• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوست دارین سرویس وبلاگ دهی چه امکاناتی به شما بده؟ ورد پرسی باشه خوبه؟

mahmood0912

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدمت همه دوستان
میخوام بدونم برای اینکه شما یه سیستم وبلاگ دهی رو بخواهی انتخاب کنید و داخلش وبلاگ بسازید و اون رو تکمیل کنید چه معیار هایی براتون مهه؟؟؟

هم برای دوستانی که تو سرویس های وبلاگ دهی فعلی وبلاگ دارن و هم برای اون هایی که این امکانات باشه شروع به وبلاگ نویسی میکنن

لطفا کامل توضیح بدید " چون میخواهیم سیستم وبلاگ دهی راه اندازی کنیم و 100% از نظرات و ایده ها و پیشنهادات شما داخلش استفاده خواهد شد تا همه و همه بتونند باهاش کار کنند و لذت ببرند "

پیشاپیش از کسانی که ما رو تو این راه همراهی می کنن هم تشکر میکنم

منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم
[email protected]

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
بله خوبه . همه هم راضي ميشن . الان اكثر سايتها از وردپرس استفاده ميكنند . اگه خواستي يك همچين چيزي راه بندازي من يك رفيق دارم خيلي پسر گليه و خيلي هم ارزون كار ميكنه . واسه يكي ساخته بود من واقعا خوشم اومد . بده واسه تو هم يكي بسازه . خيلي خيلي از يك اسكريپت اختصاصي ارزون درمياد . آيديش اينه : vahab00 اينم شماره تماسشه : 09374655385 اينم سايتشه :

ادرس اونجايي كه ساخته رو ازش بگير ببين خوشت اومد با خودش اوكي كن بره

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
نمیخوام نا امدتون کنم ولی اگه من جای شما بودم بیخیال میشدم .

میشه گفت سایت بلاگها یکی از قدیمی ترین ها در زمینه وبلاگ دهی با وردپرس هست که چند ماه پیش ادمینش گفته بود کلی هزینه کردیم بر نمیگرده میخوایم سایتو بفروشیم که کاربران سایت اجازه این کارو ندادن .

در کا انقدر سرویس بلاگ دهی زیاد شده که دیگه پیشرف خیلی خیلی سخته .

اگر میخواید بلاگدهی راه اندازی کنید حتما باید یه تفاوت درست و حسابی و برگ برنده نسبت به بقیه داشته باشید . خیلی باید حرفه ای کار کنید و هزینه کنید تا متمایز باشید از بقیه و بتونید پیشرفت کنید.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
تو اینترنت روی یه چیزی مد میشه یا بهتر بگم زیاد میشه یه مدت سیستم اگهی الان سیستم وبلاگ
دوست عزیز سیستم معرفی موبایل بزن مثل موبایل دات ای ار هم طرفدار زیاد داره هم کم هست و هم میتونی خوب کسب در امد کنی

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
من یه سیستم اگه امکانات زیر رو داشته باشه ازش استفاده میکنم، اگه نه استفاده نمیکنم!

- وردپرس باشه.
- 4-5 گیگ فضای رایگان بده
- کنار وبلاگ به هیچ وجه تبلیغات نیاد

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
من یه سیستم اگه امکانات زیر رو داشته باشه ازش استفاده میکنم، اگه نه استفاده نمیکنم!

- وردپرس باشه.
- 4-5 گیگ فضای رایگان بده
- کنار وبلاگ به هیچ وجه تبلیغات نیاد

جواد جان پس بیچاره از کجا کسب درآمد و امرار معاش بفرمایه ؟ :D

البته من از شیوه تبلیغاتی بلاگ اسکای خیلی خوشم میاد ، کنار وبلاگ به هیچ وجه تبلیغ نمیزارن ولی بالای مطالب سایت یه بنر متنی میزارن که البته کسی رو اذیت نمیکنه .

به نظر من شیوه خیلی خوبیه برای تبلیغات .

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
جواد جان پس بیچاره از کجا کسب درآمد و امرار معاش بفرمایه ؟ :D

البته من از شیوه تبلیغاتی بلاگ اسکای خیلی خوشم میاد ، کنار وبلاگ به هیچ وجه تبلیغ نمیزارن ولی بالای مطالب سایت یه بنر متنی میزارن که البته کسی رو اذیت نمیکنه .

به نظر من شیوه خیلی خوبیه برای تبلیغات .

خب دیگه!

کسی که بتونه همچین سرمایه گذاری ای کنه، مطمئنا وبمسترها میرن سمتش، بعد از طریق لاگین پیج خوده سایت میتونی ادز بذاره! ولی رو وبلاگ ها مخالفم!

در مورد سرویس های دیگه هم من میهن بلاگ رو قبلا خیلی دوست داشتم، وبلاگ های فعال ادز نمیذاره، یعنی وبلاگ اگه آپ بشه تا 5 روز تبلیغ نمیاد، ولی اگه 5 روز آپ نشه ادز میاد، باز این بهتر از بلاگفا و سیستم های دیگه س.

بالا