داداش میشه لینکش بزاریسایت ماراتون بت بهترین سایت بت هست وقتت رو بیهوده تو سایت های دیگه به فنا نده هر کسی میاد سایت بت معرفی میکنه فقط به خاطر زیر مجموعه گیری خودش هست تا شما ببازی از باخت شما پورسانت برا خودش بگیره ولی ماراتون بت همچین چیزی نداره.من تابحال بالای ۶ هزار تا ازش بیرون کشیدم مشکلی هم نداشتم
پ.خ رو چک کن
لینک بدون فیلتر دادم برات تو فروم ها نزار میزنن فیلتر میکنن
لینک رو پخ کن ممنون میشمپرداخت به وب مانی هست حداقل واریز و برداشت ۷ دلار هست
نکته مهم:وقتی تو سایت های بت کار می کنید از قبل توجه داشته باشد که مدارک لازم رو برایه ارایه داشته باشید چون اکثر سایت ها به صورت رندوم از کابرا مدارک میخوان
تو ماراتون به برداشت زیر هزار دلار مدارک نمیخواد چند روز پیش من ۱۴۰۰ تا برداشت زدم حسابم رو ساپسند کرد و ازم مدارک خواست مدارک رو براش فرستادم بعد ۴ روز حسابم حسابم رو باز کردن و پولم رو به طور کامل برام به حساب وبمانیم واریز کردن
سلام دوستان
من میخوام با سایت sbobet کار کنم ولی نمیدونم چجوری
کسی اگر کار کرده بیاد کمک کنه
مرسییییی
سلام داداشی لینک بدون فیلتر ماراتن رو میدی؟داداش میشه لینکش بزاری
لینک بدون شیلتر ماراتون
sky13.blogfa.com
انتهای پست اول :general308:
لینک شو لطفا برا منم پ.خ. کن مرسی....پرداخت به وب مانی هست حداقل واریز و برداشت ۷ دلار هست
نکته مهم:وقتی تو سایت های بت کار می کنید از قبل توجه داشته باشد که مدارک لازم رو برایه ارایه داشته باشید چون اکثر سایت ها به صورت رندوم از کابرا مدارک میخوان
تو ماراتون به برداشت زیر هزار دلار مدارک نمیخواد چند روز پیش من ۱۴۰۰ تا برداشت زدم حسابم رو ساپسند کرد و ازم مدارک خواست مدارک رو براش فرستادم بعد ۴ روز حسابم حسابم رو باز کردن و پولم رو به طور کامل برام به حساب وبمانیم واریز کردن
لینک شو لطفا برا منم پ.خ. کن مرسی....
در امضای شما سایتی نیست. میشه اسم سایت رو بگیدفعلا همین سایتی که در لینکش در امضام هست بدون مشکل هست برای ما ایرانی ها
سایت ماراتون از سال پیش در برداشت به بهانه های مختلف یوزر های ایرانی رو لیمت و بلاک میکنه