• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان کسی هست با گوگل ادسنس کار میکنه

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام دوستان قصد خرید یه سایت انگلیسی رو دارم با آی پی روزانه تقریبا 8 هزار تا ( لطفا اسم سایت رو نپرسید فقط بدونید در زمینه بیت کوین هستش ) 10 هزار هست

حالا مشکل اساسی بنده اینه که تا حالا با گوگل ادسنس کار نکردم اطلاعات جامع نیاز دارم
مثل اینکه نحوه سیستمش ، نمایش بنر هستش یا کلیک ؟
بازخوردش چطوریه ؟
چطور میشه درآمد رو ازش کشید بیرون ؟ چک میده آیا ؟ یا میریزه به کارت بانکی ؟
نحوه پول دادنش چطوریه ؟

تجربه ایی چیزی هست ممنون میشم بفرمائید و بنده رو از این جهل گذرا در بیارید

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
الان یه مقدار مشکل شده کار با ادسنس چون وقتی حسابتون 10$ شد یه پین کد پست می کنه درب ادرسی که دادید پرینت یه نامه شامل پین کده از طرف گوگل که شما اونو وارد می کنی ادرس وریفای میشه اونم با پست میاد نه ایمیل و یا وریفای اینترنتی در نتیجه حتما باید ادرس معتبری داشته باشید و دسترسی مستقیم به اون ادرس بدون پین هم میشه اما باید کلی مدرک اسکن کنید و براشون بفرستید مثل گواهینامه فیش تلفن و...
برای دریافت پولتون هم همین داستانه بهترینش وسترن یونیونه فک کنم حوالش رو بتونید از طریق برخی شرکت ها نقد کنید
خود باز کردن پنل هم مراحل مختلفی داره اگه کسی رو دارید اونطرف براتون پنل بازکنه از همه بهتره یا اگه اینجا کسی باشه رو پنل خودش به شما فضا بده و سایتتون رو اد کنید
اگر بری تاجیکستان و یا قرقیزستان اونجا یه هاستل بگیری با اینترنت مطلوب حساب بازکنی اینم میشه اما بازم داستانای خودشو داره

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
درود
الان یه مقدار مشکل شده کار با ادسنس چون وقتی حسابتون 10$ شد یه پین کد پست می کنه درب ادرسی که دادید پرینت یه نامه شامل پین کده از طرف گوگل که شما اونو وارد می کنی ادرس وریفای میشه اونم با پست میاد نه ایمیل و یا وریفای اینترنتی در نتیجه حتما باید ادرس معتبری داشته باشید و دسترسی مستقیم به اون ادرس بدون پین هم میشه اما باید کلی مدرک اسکن کنید و براشون بفرستید مثل گواهینامه فیش تلفن و...
برای دریافت پولتون هم همین داستانه بهترینش وسترن یونیونه فک کنم حوالش رو بتونید از طریق برخی شرکت ها نقد کنید
خود باز کردن پنل هم مراحل مختلفی داره اگه کسی رو دارید اونطرف براتون پنل بازکنه از همه بهتره یا اگه اینجا کسی باشه رو پنل خودش به شما فضا بده و سایتتون رو اد کنید
اگر بری تاجیکستان و یا قرقیزستان اونجا یه هاستل بگیری با اینترنت مطلوب حساب بازکنی اینم میشه اما بازم داستانای خودشو داره

مممنون بابته وقتی که گذاشتی

کسی که توی یه کشور دیگه مثل فلاند و این ها باشه آیا به این پول مالیات میخوره
مثلا سالی 30 هزار دلار کنه باید آیا مالیات بده ؟

شما کسی یا سیستمی رو میشناسی که حساب داشته باشه و بشه بهش اعتماد کرد

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
خواهش می کنم
ببینید گوگل با توجه به قوانین کشور مورد نظر مالیات رو به عهده سیستم مالیاتی اون کشور گذاشته شما هنگام ثبت نام این رو به عهده می گیرید که با توجه به کشوری که ساکن هستید موارد مالیاتی رو عینا رعایت کنید مقدار مالیات بر درامد رو مثلا قوانین فنلاند معلوم می کنه چقدره که سیستم بانکی معمولا بطور خودکار یا اظهارنامه با توجه به قوانینش که البته من با فنلاند اشنا نیستم چه جوریه تعین میشه
نه متاسفانه کسی رو نمیشناسم که شخصا کار کرده باشم تا معرفی کنم

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
خواهش می کنم
ببینید گوگل با توجه به قوانین کشور مورد نظر مالیات رو به عهده سیستم مالیاتی اون کشور گذاشته شما هنگام ثبت نام این رو به عهده می گیرید که با توجه به کشوری که ساکن هستید موارد مالیاتی رو عینا رعایت کنید مقدار مالیات بر درامد رو مثلا قوانین فنلاند معلوم می کنه چقدره که سیستم بانکی معمولا بطور خودکار یا اظهارنامه با توجه به قوانینش که البته من با فنلاند اشنا نیستم چه جوریه تعین میشه
نه متاسفانه کسی رو نمیشناسم که شخصا کار کرده باشم تا معرفی کنم

آقا خیلی ممنون لطف کردید

شما با سیستم های دیگه هم کار کردید یا اطلاعاتی دارید بدونید چند درصد کمتر یا بیشتر از گوگل ادسنس میدن مثل سایت های زیر

Adversal
PopCash
Chitika
Infolinks
PopAds
eDomz
TribalFusion
BuySellAds
B4psads
MobiCow
Mobicow
Media

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
در حال حاضر با propellerads الان کار می کنم مشکلات پی پل واقعا اجازه نمیده بدرستی رو تبلیغات و شرکت های معتبر کار کرد اما بهرحال بیشتر برند های که گفتید کم یا بیش در موردشون اطلاع دارم ادسنس در حال حاضر بهترین و مناسب ترین است و هیچ کدوم قابل مقایسه با اون نیست اصلا درامدش البته این درامد زایی بر پایه سیستم کلیک برروی تبلغ استوار است مثلا بحث پاپ داستانش جداست و یا شیوه های تبلیغی دیگه مثل cpl یا "کاست پر لید" که شاید درامدزایش نه تنها از ادسنس کمتر نیست بلکه در بیشتر مواقع بالاتر هم هست اما استابیلیتی و بیمه بودن ادسنس رو هیچ کدوم بنظرم ندارن ادسنس قشنگ درامدش کفاف یه زندگی متوسط رو به بالا رو در استاندارد زندگی اروپایی یا امریکایی رو میده

masterhaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان قصد خرید یه سایت انگلیسی رو دارم با آی پی روزانه تقریبا 8 هزار تا ( لطفا اسم سایت رو نپرسید فقط بدونید در زمینه بیت کوین هستش ) 10 هزار هست

حالا مشکل اساسی بنده اینه که تا حالا با گوگل ادسنس کار نکردم اطلاعات جامع نیاز دارم
مثل اینکه نحوه سیستمش ، نمایش بنر هستش یا کلیک ؟
بازخوردش چطوریه ؟
چطور میشه درآمد رو ازش کشید بیرون ؟ چک میده آیا ؟ یا میریزه به کارت بانکی ؟
نحوه پول دادنش چطوریه ؟

تجربه ایی چیزی هست ممنون میشم بفرمائید و بنده رو از این جهل گذرا در بیارید
درود
10k$ قیمتشه? از کجا پیدا کردید؟ بنده هم دنبال خرید سایت انگلیسی هستم.flippa گشتم چیز بدرد بخوری پیدا نشد

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
درود
10k$ قیمتشه? از کجا پیدا کردید؟ بنده هم دنبال خرید سایت انگلیسی هستم.flippa گشتم چیز بدرد بخوری پیدا نشد

نه عزیز چیزی در باره قیمت سایت عنوان نکردم گفتم بینه 8 تا 10 k آی پی داره روزانه

ارتباط هم مستقیم بوده در حال گشت زنی بودم این سایت رو دیدممطالبش خوبه یونیکه ایمیل زدم اونم جوابم رو داد

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
درود
به درد بخور که پیدا می شه اما با قیمت های نجومی (برای ما)

نه عزیز چیزی در باره قیمت سایت عنوان نکردم گفتم بینه 8 تا 10 k آی پی داره روزانه

ارتباط هم مستقیم بوده در حال گشت زنی بودم این سایت رو دیدممطالبش خوبه یونیکه ایمیل زدم اونم جوابم رو داد
با این تعداد IP که عرض کردید قطعاً باید قیمت بالایی هم داشته باشه، مواظب باشید سرتون کلاه نره ; )

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
آرزوی موفقیت دارم برات

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
با این تعداد IP که عرض کردید قطعاً باید قیمت بالایی هم داشته باشه، مواظب باشید سرتون کلاه نره ; )

.خیلی ممنون دوست عزیز نه تازه به این کار شروع نکردیم حدود 12-14 سال هستش طراح هستم و یه چیز هایی بلدیم

آرزوی موفقیت دارم برات

خیلی ممنون ، لطف داری

بالا