• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوسوال مهم

soorena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لطفا كمكم كنيد
من از همين سايت هاستينگ گرفتم
1- براي ورود به ادمين ام تي براي اولين بار از اي دي وپسوردMelody ,Nelsonاستفاده مي كنم ولي وارد نميشه وميگه پسورد اشتباه است كوچكي وبزرگي حروف هم رعايت مي كنم
2-چطوري مي تونم وبلاگ ام تي را صفحه اول سايت خود كنم يعني بدون ساختن ساب دومين وبلاگم را ايندكس سايت قرار بدم
از پاسخ شما ممنونم

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از soorena :
دوستان لطفا كمكم كنيد
من از همين سايت هاستينگ گرفتم
1- براي ورود به ادمين ام تي براي اولين بار از اي دي وپسوردMelody ,Nelsonاستفاده مي كنم ولي وارد نميشه وميگه پسورد اشتباه است كوچكي وبزرگي حروف هم رعايت مي كنم
2-چطوري مي تونم وبلاگ ام تي را صفحه اول سايت خود كنم يعني بدون ساختن ساب دومين وبلاگم را ايندكس سايت قرار بدم
از پاسخ شما ممنونم
اصلا تونستي يه بار خودت واردش بشي يا نه
فكر كنم رفتي اينجا و اونجا نوشتي يه وبلاگ دارم اينجوري و يه بنده خدايي ( هكر!) با اون يوزر و پاس وارد ام تي شما شده و پاس رو عوض كرده :shock:
بهتره با مسئولان در ميان بزاري ;) :arrow:

soorena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه هنوز واردش نشدم در ضمن از امروز تازه تونستم ام تي را نصب كنم.صاحاب سايت لطفا كمك

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
دوست من ،
به كوچكي و بزرگي حروف دقت داريد ؟!
ام تي شما نصب شده بود. طي مراحل توضيح داده شده در Knowledge base اگه عمل كرده باشيد همه چيز بايد درست باشه.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اگه اشكالي در تنظيمات ديتابيس و مووبل تايپ نباشه (كه بعيده باشه) بايد احتمالا راه اندازي مووبل تايپ رو ناقص انجام داده باشيد. مخصوصا مرحله اجراي mt-load.cgi
اين فايل رو اجرا كنيد و پيغامي رو كه ميده اينجا بنويسيد.

soorena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احسان جون دستت درد نكنه همين كارو كردم درست شد البته مشكل از انجا بود كه لينكهايي كه در دانشهاي پايه ذكرشده بود عمل نميكرد ولي با لينكي كهknowhowبهم دادوتوضيحات مفيدشما همه چيزي حل شد ولي سوال دوم به قوت خود باقي است.

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
شما بايد فايلهات رو به اسم index.htm بسازي.

soorena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش من خيلي بيسوادم ميشه بيشتر توضيح بدين مثلا در تنظميات وبلاگ وسايت چه تغييراتي بايد بدم ممنونم

soorena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا يكي جواب ما روبده دوروزه مونديم كار كنيم
صاحاب سايت لطف كن يه نگاهي به تنظيمات وبلاگ .سايت ما كن ببين چرا اين همه پوشه ميياد بالا.
ممنون

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
شما بايد وبلاگت رو طوري تنظيم كني كه فايل index.html رو تو پوشه پابليك اچ تي ام ال درست كنه
بعد از اون بايد پوشه آرشيو رو هم تنظيم كني كه تو همون پوشه كه گفتم درست كنه
بعد از اون ديگه حله . يعني به جاي پوشه ها فايل ايندكست رو باز ميكنه

soorena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا بخدا اينكارو هم كردم ولي باز به جاي وبلاگ همون پوشه ها ميياد فيكر مي كنم صاحاباي سايت بايد بهم كمك كنن.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
به نقل از soorena :
بابا يكي جواب ما روبده دوروزه مونديم كار كنيم
صاحاب سايت لطف كن يه نگاهي به تنظيمات وبلاگ .سايت ما كن ببين چرا اين همه پوشه ميياد بالا.
ممنون

برو به قسمت تنظيمات وبلاگ در مووبل تايپ :
اونجا چهار تا آدرس ميپرسه كه بايد به صورت زير تنظيم كني كه وبلاگت روي روت سايت يعني همون صفحه اول ساخته بشه. بعد از اينكه نتيجه رو save کردي بايد يه بار هم دوباره سازي يا Rebuild کني.

[code:1]Local Site Path:
/home/username/public_html

Site URL:
http://www.domain.com

Local Archive Path:
/home/username/public_html/archives

Archive URL:
http://www.domain.com/archives/[/code:1]

مشکلي داشتي بنويس.
اينم اضافه کنم اين تنظيمات رو با توجه به سرورهاي خودمون نوشتم (چون از سرويسهاي ما استفاده ميکني)
منظور از کلمه username هم اونيه که باهاش توي Cpanel وارد ميشي.
منظور از domain.com هم دامين خودته که بايد اين دو مورد رو توي کدهاي بالا اصلاح کني.

راستي اينکه نوشتي اون لينکها کار نميکنه ، قرار نيست اون لينکها کار کنه. بلکه شما به لينکهايي شبيه اون ولي به اسم دامين خودت بري.

soorena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احسان جان من همه اينكارها را انجام دادم دوباره سازي هم كردم ولي وقتي روي نمايش سايت كليك مي كنم يا وارد سايت مي شم باز همان صفحه كه پوشه هاي سايت را نشون مي ده مياد اگه ممكنه سري هم به تنظيمات سايتم بزن شايد اونجا مشكلي باشه
در مورد لينكها هم مشكلم حل شد.

soorena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا توروخدا يكي بمن كمك كنه

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
آقا يوزرنيم و پسورد ام تی رو برای ما ایمیل کن .
هاستینگ @ پرشین تولز . کام

بالا