• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان همه راهنمایی کنید z10 یا 920؟؟؟عابا؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
دوستان کدوم؟z10 یا 920

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
شما چی میپسندی؟منظورم هر دو سیستم عاملشون زمین تا اسمون فرق میکنه!!!
920 دوربین عالی سیستم عاملی باحال بدون لگ سرعت وحشتناک بالا ولی ولی وین فون عیبی اساسی دارد چون کدهای تصویری ندارد کلی از فرمتهای تصویری رو نمیخواند و اینکه پلیر درست و حسابی ندارد خیلی زشته واسه وین فون که وقتی میخوای اهنگ گوش کنی نمیتونی اهنگو عقب و یا جلو ببری با انگشتتاچش!!!!!!و اینکه یه مدیریت فایل هم ندارد و واقعا از این 2 تا عیب اساسی نمیشه گذشت ولی قراره در اپدیتهای بعدی این 2 فقدان اوکی شود....
ولی Z10 به نظرم انتخابی بسیار درستی میباشد

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
شما چی میپسندی؟منظورم هر دو سیستم عاملشون زمین تا اسمون فرق میکنه!!!
920 دوربین عالی سیستم عاملی باحال بدون لگ سرعت وحشتناک بالا ولی ولی وین فون عیبی اساسی دارد چون کدهای تصویری ندارد کلی از فرمتهای تصویری رو نمیخواند و اینکه پلیر درست و حسابی ندارد خیلی زشته واسه وین فون که وقتی میخوای اهنگ گوش کنی نمیتونی اهنگو عقب و یا جلو ببری با انگشتتاچش!!!!!!و اینکه یه مدیریت فایل هم ندارد و واقعا از این 2 تا عیب اساسی نمیشه گذشت ولی قراره در اپدیتهای بعدی این 2 فقدان اوکی شود....
ولی Z10 به نظرم انتخابی بسیار درستی میباشد
یعنی چی پس با چی باید عقب جلو برد؟

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
یعنی چی پس با چی باید عقب جلو برد؟
باید انگشتتو روی آیکون پلیر نگه داری تا مثلا برسی به زمان 4 از 16 دقیقه اینطور نیست که با انگشتت هر جا از تایم اهنگ خواستی ببری .!
واقعا میبینی چطوری مایکروسافت و نوکیا چطوری دارن خریداران و استفاده کنندگان رو چطوری عذاب میدن؟!!!این از این بعد عیب دوم که خیلی واقعا حالگیریره مثلا نمیتونی ببینی تو حافظه گوشی چند تا فولدر داری پوشه عکس کجاست و چطوریه و هزار چیز دیگه کلا فایل منیجر نداره برای مدیریت!!!
ولی جز این دو فقدان اساسی در دیگر چیزها به جرات میتونم بگم عالیست ...

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
باید انگشتتو روی آیکون پلیر نگه داری تا مثلا برسی به زمان 4 از 16 دقیقه اینطور نیست که با انگشتت هر جا از تایم اهنگ خواستی ببری .!
واقعا میبینی چطوری مایکروسافت و نوکیا چطوری دارن خریداران و استفاده کنندگان رو چطوری عذاب میدن؟!!!این از این بعد عیب دوم که خیلی واقعا حالگیریره مثلا نمیتونی ببینی تو حافظه گوشی چند تا فولدر داری پوشه عکس کجاست و چطوریه و هزار چیز دیگه کلا فایل منیجر نداره برای مدیریت!!!
ولی جز این دو فقدان اساسی در دیگر چیزها به جرات میتونم بگم عالیست ...
مرسی از شما دوست عزیز هم چنان به یاری شما نیازمندیم

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
اپ...................

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
هیچ کدوم.اندرویدی پیشنهاد میکنم.از 180 تومن تا 3 میلیون تومن.اندروید بهترینه.

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
920 بگیر چون امکانات خوبی داره
بلک بری خسته کنندست

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
خودم س3 دارم اما خسته شدم تعقیر و تحول اساسی میخوام
دیروز رفتم بیرون مغازه دوستم موبایلی داره ولی چیزی که منو خیلی بهم حال داد اگه صفحه بزرگ حال میکنی Optimus G Pro بود واقعا حال کردم به همه چیزاش تنوع به خرج بده اینو بگیر
در مورد 920 هم خوبه اما واقعا نمیدونم چرا بعضی ها مینالن برای تاچش که زودی داغ میکنه موقعی که میخویم بازی کنیم طوری که میشه روصفحش تخم مرغ سرخ کنیم:blink:
میتونی بری برای تنوع یه لومیا 820 بگیری فعلا ببینی چطور میشه...

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
خودم س3 دارم اما خسته شدم تعقیر و تحول اساسی میخوام
پیشنهاد میکنم تنوع هم میخواید بدید بازم یه گوشی اندرویدی بگیرید که خیلی فرق داشته باشه با اس3 مثل گوشی های سونی.اما اگه کلا از اندروید خسته شدید بهترین سیستم عامل ها به ترتیب به نظر من:
1-اندروید
2-ios
3-ویندوز فون
ios که بهتره از ویندوز فون ولی قیمتش یکم بالاست اگه میخواید خیلی خرج نکنید ویندوز فون بگیرید که از 500 تا 2000 گوشی داره و اگه وینفون گرفتید حتما نوکیا باشه یا در آینده نه چندان دور مایکروسافت(که نوکیا رو خریده)باشه.
اگه رنج قیمت درخواستی رو بگید بهتر میشه راهنمایی کرد

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
پیشنهاد میکنم تنوع هم میخواید بدید بازم یه گوشی اندرویدی بگیرید که خیلی فرق داشته باشه با اس3 مثل گوشی های سونی.اما اگه کلا از اندروید خسته شدید بهترین سیستم عامل ها به ترتیب به نظر من:
1-اندروید
2-ios
3-ویندوز فون
ios که بهتره از ویندوز فون ولی قیمتش یکم بالاست اگه میخواید خیلی خرج نکنید ویندوز فون بگیرید که از 500 تا 2000 گوشی داره و اگه وینفون گرفتید حتما نوکیا باشه یا در آینده نه چندان دور مایکروسافت(که نوکیا رو خریده)باشه.
اگه رنج قیمت درخواستی رو بگید بهتر میشه راهنمایی کرد
میتونم تا 1700 دوستان امروز تو موبایل . ای ار این رو دیدم تو کفش موندم!!!!!!!
گوشی جدید بلک بری با نام Z30 معرفی شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا