• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان یه نگاه بندازن دوست دارم نظرشون رو راجب این ابر گوشی چینی بدونم

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوستان واقعا ادم حیرون میمونه این مشخصات واقعی و کیفیت خارق العاده چرا انقدر قیمتشون خوبه ؟دوست دارم نظرتون رو بدونم؟
این منبع اصلی و تمام کیلیپهاشم موجوده**بنظرتون ارزش داره 900تا950به این شاهکار چینی داد؟مشخصات و کیفیت و قیمتش که وسوسه کنندس
http://www.lelong.com.my/mt6589-rea...-8mp-melodyworld-124967784-2013-03-Sale-P.htm

0f52c6624ae1.jpgcef5b5e6ff1b.jpgمشاهده پیوست 318227f36c15d6a3d1.jpge1d842d0f7ee.jpg

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود ، دوست من ، اگه از من میپرسی توصیه میکنم انقدر رو این گوشیهای چینی بی نام و نشون فکر نکن. خرید گوشی چینی ، مثل خرید از دست فروش میمونه ، میری ازش جنس میخری ، 2 روز دیگه که فهمیدی جنسی که بهت داده خرابه ، دیگه نمیتونی پیداش کنی و دستتم به هیچ جا بند نیست. اون دستفروشه هم چون میدونه گیر نمیفته ، هر بنجلی که دلش بخواد بهت میندازه . ولی خرید گوشی برند ، مثل خرید از یه مغازه ی معتبره ، هم اگه جنست خراب از آب در بیاد میتونی بری جلو مغازه ی فروشنده داد و بیداد کنی و حقتو بگیری ، هم اون فروشنده از ترس داد و هوار مشتری و آبرو و اعتبار خودش ، تلاش میکنه تا حد امکان جنس سالم و مطمین بهتون بده.

باز اگه از این برندهای چینی ، حتی برندهای نامعروفش مثل G5 بود ، آدم تا یه حدی میتونست قانع بشه ، ولی وقتی هیچ اسم و نشونی نداره و معلوم نیست سازنده ش کیه ، 8 هسته ای هم باشه ، فول اچ دی هم باشه ، بازم ریسک زیادی داره خریدش.

این گوشی ظاهراً از برند Star هستش ، ولی حالا اینکه شرکت Star و کارخونه ی این شرکت کجاست ، خدا میدونه ، نه یه سایت رسمی داره ، نه ایمیلی که قرار داده با اسم شرکت جور در میاد!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
داداش گل خوب ماشالله خودت واردی ولی خوب چینم جنس گرید ا بی سی داره حتی یه سری از بی نامو نشونهاش قشنگ نمایندگی فروش تو خوده چین دارن که عکساشو بگردی هست مثلا همین تبلت اینول اولش همه میگفتن نه چیه بدرد نمیخوره در صورتی که الان یه شرکت ایرانی خودش گارانتی کرده داره میفروشه چون دیدن با کیفیته قیمت نسبت به سخت افزار مناسبه دارن عرضه میکنن بعد چندتا برند چینی موبایل مثل زوپو و اچ دی سی میگن خیلی معروفند تو چین و واقعا همین مدل که گذاشتم خیلی گل کرده اونجا حتی االان برندی هست به نام یومی که خوده جی اس ام ارنا خبری راجب گوشی جدیدش داده بود ****در کل حرف شما درسته باید از برند پدر مادر دار خرید کرد حالا چه چینی چه غیره ولی باورت میشه دوستی سال پیش وان ایکس خرید سره یه هفته بردش مرخص شد موند رو دستش این یعنی احتمال خرابی برای همه برندها هست راجب سایتم من دیدم عکسهایه با کیفیتی گذاشته اینو گذاشتم والی سرچ کنی مدلش هست و بعد داداش گل یه سری برندها واقعا پول اسمشون رو میخورند همون سخت افزار اس 3 رو برندی به نام نیومن چین زده رو گوشیش اما یمت اس3 کجا و این نیومن ان 2کجا هرکی وسعش به اون قیمتا نمیرسه ولی خوب میاد میبینه این سخت افزار با این قیمت داره عرضه میشه تحریک میشه برای خریدش

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
داداش گل خوب ماشالله خودت واردی ولی خوب چینم جنس گرید ا بی سی داره حتی یه سری از بی نامو نشونهاش قشنگ نمایندگی فروش تو خوده چین دارن که عکساشو بگردی هست مثلا همین تبلت اینول اولش همه میگفتن نه چیه بدرد نمیخوره در صورتی که الان یه شرکت ایرانی خودش گارانتی کرده داره میفروشه چون دیدن با کیفیته قیمت نسبت به سخت افزار مناسبه دارن عرضه میکنن بعد چندتا برند چینی موبایل مثل زوپو و اچ دی سی میگن خیلی معروفند تو چین و واقعا همین مدل که گذاشتم خیلی گل کرده اونجا حتی االان برندی هست به نام یومی که خوده جی اس ام ارنا خبری راجب گوشی جدیدش داده بود ****در کل حرف شما درسته باید از برند پدر مادر دار خرید کرد حالا چه چینی چه غیره ولی باورت میشه دوستی سال پیش وان ایکس خرید سره یه هفته بردش مرخص شد موند رو دستش این یعنی احتمال خرابی برای همه برندها هست راجب سایتم من دیدم عکسهایه با کیفیتی گذاشته اینو گذاشتم والی سرچ کنی مدلش هست و بعد داداش گل یه سری برندها واقعا پول اسمشون رو میخورند همون سخت افزار اس 3 رو برندی به نام نیومن چین زده رو گوشیش اما یمت اس3 کجا و این نیومن ان 2کجا هرکی وسعش به اون قیمتا نمیرسه ولی خوب میاد میبینه این سخت افزار با این قیمت داره عرضه میشه تحریک میشه برای خریدش

بله حرف شما هم کاملاً درسته ، احتمال خرابی هم تو همه ی گوشیها وجود داره ، ولی در کل گوشیهایی که طرح هستند ، به نظر من نباید جای قرص و محکمی داشته باشند ، وگرنه خیلی راحت میشه ازشون شکایت کرد و مبلغ هنگفتی ازشون خسارت گرفت. الان این گوشی طرح گلکسی نوت هست ، اگه واقعاً یه کمپانی مطرح و ثابت و مشخص این گوشی رو تولید کرده باشه ، خیلی راحت سامسونگ میتونه ازشون شکایت کنه و یه مبلغی ازشون خسارت بگیره که درجا کمپانی رو ورشکست کنه .
به هر حال انتخواب آخر با شماست دوست من ، درسته یه برندهایی مثل اینول دیگه دارن جا میفتن ، و اتفاقاً منم خیلی دنبالش بودم که این تبلت اینول کریستال رو تهیه کنم (به لطف کمک و نظر 2-3 تا از دوستان عزیز اینجا) ، ولی من خودم بودم ترجیح میدادم یه گوشی سطح پایینتر ولی برند بخرم. همین الان برین تو یوتیوب ، دنبال ویدیوهای بررسی گوشیهای برند باشین ، بیشتر از 10 تا ویدیویی تخصصی برای هر گوشی پیدا میکنید ، که دقیقاً همه موارد رو ریز به ریز پوشش میدن ، ولی برای این گوشیها معمولاً 2-3 تا بیشتر نمیتونید پیدا کنید ، که همون 2-3 تا رو هم معمولاً یا همون سایت فروشنده درست کرده ، یه یه نفر ذینفع ، که جوری گوشی رو بررسی میکنن که همه چیز به نفع گوشی تموم بشه. برای مثال یه گوشی چینی بود که تو همین فروم چندبار تعریف ازش شنیده بودم ، میخواستم ببینم در عمل چطوره. وقتی ویدیوی بررسیش رو دیدم ، متوجه شدم ، کسی که داره گوشی رو بررسی میکنه ، برای اینکه لگ حرکت تو منوها رو نشون نده ، با سرعت انگشتش رو از چپ به راست یا از راست به چپ میبره ، که در نتیجه ی این کار ، حرکت ریز به اصطلاح Transition رو نشون نمیداد ، در صورتی که اگه واقعاً میخواست سرعت گوشی رو به رخ بکشه ، باید آروم انگشتش رو به راست یا چپ حرکت میداد ، که به اصطلاح Fluid و روون بودن محیط کاربری رو نشون بده. این البته فقط یه نمونه هست. یا مثلاً میان با گوشی تست اجرای بازی میزارن ، تا قدرت سخت افزاری گوشی رو نشون بدن ، ولی خود همون ویدیویی که آپلود میکنن ، فریم ریت پایینی داره ، مثلاً 23fps ، که در نتیجهشما نمیتونید تشخیص بدید که بازییی که داره رو گوشی اجرا میشه ، در حد 29fps داره اجرا میشه یا در حد 23fps.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
فرمایشات آقای onyx 1980 تایید میشه
ایشاا... تا چند وقته دیگه تاپیکی در همین مورد میزنم که فرق بین گوشی های طرح اصل با خود گوشی های اصلی در چیست....:)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
بله حرفتون کاملا متین هست ولی انصافا خیلی کیفیتش بالاست و مشخصات گول زننده ولی خوب فروش این گوشیا داستان داره و فعلا با این قیمت ارز خریدش به صرفه نیست که 900تومن حدودی گفتن در میاد و کلا تو این سایت همه بر این باورند بیشتر از 500 تومن نباید به گوشی طرح پول داد و گوشی طرح 500 تومنی خوب کیفیت خوبی ندارند دوربین پایین صفحه نمایش خیلی معمولی و این گوشیها هم که سخت افزار و کیفیت بالایی دارند خوب طبعا قیمت بالایی دارن و خریدشون رو یه جور ریسک حساب میشه
حالا یه سوال برند نیو من ان 2 دقیقا سخت افزار اس 3 رو پیاده کرده بنظرتون باز خرید اینم ریسک بنظر میاد؟

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
فرمایشات آقای onyx 1980 تایید میشه
ایشاا... تا چند وقته دیگه تاپیکی در همین مورد میزنم که فرق بین گوشی های طرح اصل با خود گوشی های اصلی در چیست....:)

لطف دارین دوست خوبم ، بی صبرانه منتظر یک چنین تاپیکی هستم ;)

بله حرفتون کاملا متین هست ولی انصافا خیلی کیفیتش بالاست و مشخصات گول زننده ولی خوب فروش این گوشیا داستان داره و فعلا با این قیمت ارز خریدش به صرفه نیست که 900تومن حدودی گفتن در میاد و کلا تو این سایت همه بر این باورند بیشتر از 500 تومن نباید به گوشی طرح پول داد و گوشی طرح 500 تومنی خوب کیفیت خوبی ندارند دوربین پایین صفحه نمایش خیلی معمولی و این گوشیها هم که سخت افزار و کیفیت بالایی دارند خوب طبعا قیمت بالایی دارن و خریدشون رو یه جور ریسک حساب میشه
حالا یه سوال برند نیو من ان 2 دقیقا سخت افزار اس 3 رو پیاده کرده بنظرتون باز خرید اینم ریسک بنظر میاد؟

قبول دارم ، اصلاً خود منم دارم عکسها و مشخصاتش رو میبینم لذت میبرم ، ولی عکس کجا ، و واقعیت کجا. ;)

در مورد مدلی که گفتید اطلاعی ندارم ، ولی کلاً مثل اینکه نیو من جزو چینیهای نسبتاً خوبه ، اونجور که تو یکی دوتا تاپیک دیدم. البته چینی های سطح پایین ، نه مثل ZTE و Huawei که دیگه برند شدن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
به نظر من کلا گوشی های چینی ارزش خرید ندارن.

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
زمانی که ساژم و توکیا گوشی تولید میکردن سامسونگ به فکرشم خطور نمیکرد بتونه گوشه ای از این بازارو بگیره همینطور بقیه برندهای کره ای همینطورم تو ماشین کی فکر میکرد کیا که خودم دوچرخشو سوار میشدم یه روزی بیاد ماشینی تولید کنه که یکی از زیباترین ماشینها بشه . چینیها الان همون وضعیت کره رو داره ولی با سرعت خیلی بیشتر به خاطر اینکه تمام برندها تکنولوژیشونو بردن اونجا و از نظر مالی هم که بعد از آمریکا حرف اول رو میزنه . به زودی بین برند کره ای و چینی بدون اختلاف قیمت یکیشو انتخاب میکنین .

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
داداش مهم اینه که سخت افزاری که درش بکاررفته تو اکثر گوشیهای چینی بکار فته همشون از پردازنده [FONT=&quot]mt6589[/FONT]وگرافیک power vr استفاده میکنن البته 90 درصدشون وگرنه یه سری شرکتا مشکلشون اینه همین سخت افزار همین گوشیو تو گوشیهایی که شبیه گوشی برند درست میکنن قرار میدن نمونش این دوتا گوشی که عکس میزارم سخت
افزارشون مثل همین طرح نوت 2 و گوشی جدید که تو جی اس ارنا هست منتها ظاهرشون مثلا خاصه6e6a3326dd7d.jpg
37d46a857214.jpg

TABRIZ-MACHINERY

Registered User
لایک‌ها
25
به نظر من اگه واقعا مثل عکسه باشه و ال سی دیش کیفیتش خوب باشه می ارزه.
همون اپل و سامسونگم تو چین میزنن.
شام تو کره و وییتنام و چین تولید میشه ولی با قطعات تولید چینه.
مهم کیفیته تولیده نه محله تولید.اصلا فکر گن لپلو تو افغانستان بزنن کیفیتش خوب باشه.

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
من بودم، گوشی که توی سایتش نوشته Androdi 4.1.2 jellyBean رو نمی خریدم!

همین که از خودش یه طرح مخصوص نداره و از روی گلکسی کپی کرده، یعنی اصلاً بهش فکر نکن. یعنی می دونه گوشیش به درد نمی خوره، ولی می خواد ملت واسه ظاهرش بخرن. یعنی fake
در ضمن، در آینده امکان تعویض رام هم نخواهید داشت؛ چون کسی واسه این گوشی رام کوک نخواهد کرد.

aresone

Registered User
لایک‌ها
27
اول آخر همه گوشیا ساخت چینن :D ولی تجربه نشون داده 3/4 اجناسی که به اسم خود چین بیرون میاد کیفیت اون یکیا رو نداره نمیگم آشغاله کیفیتش قابل قبول نیس

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
بالا