• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان کمک کنید n73 و n79

4i469x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:rolleyes:سلام من میخواهم موبایلی خرید کنم که امکانات زیر را به ترتیب اولویت داشته باشد:
1- حافظه
2- ضبط صدای قوی ( قابلیت fight داشته باشد بتوانم بدون کارکردن گوشی در حالت تماس از آن استفاده کنم)
3- دوربین (عکس و فیلمبرداری )
4- رادیو
5- gps
خودم n79 در نظرم هست دوستان نظر بدن اگه از دوستان کسی هست گوشی n79 داشته باشه ازش سوال دارم .
ضمنا قابلیت fight در چه گوشی هایی فعال است؟
و همچنین من گوشی n73 دارم اولا رادیو اون جواب نمیده با k750 فرکانس روها یادداشت کردم تو n73 وارد کردم جواب داد ولی همین طوری با زدن دکمه search هیچ ایستگاهی رو نمیگیره در حالی که با k750 به راحتی و با صدای واضح ایستگاهها رو میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟
ثانیا ضبط صدا تو n73 مدت زمان یک دقیقه رو به طور پیش فرض ساپرت میکنه و اگه بخوام بیشتر ضبط کنم اصلا گزینه ای نداره در حالی که تو k750 به راحتی تا هر مدت میتونی ضبط صدا داشته باشی؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید ضمن اینکه صدای رادیو تو n73 با نویز همراهه در مقایسه با k750.
ممنونم:)

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
دوست عزيز منم كه ان 70 دارم وقتي سرچ ميكني خودش هيچي پيدا نميكنه ولي وقتي فركانس هارو دستي ميزني پيداميكنه و صداش هم مال من خوبه به نظرم حالا مال شما....!نميدونم!؟!
اون قابليت flight هم در بيشتر گوشياي سيمبين نوكيا با گزينه offline در دسترس هست!يعني وقتي شما گوشي رو در پروفايل اففلاين ميذاري انگار همون فلايت مود هست!
اما درمورد قيمت متاسفانه چيزي نگقتي تا بيشتر راهنماييت كنيم!اما به نظر من ان 79 واقعا گوشيه كامل و خوبيه اما دوست من كه تازه گرفته فقط از عكسش راضي نيست و ميگه نويز زياد داره!
و در اخر اگه نظر منو بخواي ميگم N95 8GB!!!!
چون همه امكاناتي رو كه شما ميخوايي در عاليترين حد داره!

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
من هم n73 داشتم البته خیلی وقت پیش سرچش هم کار میکرد وللی بهترین خاصیتش این بود که میتونستی وصل بشی اینترنت و تمام فرکانسها رو آپدیت میکرد.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بودجه شما چقدر هست ؟

ثانیا ضبط صدا تو n73 مدت زمان یک دقیقه رو به طور پیش فرض ساپرت میکنه و اگه بخوام بیشتر ضبط کنم اصلا گزینه ای نداره در حالی که تو k750 به راحتی تا هر مدت میتونی ضبط صدا داشته باشی؟؟؟؟؟؟؟؟

با برنامه Ultimate Voice Recorder مشکل رو حل کنید :

کد:
http://persiantoolz.persiangig.com/Sign/Ultimate_Voice_Recorder.rar

بالا