یعنی چی پس با چی باید عقب جلو برد؟شما چی میپسندی؟منظورم هر دو سیستم عاملشون زمین تا اسمون فرق میکنه!!!
920 دوربین عالی سیستم عاملی باحال بدون لگ سرعت وحشتناک بالا ولی ولی وین فون عیبی اساسی دارد چون کدهای تصویری ندارد کلی از فرمتهای تصویری رو نمیخواند و اینکه پلیر درست و حسابی ندارد خیلی زشته واسه وین فون که وقتی میخوای اهنگ گوش کنی نمیتونی اهنگو عقب و یا جلو ببری با انگشتتاچش!!!!!!و اینکه یه مدیریت فایل هم ندارد و واقعا از این 2 تا عیب اساسی نمیشه گذشت ولی قراره در اپدیتهای بعدی این 2 فقدان اوکی شود....
ولی Z10 به نظرم انتخابی بسیار درستی میباشد
باید انگشتتو روی آیکون پلیر نگه داری تا مثلا برسی به زمان 4 از 16 دقیقه اینطور نیست که با انگشتت هر جا از تایم اهنگ خواستی ببری .!یعنی چی پس با چی باید عقب جلو برد؟
مرسی از شما دوست عزیز هم چنان به یاری شما نیازمندیمباید انگشتتو روی آیکون پلیر نگه داری تا مثلا برسی به زمان 4 از 16 دقیقه اینطور نیست که با انگشتت هر جا از تایم اهنگ خواستی ببری .!
واقعا میبینی چطوری مایکروسافت و نوکیا چطوری دارن خریداران و استفاده کنندگان رو چطوری عذاب میدن؟!!!این از این بعد عیب دوم که خیلی واقعا حالگیریره مثلا نمیتونی ببینی تو حافظه گوشی چند تا فولدر داری پوشه عکس کجاست و چطوریه و هزار چیز دیگه کلا فایل منیجر نداره برای مدیریت!!!
ولی جز این دو فقدان اساسی در دیگر چیزها به جرات میتونم بگم عالیست ...
خودم س3 دارم اما خسته شدم تعقیر و تحول اساسی میخوامهیچ کدوم.اندرویدی پیشنهاد میکنم.از 180 تومن تا 3 میلیون تومن.اندروید بهترینه.
دیروز رفتم بیرون مغازه دوستم موبایلی داره ولی چیزی که منو خیلی بهم حال داد اگه صفحه بزرگ حال میکنی Optimus G Pro بود واقعا حال کردم به همه چیزاش تنوع به خرج بده اینو بگیرخودم س3 دارم اما خسته شدم تعقیر و تحول اساسی میخوام
پیشنهاد میکنم تنوع هم میخواید بدید بازم یه گوشی اندرویدی بگیرید که خیلی فرق داشته باشه با اس3 مثل گوشی های سونی.اما اگه کلا از اندروید خسته شدید بهترین سیستم عامل ها به ترتیب به نظر من:خودم س3 دارم اما خسته شدم تعقیر و تحول اساسی میخوام
میتونم تا 1700 دوستان امروز تو موبایل . ای ار این رو دیدم تو کفش موندم!!!!!!!پیشنهاد میکنم تنوع هم میخواید بدید بازم یه گوشی اندرویدی بگیرید که خیلی فرق داشته باشه با اس3 مثل گوشی های سونی.اما اگه کلا از اندروید خسته شدید بهترین سیستم عامل ها به ترتیب به نظر من:
1-اندروید
2-ios
3-ویندوز فون
ios که بهتره از ویندوز فون ولی قیمتش یکم بالاست اگه میخواید خیلی خرج نکنید ویندوز فون بگیرید که از 500 تا 2000 گوشی داره و اگه وینفون گرفتید حتما نوکیا باشه یا در آینده نه چندان دور مایکروسافت(که نوکیا رو خریده)باشه.
اگه رنج قیمت درخواستی رو بگید بهتر میشه راهنمایی کرد