• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان وبمستر به دادم برسید!!

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
دوستان عزیز
لطفا اگر راهکاری در رابطه ما مشکل من دارید دریغ نکنید
رنک سایت من به f**c رفته. 1 ماهی سایتم دان بود. الان هم فروشگاه سازم را عوض کردم
پیج رنگ من 3 بود شده 1
رنک الکسایم هم فکر کنم حدود 680 هزار یا شایدم 860 بود الان شده سه میلیون و خرده ای :eek:
چه گلی به سرم بگیرم؟ روزی 3 تا سفارش داشتم الان دو روزه یک سفارش ثبت شده
قربون غیرتتون یه کاری کنید رنکم برگرده :blush:
من هر چی بلد بودم سئو کاری هم کردم

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
کاری نمیتونی بکنی غیر از این که تلاش کنی و یه مدت صبر کنی تا دوباره سایتت پیشرفت کنه
من خودم سایتم یه 24 ساعت دان بود دو ماه چوبشو خوردم شما یک ماه دان بوده نباید انتظار داشته باشی یه شبه همه چیز به حالت اولش برگرده

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
کاری نمیتونی بکنی غیر از این که تلاش کنی و یه مدت صبر کنی تا دوباره سایتت پیشرفت کنه
من خودم سایتم یه 24 ساعت دان بود دو ماه چوبشو خوردم شما یک ماه دان بوده نباید انتظار داشته باشی یه شبه همه چیز به حالت اولش برگرده

خب من هم متوفع نیستم یکشبه درست بشه
فقط دنبال راهکار هایی هستم که سرعت بازگشت به حالت اول را تندتر کنه
راهکار؟

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
رنک 3 زیاد رنک بالایی نیست شما می تونی با 5 تا بک لینک از سایت های با پیچ رنک 4 به این پیچ رنک برسی
با نظر این دوستمون موافقم تو پارس تولز یا سایت های دیگه که رنک بالا دارند بک لینک بخر رنکت بالا میاد

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به شما
داون شدن سایت یا وجود پیوندهای بی سرانجام یکی از مهمترین عواملی هستند که در قوانین سئو باعث کاهش رنک سایت شما می شن.
اگه سرور سایتت هم چندان قدرتمند نباشه و گهگاهی داون باهش این هم بسیار برات مشکل ساز خواهد بود از دو طرف :
یکی روبوتها اگه مراجعه کنند و سایت رو داون ببینند رتبه منفی برات در سئو خواهد بود
دوم و مهم تر اگه جستجوگران (انسانها) توی گوگل کلمه ای مرتبط با محتوای سایت شما جستجوکنند و گوگل سایت شما رو معرفی کنه رو اونها روش کلیک کنند اما ارجاء گوگل بی نتیجه باشه بصورت فوری سایت شما رتبه اش کاهش پیدا می کنه. چون در نتایج جستجو باید سایتهای مرتبط واقعی وجود داشته باشه. به بیان بهتر اگه گوگل رو سرچ کنی سایتی که داون باشه پیدا نمی کنی.

در اینجا چند تا ابزار سئو گذاشتم /www.GYMA-Projetc.com/pr

و یه مجموعه کامل از ابزارهای سئو که خیلی اطلاعات درباره سایتت می تونی بدست بیاری ! http://gyma-project.com/seo/

همچنین من یه پروژه سئو رو سالهاست که نگه داشتم تا آبدیده شه ! و به زودی فعالیتش شروع می شه. که با کمترین قیمت می تونه رنک و رتبه سایتها رو در موتورهای جستجوگر افزایش واقعی بده !

برای اطلاعات بیشتر لطفا این دو سایت رو ببین:
www.GYMA-Project.com
www.Google-Yahoo-MSN-Alexa.com

موفق باشی

Last edited:

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
با تشکر فراوان از همه دوستان عزیز که نظر دادند و راهنمایی کردند.

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
همچنین من یه پروژه سئو رو سالهاست که نگه داشتم تا آبدیده شه ! و به زودی فعالیتش شروع می شه. که با کمترین قیمت می تونه رنک و رتبه سایتها رو در موتورهای جستجوگر افزایش واقعی بده !
یعنی چی سالها؟ گوگل هر سال الگوریتمشو تغییر میده تازگی ها هم که caffeine رو به بشریت معرفی کرد
هیچ تضمینی نیست پروژه سالها قبل امسال یا سال اینده هم جواب بده

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
با نظر این دوستمون موافقم تو پارس تولز یا سایت های دیگه که رنک بالا دارند بک لینک بخر رنکت بالا میاد

من میخوام تو سایت هایی با رنک بالا لینک بخرم، شما کجا ها رو معرفی می کنید؟
از دوستان کسی هست که سایتش رنکش بالا باشه و من بتونم لینک بخرم؟واسم پخ کنه

بالا