخوام دقیقا مثله نمونه ای که دادم دکمه بزارم و اینکه لینک بدم به اینور و اونور

و میخوام بریزمش روی هسات لینوکس . خوب ؟

اما من نمیدونم صفحه رو ساختم چطوری باید بریزمش ...

کلا با چی بسازمش منی که هیچی بلد نیستم ولی نمیخوام پول بدم بسازنش برام چون من میخوام خودم طراحیش کنم که بعدا تغییراتو خودم راحت بدم و ..

چکنم بنظرتون ؟

بهتره اول کتاب آموزش HTML خرید و بخونید . کمی که آشنا شدین آموزش css رو هم بخونید . و اینطوری در سطح متوسط قرار میگیرین. بعدش کتاب و سی دی آموزش Dreamweaver ر میخونید . اونوقت کدنویسی رو خیلی سریع و حرفه ای میتونید پیش ببرید
موفق باشید

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
ببين دوست عزيز براي اپلود كردن فولدر بايد اونو زيپكني(فشرده كني) بعد اپلود كني تو هاست بعد ازتوي هاست اونو از حالت فشرده خارج كني.

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
سلام دوستان يه سوال دارم نميدونستم كجا بايد بپرسم
براي طراحي HTML ,CSS و استفاده از فتوشاپ كفايت ميكنه و ميتوان مثلا سايت براي شركتي طراحي و پشتيباني كرد و ياد گرفتن چه موارد ديگري اعم از زبان برنامه نويسي و ... را شما پيشنهاد ميكنيد ميخوام در اين زمينه حرفه اي شوم
زبان PHP , MYSQL براي چه كاري استفاده ميشه
ممنون ميشم اساتيد و دوستان راهنمايي كنند

ebadgh

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز آموزش خصوصی HTML و CSS خواستی پخ بده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام دوستان يه سوال دارم نميدونستم كجا بايد بپرسم
براي طراحي HTML ,CSS و استفاده از فتوشاپ كفايت ميكنه و ميتوان مثلا سايت براي شركتي طراحي و پشتيباني كرد و ياد گرفتن چه موارد ديگري اعم از زبان برنامه نويسي و ... را شما پيشنهاد ميكنيد ميخوام در اين زمينه حرفه اي شوم
زبان PHP , MYSQL براي چه كاري استفاده ميشه
ممنون ميشم اساتيد و دوستان راهنمايي كنند

دوست عزیز به نظر میرسه که شما در مراحل ابتدایی کار قرار دارید

پیشنهاد بنده این هست که فعلا مطالعه کنید تا با مفاهیم بیشتر اشنا بشید

سپس تمرین کنید

ارسال شده توسط برنامه تاپاتاک

p.e.y.m.a.n

Registered User
لایک‌ها
19
دوستان عزیز کاشف تایپیک های فسیل شده لطفا سولات خود را در تایپیک جدا بپرسید تا به پاسخ مورد نظر برسید

axarsu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوست عزیز
یه سایتی هست که تقریباً میشه گفت در زمینه طراحی وب و HTML5 و CSS3 و Jacascript خیلی کامله
هرچند این سایت همه نو آموزشی توش هست ولی فیلم های مربوط به طراحی وبش یه چیز دیگس
توصیه می کنم حتماً این فیلم ها رو که به زبان فارسی هم هستن دانلود کنید و ببینید
اینم آدرسشه :
آزاد دانلود - مرکز دانلود فیلم و کتاب های آموزشی رایگان
موفق باشید

4bm

Registered User
لایک‌ها
51
شما باید دو زبان پایه طراحی وب رو یاد بگیرید سایت زیر بهتون کمک میکنه:
w3schools.com

بالا