والا فروشگاه برا کسه دیگه هست من فقط مخوام کمکش کنم میخواستم ببینم درامدش حلاله و مجازه یا نهاگه بخوای خودت فروشگاه جدا بزنی باید بری دنبال مجوز و این بند و بساطا ، محصولاتتم باید تاییدیه وزارت بهداشت داشته باشن
اما اگه بخوای با همکاری در فروش کار کنی مشکلی نداره ، گیر نمیدن
اگه محصولات دارای مجوز و بهداشتی و سالم باشن نه مشکل قانونی داره نه مشکل شرعیوالا فروشگاه برا کسه دیگه هست من فقط مخوام کمکش کنم میخواستم ببینم درامدش حلاله و مجازه یا نه
خودش که میگه مجوز داره ولی نمیدونم بازماگه محصولات دارای مجوز و بهداشتی و سالم باشن نه مشکل قانونی داره نه مشکل شرعی
فروشگاه های زیادی دارن تو این زمینه فعالیت میکنن مشکلی هم ندارن مثل ماریسل
وقتی دیجیکالا شاندوم رو زیر قیمت داروخونه میده حتی روان کننده و خراطین و... هم داره دیگه چیزی نمیمونه
ملاک دیجی کالا نیست
همین خراطین من میفروختم فتا امد
بار برد رفتم دادگاه انقلاب بار گرفتن + جریمه نقدی
محصول مجوز داشت
یه تعداد محدود ، نه همه چیقیمت هاش هم زیر خرید بازاره
میشه بیشتر توزیح بدی که چی شد؟همین خراطین من میفروختم...
در مملکت ما بازاریابی محصولات غیر مجاز جرمهیه تعداد محدود ، نه همه چی
چند برابر قیمت گذاشته
میشه بیشتر توزیح بدی که چی شد؟
اگه محصول به لینک دیجی کالا وصل باشه چی؟ اونم میگیرن؟
مجاز هم باشه جرمه!در مملکت ما بازاریابی محصولات غیر مجاز جرمه
چطوری اخطار دادن؟ ایمیل ، تلفن ، نامه*** ؟به ما اخطار دادن اون
دقیقا میشناسمشی سایت بود قرص چاقی داشت ما هم براش میفروختیم
به ما اخطار دادن اون همکاری در فروش هنوز فعالیت میکنه
زور اینا به دیجی کالا نمیرسه
مقصر فروشنده ( کسی که محصولش داخل دیجی کالا گذاشته ) و بازاریاب هست
مجاز هم باشه جرمه!
دشمن جدید:
چطوری اخطار دادن؟ ایمیل ، تلفن ، نامه*** ؟
دقیقا میشناسمش
دامنه وصل کردم به سایتش کمتر از نصف روز دامنه من بینوا فیلتر شد یک سال بعد تونستم رفع فیلترش کنم!!
خودش از سال ها پیش همچنان فعاله ، خب بنظرت این طرف داره چی کار میکنه؟ (اسمش رو نگو)
یعنی با بازاریابی خود دیجیکالا هم نمیشه رفع مسئولیت کرد؟! همیشه یکی مثل من بدبخت باید تمام مسئولیت رو به گردن بگیره؟!!!سوال در مورد همکاری در فروش (شکایت مشتری) ❌
سلام - دوستان، اگر مشتری جنس معیوب تحویل بگیره و پشتیبانی همکاری در فروش اعتنایی نکنه یا جنسش رو پس نگیره ، مشتری شکایت کنه هیچ عواقبی برای بازاریاب داره یا نه؟ هیچگونه مشکل قانونی برای بازاریاب پیش میاد یا نه؟! واقعیت قانون چی هست؟ کسی میشناسید که تجربه همچین چیزی داشته باشه؟! جنس سالم هم باشه...forum.persiantools.com
یکی دیگه هست اینجا درموردش نوشتم ، حجم بالایی شکایت داره! ولی هیچ وقت متوقف نشد و هیچ شکایتی هم اعمال نشد(مقصر شناخته نشد چون باید ثابت کنن!!)
مردم هم دستشون به جایی بند نیست مجبورن فیلم و عکس بگیرن بزارن یوتیوب و آپارت بگن فلانی کلاهبرداره!!
ولی شکایت قانونی که پدر آدم رو در بیارن دقیقا برای بازاریاب این کلاهبردار اعمال میشه نه خود کلاهبردار!!!! مشتری هم با اینکه فاکتور خرید دستشه بازاریاب رو میشناسه نه فروشنده!!
این همه رنج و بدبختی رو طی کنیم که سایت بالا بیاد آخرشم اینطوری
حکایت همچنان باقیست...
داداش الان عین نخود کشمش کاندوم همه جا ریخته , اونوقت شما اسمشو شاندم تایپ میکنی!!شاندونم
خب الان میگی چیکار کنم؟داداش الان عین نخود کشمش کاندوم همه جا ریخته , اونوقت شما اسمشو شاندم تایپ میکنی!!
چطوری اخطار دادن؟ ایمیل ، تلفن ، نامه*** ؟
اره خیلی وقتهپول تو شکم و زیر شکمه؟