• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان یه راهنمایی کنید

jalaldavood

Registered User
لایک‌ها
137
عزیزان می خوام یه سیستم عوض کنم .می خواستم ببینم لبتاب بهتره یا کلا پی سی؟موارد استفاده هم بیشتر برای گشت وگذار اینترنتی و فیلم وموزیک.

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
پی سی مقاومتش از لحاظ زمانی بیشتره..
از مزایای لب تاب هم قابل حمل بودنشه.
بازم بستگی به نحوه استفاده شما داره.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اگر واسه داخل خونه می خوای شک نکن pc اما اگر بیرون خونه هم می خوای استفاده کنی خوب مشخص لپ تاپ

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
با توجه به استفاده شما، لپتاپ بهتره.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
بستگی به فضای خونه هم داره.
اگه جای کافی برای کیس و موینتورنداری و نمیخای کلی سیم از پشت کیست اویزون باشه برو سراغ لپتاپ.
البته به این هم فکر کن که لپتاپ از لحاظ گرافیک و سی پی یو و ورودیها قابلیت ارتقا نداره!بعد از چند سال اگه بخای اینارو ارتقا بدی باید کلا ردش کنی.البته اگه الان یه مدل با اینده نگری کامل و قوی برداری با پورتهای به روز، حداقل تا 2سال از ارتقا در امانی
ضمنا مصرف برق لپتاپ از پی سی کمتره!اینم در نظر داشته باش

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
اگر واسه داخل خونه می خوای شک نکن pc اما اگر بیرون خونه هم می خوای استفاده کنی خوب مشخص لپ تاپ

اتفاقا الان خیلیها که کارای عادی مثل این دوستمون رو انجام میدن لب تاب میگیرن چون خیلی جمع و جوره و فضا رو اشغال نمیکنه تو این یکی دو ماه 4-5 تا مورد بوده که سیستمشون رو رد کردم یه لب تاب جایگزین کردم همشون هم راضی راضی هستند و کلی هم در حق من دعا میکنند:rolleyes::rolleyes:
اینم بگم با کامپیوتر کار خاصی انجان نمیدن همن وب گردی و فیلم و موزیک و قرار دادن عکس های خانوادگیو فیلم و اینا.......

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
موارد بالا تایید میشه
ولی اگه مصرف زمانیت در روز بالاست صد البته فقط پی سی
مثلا اگه مثه من روزی بالای 12 ساعت ازش استفاده میکنی مطلقا پی سی

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
فک نمیکنم هیچ کدوم نسبت به هم برتری داشته باشند ! هر کدوم برای کار ساخته شدند ! با لب تاب که نمیشه 24 ساعت کار کرد ولی با پی سی میشه ! لب تاب هم ویژگی های خودش رو داره !

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310

pcrazy

Registered User
لایک‌ها
61
به نظر من اگه قصد داری تو مسافرت هم استفاده کنی و اینور و اونور ببری لپتاب بگیر
ولی اگه نه PC خیلی بهتره , ولی هرچی میگری دل نگیر چون گرمای زیادی تولید میکنه , برو سراغ وایو یا اسوس

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
فک نمیکنم هیچ کدوم نسبت به هم برتری داشته باشند ! هر کدوم برای کار ساخته شدند ! با لب تاب که نمیشه 24 ساعت کار کرد ولی با پی سی میشه ! لب تاب هم ویژگی های خودش رو داره !

ما تو محل کارمون یه سونی داریم که الان حدود 5 سال که از صبح روشنه تا شب هیچ مشکلی هم تا به الان براش پیش نیومده فقط زیرش یه کول پد گذاشتیم تا خنک باشه
البته دی وی دی رایترش ضعیف شده و باتریش هم خراب شده ولی هنوز داره کار ما رو انجام میده چون تمام نیازهای ما در توان این لب تاب هست خیلی لب تاب قوی هم نیست
در آخر اینو بگم اصلا نمیخواهیم مقایسه ائی بین این دو انجام بدیم هر کدوم ویژگی و قابلیت خاص خودشون رو دارند
ولی با توجه به نیاز این دوستمون یه لب تاب ارزون از برند ایسر یا برند های دیگه براشون مناسبتر

Last edited:

black-black

Registered User
لایک‌ها
227
من نمیدونم چرا همه وایسادن دارن بحث میکنن؟جای این تاپیک تو بخش خرید و فروش نیست که

گزارش شد

بالا