• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان یک سوال داشتم

diablo_dewyeyed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
شاید سوالی که میپرسم به ظاهر تکراری بیاد اما جوابی که میخوام رو در سوال و جوابهای قبلی ندیدم...
من طراحی دیجیتال انجام میدم .. البته با موس ... خیلی سخت و خسته کنندست ... قبل از انتخاب قلم نوری سوالی داشتم و ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
دوستان برای طراحی دیجیتال در فتوشاپ نحوه استفاده از قلم نوری به چه صورت هست... یعنی هدایت نشانه گر موس در فتوشاپ از طریق قلم نوری انجام میشود... یعنی برای تغیر مکان نشانه گر روی صفحه میتوان قلم را برداشت و جایی دیگر روی صفحه گذاشت و یا باید روی صفحه آنرا کشید و به جای دیگر برد؟؟؟؟
همچنین نیاز من به قلم نوری نیاز به حساسیت زاویه دست و فشار نیست (و البته نمیخوام کار کردن باهاش پیچیده باشه) بلکه فقط میخوام کاری که در فتوشاپ با موس انجام میدم با قلم انجام بدم ... چون حرکت دادن موس دقیق نیست. قلم نوری ای میخوام که پرش و لرزش نداشته باشه
و اینکه چه قلمی که ساده باشه و بشه باهاش توی فتوشاپ راحت طراحی کرد بدرد من میخوره؟؟.
در صورت امکان راهنمایی نمایید
با تشکر و سپاس

Last edited:

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
خوش اومدی به پرشین تولز
عرضم به خدمتت که صفحه قلم نوری که حالا ابعادش هرچی می خواد باشه (از A6 هستش تا A3 و بالاتر!) همون صفحه مانیتور شما می شه!
یعنی چی؟ یعنی اینکه هرگوشه از صفحه قلم رو بزارید نشانگر موس هم توی مانیتورتون به همون قسمت می ره. البته مدلهایی از شرکت Wacom هستش که کلاً مانیتور هستش! شما مستقیم روی مانیتور می کشید!
مثل سری Cintiq ار شرکت Wacom:
Cintiq Pen Displays | Wacom Americas
برای شروع و با توجه به اینکه زیاد حساسیت قلم برات مهم نیست بهتر هستش از مدل های ارزون استفاده کنی تا دستت گرم بشه و بری ایشالا سراغ مدل های بالاتر، من خودم مدل زیر رو برای فروش دارم. که اگر مایل بودی پ.خ بزن.
http://www.wacom.eu/_bib_user/dealer/bro_vol_en.pdf
سئوال دیگه ای هم داشتی در حد توانم راهنماییت می کنم.

مخلصیم

diablo_dewyeyed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون و سپاس از شما آقا شهرام...
بزرگواری

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
وکام بخر . برای شروع کار و به خاطر اینکه زیاد از نظر مالی بهت فشار نیاد مدل Bamboo جدید رو بخر .
البته فکر نکنم مدل جدیدش وارد ایران شده باشه ولی خب یه پیگیری بکن . اگه نبود همون مدل Bamboo Pen & touch رو بخر .
من نزدیک 10 ماه که یکی از این بامبو هارو خریدم و خیلی هم راضیم .
فقط یه چیزی یگم و اون اینکه گول ارزونی این تبلت های متفرقه رو نخور به حرف فروشنده که میخواد تو رو قانع کنه تا جنسش رو قالب کنه هم گوش نده .
فقط وکام بگیر .

diablo_dewyeyed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییت محمد جان ... لطف کردی

arash ps

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
استفاده ازش کار سختی نیس فقط کافی است که به پورت یو اس بی وصل شود و اشاره گر ماوس را با قلم نوری می توان کنترل کرد...
فقط تو نرم افزار فتوشاپ به فشار حساسیت دارد...

بالا