• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دومین دریافتی من

مجیدمجیدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
profibuxدومین پرداخت روبه من داشت که ازاین قسمت می تونیدمشاهده کنید

2012-12-31_203333.png
majidmajidi
برای دریافت اولیش به پیزا 1 روز صبرکردم
برای دومیش هم به لایبرتی 3 روز
توی توضیحاتش زده از1تا10روز واریزمیشه

تصویراولین دریافتی به حساب آلرت پی من
2012-12-31_200911.png
تصویردومین دریافتی به حساب لایبرتی من
مشاهده پیوست 268867
کنترل پنل پروفی

سومین دریافتی من هم درراه خواهدبود

:rambo:پیوسته درحال رشد باشید:rambo:

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام
وقتی درخواست برداشت دادید چند روز طول کشید تا واریز کن؟

مجیدمجیدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام 3روز
ولی داخل توضیحاتش نوشته از1تا10روز

Last edited:

sazhex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
sazhex
U2034643

به رسکش میارزید!

arash66_2m

Registered User
لایک‌ها
9
سلام رفیق من هم توش عضو شدم میشه نحوه کار باهاش رو یه کم توضیح بدی که با کدوم قسمت ها باید کار کنیم اینا ؟
و این که شما این 20 دلار رو در چند روز جمع کردین؟

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
رنک الکسا در روسیه 400؟!! جلالخالق :blink:

ebibatboy

Registered User
لایک‌ها
11
منم اومدم یه تستی بزنم:D
U3997636
Mittens

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
دوستان حواسشون به این سایت باشه!!!
به احتمال 99.99% اسکم هستش.. اول از همه طراحی این سایت اصلا شبیه سایت های پدر و مادر دار نیست ، چیز بعدی که خیلی بوی اسکم بودن میده 10 سنت برای هر کلیک هست که 100 برابر سیستم های قدرتمند و معروفی مثل نئوباکسه!!! کمپانی که حدود 5 سال هست که داره فعالیت میکنه و چند میلیون یوزر داره اونم از سرتاسر دنیا!! معروف ترین و قابل اعتماد ترین کمپانی PTC این روز ها چه تو ایران چه تو سطح جهانی هست و داره واسه هر کلیک 0.001 دلار میده!! به نظرتون یه کمپانی بی سر و پا چجوری میتونه برای هر کلیک 10 سنت بده؟؟!!
از این هم گذشته الان دیگه خداروشکر دوره زمونه ای شده که هر محصولی واسه خودش چند تا سایت نظرسنجی و بررسی داره. مثلا واسه همین PTC ها هم سایت هایی هستن که همه سایت هایی که جدید میان رو بررسی میکنن و بهشون نمره میدن و به کاربران هم اجازه میدن که بهشون نمره بدن و دربارشون نظر دهی بکنن..
مثلا سایت ptc-investigation.com راجع به این سایت هشدار داده و گفته که بهتره طرفش نرید...
ProfiBux (profibux.com) - Is it a Scam or Legit? | Not Recommended
اینجا میتونید نظرات کاربرانی که از این سیستم ضربه خوردن با سرمایه گذاری یا بدون سرمایه گذاری و پولشون رو نگرفتن رو بخونید..
همچنین تاپیکی که درمورد همین سایت تو زده شده رو ببینید :
ProfiBux (profibux.com)
یکی از یوزرا گفته که من 50 دلار طلبکار هستم و یعنی ادمینش اومده پایین صفحه جواب داده ولی جمله بندی و اسپل کلماتش افتضاحه!!! معلوم نیست طرف کجایی هست اصلا!
همچنین برای شک کردن بیشتر به این سایت ، اطلاعات Whois اون هم مخفی هست...
تازه تو همین سایت هم گفته که درواقع این سایت تبلیغ دهنده خاصی نداره و همه تبلیغ ها از طرف ادمین سایت ست شده!
به هر حال مواظب خودتون باشید ;)
موفق باشید:D

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دوستان حواسشون به این سایت باشه!!!
به احتمال 99.99% اسکم هستش.. اول از همه طراحی این سایت اصلا شبیه سایت های پدر و مادر دار نیست ، چیز بعدی که خیلی بوی اسکم بودن میده 10 سنت برای هر کلیک هست که 100 برابر سیستم های قدرتمند و معروفی مثل نئوباکسه!!! کمپانی که حدود 5 سال هست که داره فعالیت میکنه و چند میلیون یوزر داره اونم از سرتاسر دنیا!! معروف ترین و قابل اعتماد ترین کمپانی PTC این روز ها چه تو ایران چه تو سطح جهانی هست و داره واسه هر کلیک 0.001 دلار میده!! به نظرتون یه کمپانی بی سر و پا چجوری میتونه برای هر کلیک 10 سنت بده؟؟!!
از این هم گذشته الان دیگه خداروشکر دوره زمونه ای شده که هر محصولی واسه خودش چند تا سایت نظرسنجی و بررسی داره. مثلا واسه همین PTC ها هم سایت هایی هستن که همه سایت هایی که جدید میان رو بررسی میکنن و بهشون نمره میدن و به کاربران هم اجازه میدن که بهشون نمره بدن و دربارشون نظر دهی بکنن..
مثلا سایت ptc-investigation.com راجع به این سایت هشدار داده و گفته که بهتره طرفش نرید...
ProfiBux (profibux.com) - Is it a Scam or Legit? | Not Recommended
اینجا میتونید نظرات کاربرانی که از این سیستم ضربه خوردن با سرمایه گذاری یا بدون سرمایه گذاری و پولشون رو نگرفتن رو بخونید..
همچنین تاپیکی که درمورد همین سایت تو زده شده رو ببینید :
ProfiBux (profibux.com)
یکی از یوزرا گفته که من 50 دلار طلبکار هستم و یعنی ادمینش اومده پایین صفحه جواب داده ولی جمله بندی و اسپل کلماتش افتضاحه!!! معلوم نیست طرف کجایی هست اصلا!
همچنین برای شک کردن بیشتر به این سایت ، اطلاعات Whois اون هم مخفی هست...
تازه تو همین سایت هم گفته که درواقع این سایت تبلیغ دهنده خاصی نداره و همه تبلیغ ها از طرف ادمین سایت ست شده!
به هر حال مواظب خودتون باشید ;)

سلام . ممنون از نظر مفیدی که دادید ولی پس حرف این رفیقمون چی میشه که دوبار تاحالا برداشت کرده؟!!!قضیه چیه؟؟؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سلام . ممنون از نظر مفیدی که دادید ولی پس حرف این رفیقمون چی میشه که دوبار تاحالا برداشت کرده؟!!!قضیه چیه؟؟؟

ای ول نکتش همین جاست.

حالا ما موندیم چیکار کنیم حرف عقل رو باور کنیم یا حرف چشم

Amir1234646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دوستانی که شک دارن و میگن اسکم هستش، حالا امتحان کنید ضرر که نداره! بدون زیر مجموعه گیری تقریبا 45 روز میکشه تا به 20 دلار برسه. برای من هم باورش سخته که برای هر کلیک 10 سنت میده و پرداخت هم داره اما وقتی یه نفر داره میگه دو بار برداشت کرده خوب امتحانش که ضرر نداره!

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
من 20 تا کلیک کردم.:)
U5636982
dariush5

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
خیلی جالبه فکر کنم از الان به بعد هر 2 3 روز یه بار میاد تاپیک میزنه پرداخت بعدی ولی هیچ وقت عکس از پرداختیش نمیذاره و همش ما رو ارجاع میده به پیمنت های خود سایت!!!!:D
وقتی هم که بهش میگی عکس بذار متن رو کپی پیست میکنه , موندم کسی که حتی نمیدونه عکس چیه اینجا چی میگه؟:lol:
با این حرکت دیگه 100% مطمئن شدم ادمین سایت همین مجید مجیدی هست

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
خیلی جالبه فکر کنم از الان به بعد هر 2 3 روز یه بار میاد تاپیک میزنه پرداخت بعدی ولی هیچ وقت عکس از پرداختیش نمیذاره و همش ما رو ارجاع میده به پیمنت های خود سایت!!!!:D
وقتی هم که بهش میگی عکس بذار متن رو کپی پیست میکنه , موندم کسی که حتی نمیدونه عکس چیه اینجا چی میگه؟:lol:

والا منم همچین فکری و می کنم دوست عزیز!
چون تو همون سایتی که گذاشتم هم گفته که چند نمونه مدرک پیمنت تو نت از این سایت پخش شده ، ولی به احتمال خیلی زیاد از طرف خود ادمین هست و از طراحی سایت و اون جمله بندی و اسپل زشت ، 100 درصد ادمین سایت ، انگلیسی زبان نیست!
به هرحال ، از ما گفتن بود ، سایتی که بخواد 100 برابر نئوباکس واسه هر کلیک و واسه هر کلیلک ریفرال ها پول بده ، میتونه یه سایت جذاب تر ، خدمات بهتر و کاربرپسندتر داشته باشه. از این گذشته جایی که 100 برابر نئوباکس پول بده اگه واقعی باشه تو 3 ماه نئوباکس و تعطیل میکنه! تازه مثلا کسی که بخواد تو این سایت تبلیغش رو بذاره باید 100 دلار برای یه تبلیغ 10 ثانیه ای کوچیک بده تا 1000 نفر ببیننش! فکر نمیکنم وقتی سایت های دیگه با معروفیت بیشتر ، تعداد یوزر بیشتر و امنیت بیشتر وجود دارن ، کسی بره به همچین جایی 100 برابر پول تبلیغات بده! این اگه تو فیس بوک تبلیغ بذاره خیلی خیلی پاش ارزون تر درمیاد!

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461

100% تایید . دیده فیلم و سینما بازارش کساده اومده پی تی سی زده. LOL

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737

خوب راست میگه دیگه 100 بار تاحالا بهت گفتن عکس بزار نذاشتی

Last edited:
بالا