• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان vps دار بیان سوال دارم

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
سلام دوستان گلم اینکه می گن vps بخر و با سرعت 30 مگابایت در ثانیه دانلود کن راسته؟؟؟؟؟؟
میشه توضیح بدین چطوریه کار باهاش و البته اکانت تست هم بدین؟

آیا از شارژ adsl چیزی کم میشه؟؟
ماهیانه چند باید بدم؟؟

واینکه هر چیزی از هر سایتی بخوام میشه دانلود کنم؟؟؟؟

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
اون سرعتی که گفتی سرعت انتقال فایل به VPS شما هست و هیچ تاثیری روی ترافیک مصرفی ADSL شما نداره. شما می تونی بعد از دانلود شدن فایل روی سرور، اون رو (با VNC، Remote Desktop) روی سرور بررسی یا اگر تصویری هست تماشا کنی که این وسط باز فقط پهنای باندی که این نرم افزارهای برای ارسال فریم های تصویری از خروجی گرافیکی VPS (به فرض مونیتور) به سیستم شما استفاده می کنند از میزان ترافیک ماهیانه ADSL شما کم میشه.
اما اگر بخوای اون فایل رو از روی VPS منتقل کنی رو هاردت، باید از پهنای باند ADSL مایه بذاری چون داری ترافیک انتقال فایل رو وارد شبکه ISPای که ازش سرویس گرفتی می کنی و سرعت دانلود هم محدود به همون چند کیلوبایتی میشه که ISP اجازه دانلود میده.

اینکه چه چیزهایی میتونی دانلود کنی بستگی به جایی که ازش سرویس میگیری داره. بعضی جاها اجازه استفاده از تورنت، محتوای adult و سایر چیزهای دردسر ساز مثل IRC رو روی شبکشون نمیدن. قیمت ها هم از دو / سه دلار در ماه شروع میشه.

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
اگر بخوای اون فایل رو از روی VPS منتقل کنی رو هاردت، باید از پهنای باند ADSL مایه بذاری

پس در اینصورت اصلا نمیشه چیزی دانلود کرد با اون سرعت که مستقیم بیاد رو هارد وی چیزی از حجم ترافیکیت کم نکنه؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه مثلا من می خوام سایت سریال بزنم میشه سریال رو انتقال بدم به وی پی اس و اونجا روش تغیراتی بدم مثلا لوگو سایت رو بزارم رو سریال و یا آدرس سایت رو بعد آپلود کنم تو وی پی اس؟؟؟؟؟

larvard007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پس در اینصورت اصلا نمیشه چیزی دانلود کرد با اون سرعت که مستقیم بیاد رو هارد وی چیزی از حجم ترافیکیت کم نکنه؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه مثلا من می خوام سایت سریال بزنم میشه سریال رو انتقال بدم به وی پی اس و اونجا روش تغیراتی بدم مثلا لوگو سایت رو بزارم رو سریال و یا آدرس سایت رو بعد آپلود کنم تو وی پی اس؟؟؟؟؟

1- اصلاً نمیشه
2- بله میشه

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
2 رو میشه توضیح بدین ؟؟؟؟ مثلا نرم افزار ulead چطور رو وی پی اس هست تا ما سریال رو روش لوگو بزاریم؟؟؟؟؟؟؟؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
30 مگابایت در ثانیه رو هم نمیتونی روش حساب کنی , بعضی وقتا سرور خلوت باشه چرا شاید بیشترم بشه , ولی به طور معمول میتونی روی چهار پنج مگ حساب کنی

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
30 مگابایت در ثانیه رو هم نمیتونی روش حساب کنی , بعضی وقتا سرور خلوت باشه چرا شاید بیشترم بشه , ولی به طور معمول میتونی روی چهار پنج مگ حساب کنی

منظورتون مگابیت هست دیگه؟!

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
دوستان من گیج شدم لطفا این سوالاتو بیشتر توضیح بدین برام؟ممنون

1-میشه سریال رو از سایتی با این سرعت به host خودمون انتقال بدیم و بدون آوردن روی hard اونا رو ادیت کنیم مثلا مثل ulead روشون آرم سایتو بدیم؟؟؟؟؟ بیشتر توضیح لطفا

2-اصلا نمیشه آورد روی هارد به این سرعت و به سرعت کیلو بایتی میشه آورد؟؟؟؟

کسی از دوستان داره من ازش بگیرم؟؟؟

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
دوستان من گیج شدم لطفا این سوالاتو بیشتر توضیح بدین برام؟ممنون

1-میشه سریال رو از سایتی با این سرعت به host خودمون انتقال بدیم و بدون آوردن روی hard اونا رو ادیت کنیم مثلا مثل ulead روشون آرم سایتو بدیم؟؟؟؟؟ بیشتر توضیح لطفا

2-اصلا نمیشه آورد روی هارد به این سرعت و به سرعت کیلو بایتی میشه آورد؟؟؟؟

کسی از دوستان داره من ازش بگیرم؟؟؟

شما که مثلا و-ی پی ان میفروشید!!بعد نمیدونید Vps چی هست؟!:|

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بدون آوردن روی hard اونا رو ادیت کنیم مثلا مثل ulead روشون آرم سایتو بدیم؟؟؟؟؟
به سختی! VPS ویندوز میخوای بگیری؟ تاحالا با remote desktop کار کردی؟ فرض کن با خط اینترنتت وصل میشی به کامپیوتر دوستت تو یک شهر دیگه. یک تصویر از دسکتاپ به تو میده که میتونی هر کاری تو ویندوز خودت انجام میدی با اون انجام بدی ولی سرعت ویندوز خودت رو نداره و کیفیت تصویر هم پایینه! نمیشه بشینی ریموت فتوشاپ کار کنی که! رم و سخت افزار هر وی پی اسی هم جوابگوی هر برنامه ای نیست.
/
از هر روشی هم فایلی رو بخوای دانلود بکنی چه از VPS خودت چه از سرور اصلی یک سایت، از پهنای باند اینترنت خودت کم میشه! سرعت دانلود روی هارد خودت هم هیچ ارتباطی با VPS نداره، سرعت اینترنت خودت رو نمیتونی با چیزی زیادتر کنی.

Last edited:

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
من پنل وی پی ان گرفتم و vps مال خودم نیس

larvard007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
2 رو میشه توضیح بدین ؟؟؟؟ مثلا نرم افزار ulead چطور رو وی پی اس هست تا ما سریال رو روش لوگو بزاریم؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر ulead رو از سرت بیرون کن چون به رم زیادی نیاز داره و رم زیاد واسه وی پی اس هم یعنی پول زیاد خرج کردن.
با یه وی پی اس ارزون نهایت بتونی سریال ها رو دانلود کنی بعدش اسمش رو ادیت کنی و توش یک فایل تبلیغی بگذاری یا اینکه زیرنویس فارسی بزاری و بعد دوباره آپلود کنی .
و یه نکته مهم بعضی از وی پی اس ها اجازه فعالیت های وارز نمی دن ، قبلش بررسی کن .

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0

ببینید یه توضیحاتی بهت میدم :

وی پی اس بیشتر برای سایت فیلم و سریال و بازی و نرم افزار و. . به درد میخوره . حالا کار کردشم خیلی اسونه به شما یه آیپی بهتون میدن تو قسمت remote desktop connection وارد می کنید بعد هم یه یزور و پسوردی که گرفتی رو وارد می کنید
حالا اگه vps ات ویندوز باشه میتونی نرم افزار هایی که تو نت روش نصب کنی و اگر لینوکس باشه مربوط به لینوکس
سرعت حرکت ( کار کرد ) پایینه مثل کار با pc شخصی نیست و یکم اعصاب خورد کنی داره
سرعتش هم معمولا با idm بین 2 تا 5 mb هستش
دیگه خود دانی:)

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
ببینید یه توضیحاتی بهت میدم :

وی پی اس بیشتر برای سایت فیلم و سریال و بازی و نرم افزار و. . به درد میخوره . حالا کار کردشم خیلی اسونه به شما یه آیپی بهتون میدن تو قسمت remote desktop connection وارد می کنید بعد هم یه یزور و پسوردی که گرفتی رو وارد می کنید
حالا اگه vps ات ویندوز باشه میتونی نرم افزار هایی که تو نت روش نصب کنی و اگر لینوکس باشه مربوط به لینوکس
سرعت حرکت ( کار کرد ) پایینه مثل کار با pc شخصی نیست و یکم اعصاب خورد کنی داره
سرعتش هم معمولا با idm بین 2 تا 5 mb هستش
دیگه خود دانی:)
merCC vali monsaref shodam dooste aziz

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
نه بابا پنج مگابیت که 600 کیلوبایت در ثانیه.
600 کیلوبایت در ثانیه رو چیکارش میشه کرد !!
منظور مثلا دانلود با idm بود

در صورتی که وی پی اسی سراغ دارید که پورت اون به راحتی تا 30 مگابایت جواب میده! من و دوستان رو هم مستفیض کنید!!

بالا