• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان وب مستر نظر بدن ایده در مورد سایت های خبری

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام

بنده بسیار توی فکر این بودم که یه سایت خبری راه اندازی کنم البته نه به صورتیکه هست

خدا بیامرز استیو جابز بزرگ چیز جدیدی اختراع نکرد بلکه چیزایی که بود رو بهتر کرد این رمز موفقیتش بود

بنده نمیخوام تولید محتوای خبری کنم که نیاز به مجوز داشته باشم بلکه فقط کوت کننده اون خبر از وبگاه رسمی اون خبر گذاری هستم . RSS خوان و این جور چیز ها هم نیست . بلکه بنده میخوام از هنر اسپمر بودنم در حضور اساتید بزرگ این پرشین تولز بدست اومده استفاده کنم .

توضیح بیشتری نمی دوم فقط میخوام بدونم در صورتیکه بازدید بالائی داشته دوستانی که وب مستر هستن فکر میکنن ماهیانه چقدر در میاره این وب سایت ؟

پی نوشت : هیچ مشکل مالی برای هزینه کردن روی این وب سایت وجود نداره

پا نوشت : تبلیغات هم مشکلی نداره از لحاظ هزینه

ته نوشت : اسپم ندید بد برخورد میشه ابزار و مدارکش هم موجوده :confused:

در انتها فدای همتون که وفت میذارید و نظر میدید :wub:

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
سلام .

عزیز من چند تا تجربه توی راه اندازی این سایت ها دارم که خدمتت می گم.

این وب سایت ها اگه خوب طراحی بشن یعنی هسته سیستم این سایت ها قوی باشه (مثل وردپرس) و قالب شون هم سئو شده باشه ،

می تونن بازدید بالایی رو در زمان بسیار اندک جلب کنن. نمونه اش بوده زیر 2 ماه رسیده به رتبه های زیر 1000 ایران .

شما دو راه دارید از نظر من برای راه اندازی چنین سایت هایی

1- استفاده از سیستم هایی که خود منبع رو fetch میکنن و در دیتابیس شما save میکنن . مثل سیستم های وردپرسی که افزونه های زیادی هم هست برای اینکار (مثل FeedWordpress). البته این مورد به کار شما نمیاد ...

2- استفاده از سیستمی واسط برای نقل مطالب و البته اختصاصی که بهتره خودتون سفارش نوشتن اون رو بدید ... یه سری اسکریپت ها رو الان میفروشن توی همین pt ولی من اکثر شون رو بررسی کردم

هر کدوم یه عیب و ایرادی دارن و نمی تونن سیستم قدرت مندی باشن چون از خیلی از نظر ها از جمله سئو مشکلات بزرگی دارن.

پیشنهاد من استفاده از مورد دومی هست که البته خواسته شما هم هست . خیلی از سایت های بزرگ مثل خبرفارسی هم همینطوری کار میکنند .

نکته ای که باید توجه بشه بهش ؛ اینه که اگه سایت تون اسپم شناخته بشه بین یوزر ها , مدیران سایت های دیگه می تونن ip سرور سایت تون رو بن کنند و از fetch اطلاعاتی که نیاز دارید جلوگیری کنند.

بنابراین بهتره یه قسمتی رو داخل سایت تون پیشبینی کنین که بتونه طرف درخواست حذف سایت خودش رو به شما ارسال کنه.

اگه کمکی چیزی از من برمیاد درخدمتم .

Last edited:

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
در مورد درآمد خدمتتون عرض کنم که اگر بتونید الکسا رو زیر 100 بیارید و کمی هم اعتماد سازی کنید می تونید ماهیانه بالای 50 ملیون از تبلیغات درآمد داشته باشید

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
سلام دکتر
اگر بتونی سئو خوب بزارید و توی برپسب ها اوکی باشه و ورودی گوگل بگیره خوبه و درامد خوبی داره
اون دوستمون گفت 2ماهه میرسه زیر 1000
بستگی به ورودی داره با پاپ اپ 5روزه هم زیر 1000میرسه
با گروپ یاهو توی 10-15روز هم اخبار داغ باشه میرسه به زیر 1000

اما خوب اگر مطالب سئو باشه یعنی اخبار دستی وارد کنی از سایت های دیگه و یک سری تغییرات بدی به جای ار اس اس بهتره

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام .

عزیز من چند تا تجربه توی راه اندازی این سایت ها دارم که خدمتت می گم.

این وب سایت ها اگه خوب طراحی بشن یعنی هسته سیستم این سایت ها قوی باشه (مثل وردپرس) و قالب شون هم سئو شده باشه ،

می تونن بازدید بالایی رو در زمان بسیار اندک جلب کنن. نمونه اش بوده زیر 2 ماه رسیده به رتبه های زیر 1000 ایران .

شما دو راه دارید از نظر من برای راه اندازی چنین سایت هایی

1- استفاده از سیستم هایی که خود منبع رو fetch میکنن و در دیتابیس شما save میکنن . مثل سیستم های وردپرسی که افزونه های زیادی هم هست برای اینکار (مثل FeedWordpress). البته این مورد به کار شما نمیاد ...

2- استفاده از سیستمی واسط برای نقل مطالب و البته اختصاصی که بهتره خودتون سفارش نوشتن اون رو بدید ... یه سری اسکریپت ها رو الان میفروشن توی همین pt ولی من اکثر شون رو بررسی کردم

هر کدوم یه عیب و ایرادی دارن و نمی تونن سیستم قدرت مندی باشن چون از خیلی از نظر ها از جمله سئو مشکلات بزرگی دارن.

پیشنهاد من استفاده از مورد دومی هست که البته خواسته شما هم هست . خیلی از سایت های بزرگ مثل خبرفارسی هم همینطوری کار میکنند .

نکته ای که باید توجه بشه بهش ؛ اینه که اگه سایت تون اسپم شناخته بشه بین یوزر ها , مدیران سایت های دیگه می تونن ip سرور سایت تون رو بن کنند و از fetch اطلاعاتی که نیاز دارید جلوگیری کنند.

بنابراین بهتره یه قسمتی رو داخل سایت تون پیشبینی کنین که بتونه طرف درخواست حذف سایت خودش رو به شما ارسال کنه.

اگه کمکی چیزی از من برمیاد درخدمتم .

سلام عزیز

نه نه اصلا منظورم RSS خوان ها و ........... نبود . در ضمن تولید خبر هم نمی خوام بکنم که مجوز و این دنگ و فنگ ها رو داشته باشه . از همه خبر گزاری ها میشه نقل قول کرد در وب سیات دیگه ولی با ذکر منبع بنده هم میخوام به این صورت باشه .

در مورد هسته اصلی بله حرف شما دقیقا درست هست فقط وردپرس . به شخصه اعتقاد دارم بهترین CMS هست . در مورد سئو که شرمنده هیچ چی سر در نمیارم و دست اهل فن این کار رو مبوسه .

در مورد درخواست حذف یه مطلب دقیقا مثل این آپلود سنتر ها که یه لینک ابیوز دارن این اجازه داده میشه اگر خبر گذاری به هر دلیلی یه خبری رو از سایتش حذف کرد بتونه درخواست این حذف شدن رو بده که البته حق طبیعی اون خبر گذاری هست چون بنده تولید محتوای اون خبر رو نکردم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
در مورد درآمد خدمتتون عرض کنم که اگر بتونید الکسا رو زیر 100 بیارید و کمی هم اعتماد سازی کنید می تونید ماهیانه بالای 50 ملیون از تبلیغات درآمد داشته باشید

آقا مطمئی ؟ 50 میلیون ؟

دیگه این طور سایت ها فروشگاه نیستن که اعتماد سازی بخواد
boring-crazy-rabbit-emoticon.gif

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
درآمد خوبی داره ، ولی سخته بالا آوردنش .

منظور از اعتماد هم اینه که الان سایت خیلی خبرگذاری ها که زیر 100 هستن کلی مشترک دارن که براشون هر روز سر خط خبرهای هر موضوع ارسال میشه ، یا مثلا به صورت اس ام اس ( با هزینه ) . خب این یه جور اعتماد میخواد چون کمتر کسی ایمیل از 60 تا خبرگذاری رو میگیره . اگر کسی بخواد هر روز خبرهای یک جا رو دنبال کنه میره سراغ اونی که معتبرتر ، جامع تر و سریع تر باشه /

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
سلام عزیز

نه نه اصلا منظورم RSS خوان ها و ........... نبود . در ضمن تولید خبر هم نمی خوام بکنم که مجوز و این دنگ و فنگ ها رو داشته باشه . از همه خبر گزاری ها میشه نقل قول کرد در وب سیات دیگه ولی با ذکر منبع بنده هم میخوام به این صورت باشه .

در مورد هسته اصلی بله حرف شما دقیقا درست هست فقط وردپرس . به شخصه اعتقاد دارم بهترین CMS هست . در مورد سئو که شرمنده هیچ چی سر در نمیارم و دست اهل فن این کار رو مبوسه .

در مورد درخواست حذف یه مطلب دقیقا مثل این آپلود سنتر ها که یه لینک ابیوز دارن این اجازه داده میشه اگر خبر گذاری به هر دلیلی یه خبری رو از سایتش حذف کرد بتونه درخواست این حذف شدن رو بده که البته حق طبیعی اون خبر گذاری هست چون بنده تولید محتوای اون خبر رو نکردم

اگه برای سئو کمکی خواستین من در خدمتم عزیز و افتخار میکنم به شما کمک کنم :)

اگه پروژه تون قراره بزرگ باشه دومین خوبی هم دارم براتون ... (sartitr و heading .آی آر)

موفق باشین.

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
آقا مطمئی ؟ 50 میلیون ؟

دیگه این طور سایت ها فروشگاه نیستن که اعتماد سازی بخواد
boring-crazy-rabbit-emoticon.gif

در مورد درآمد مطمئن باشید
از این جهت گفتم اعتماد سازی چون این روزا تعداد سایتای خبری تفریحی زیاد شده اکثرا هم بازدید از راه غیر اخلاقی بدست میارن ( نیازی به ذکر موارد نیست خودتون بهتر در جریان هستید )
باید مدتی سایت فعالیت کنه و به روز باشه تا بعد از مدتی افراد به این گونه سایتا اعتماد کنن
در ضمن تو نحوه ی انتخاب پستا خیلی دقت کنید؛ البته فقط برای مدتی محدود

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
اگه واقعا مسئله ای با خرج و مخارج ندارید
1: قالب خبری یا تفریحی حرفه ای با کمی خلاقیت با سئو قابل قبول 1 میلیون
2: هاست حرفه ای که آخ هم نگه فکر کنم سالی 250 هزار تومن
3: نویسنده کار بلد که فکر کنم با 300 تومن (یک ارسال) بتونی پیدا کنی که برات باز نشر کنن.
4: تبلیغات تو سایت های پربازدید (پاپ آپ ممنوع) ولی ارسال ایمیل انبوه توصیه میشه چون اگه سایتت خلاقانه باشه بوکمارک میشی
5: خلاقیت در حفظ بازدید کننده ها

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
در مورد درآمد مطمئن باشید
از این جهت گفتم اعتماد سازی چون این روزا تعداد سایتای خبری تفریحی زیاد شده اکثرا هم بازدید از راه غیر اخلاقی بدست میارن ( نیازی به ذکر موارد نیست خودتون بهتر در جریان هستید )
باید مدتی سایت فعالیت کنه و به روز باشه تا بعد از مدتی افراد به این گونه سایتا اعتماد کنن
در ضمن تو نحوه ی انتخاب پستا خیلی دقت کنید؛ البته فقط برای مدتی محدود

عزیزان فکر کنم کلا اشتباه متوجه شدید این سایت خبری تفریحی نیست . بلکه تحلیل خبری هست !!!

hasanjavanbakht

Registered User
لایک‌ها
16
داداش من یه سایت عضو هستم که خبریه اون وقت هر روزصبح چندتاخبر برام میاد که برای دیدن اوناباید وارد سایت بشم اگه توهم بتونیازطریق ایمیل عضوبگیری فکرمیکنم راه خوبی برای جذب اعضا باشه

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
عزیزان فکر کنم کلا اشتباه متوجه شدید این سایت خبری تفریحی نیست . بلکه تحلیل خبری هست !!!

نه دوست عزیز در جریان هستم
اگر پشتکار دارید وارد کار بشید
صد درصد بعد از مدتی بازخورد خوبی داره

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
دکتر جان منظور شما مشابه خبر فارسی - ک از سایت ها هزینه میگیره و خبر ها را منتشر میکند

من یک سایت خودم حساب کردم بالای 15 م درامد داشت

موفق باشید

amir_coolboy

Registered User
لایک‌ها
902
بسیاری از مدیران سایت ها با کمبود وقت و نبود ایده و مطلب منحصر به فرد برای بروز رسانی سایت خود مواجه هستند
در این بین دو روش برای حل این مشکل وجود دارد اول : استفاده از افزونه های خبر خوان و یا کپی مطالب دستی سایر سایت ها
امروزه سایت های خبر خوان که از روش اول استفاده میکنند رشد زیادی داشته ولی مشکلاتی دارند
اکثر سایت های خبر خون دو مشکل دارن 1) نمیتونن کل خبر هارو منتشر کنن چون تو فید سایت ها مطالب ناقصه 2) به دلیل عینا کپی شدن اسپم شده و رتبه ای نخواهند داشت
ما با دو افزونه حرفه ای این دو مشکل را حل کردیم
اولین مورد : افزونه ای که استفاده میشه کاملا متفاوته و میتونه کل خبر هارو دریافت کنه چون از فید سایت ها رو نمیخونه بلکه مستقیم وارد سایت میشه
مورد دوم : مهمترین مشکل توسط یه افزونه ویرایشگر خبر حل میشه چنین افزونه ای تا به حال ساخته نشده بود و این اولین نمونه میباشد این افزونه به صورت کاملا خودکار قبل از انشار اخبار دریافتی در سایت شما مطالب رو بررسی و دوباره نویسی میکنه همونطوری که شما میخواهید
مطالب عوض میشه ولی در مفهوم و معنی تغییری ایجاد نخواهد شد با این کار گوگل فکر میکنه شما خودتون این مطالب رو نوشتید تصور کنید با داشتن این سایت شما روزانه صدها و حتی هزارن محتوای منحصر به فرد در سایتتون منتشر میکنید خود من دو سایت مشابه اولی با ویرایشگر بر و دومی بدون اون ساختم در کمال تعجب بعد از مدت کمی همه مطالب سایت اول ایندکس شدن ولی دوم که عینا کپی میکرد نه

این دو افزونه در کنار هم توانایی خلق یک سوپر سایت خبری را دارند
نمونه : سایت خبری
برای سفارش و یا اشنایی بیشتر با ما تماس بگیرید
09359218641
09180123693
[email protected]
با تشکر گروه طراحی وب کده
http://web-cade.ir
زیرخاکی اوردی بالا خسته نباشی پهلوان :android30:

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
بر چه اساسی می فرمائید 50 تومن این سایت ها تصور نمی کنم با روش های درآمدی موجود به چنین آماری برسن یعنی با پاپ-کلیک و همکاری در فروش در مورد فروش تبلیغ هم پول دست شرکت ها هست و اونا هم معمولا با کله گنده های نت طرف میشن اگر البته اصلا الگوریتم های جدید گوگل مجالی بدهند به این نوع سایت ها

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اگر منظورتون همون مطالب تحلیلی و کنار هم قرار دادن یه سری اخبار به ظاهر بی ربط و درآوردن یه نشونه ازشونه ، به نظرم ماهانه چند ده میلیون از تبلیغات.

فقط یه کم طولانی مدت فکر کنید و مداومت که میدونم جفتشو دارید. کافیه بفهمونید به کاربر که به دردت میخوره اخبار من.
بعدها راه درآمدی وحشتناک بالاست.
ولی اینجا برای آگاهی دادن ، آزادی نیست.

بالا