• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دومین رو از name.com‌ به کجا انتقال بدم که با ایران مشکل نداشته باشه ؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان من یه دومین دارم که اینا میگن به خاطر تحریم دیگه نمی تونی تمدید کنی
کجا انتقالش بدم که با ایران مشکل نداشته باشه ؟

s_x

Registered User
لایک‌ها
116
تا چند وقت پیش ریسلرکلاب بود که میشد بهش انتقال داد و با ایرانی ها مشکل نداشت ، الان همونام ایران رو تحریم کردن و نمایندهای ایرانشونو به یه شرکت هلندی منتقل کردن . سایت شرکت هلندی هم اسمش ریسلو هستش .
اینم لینکش : https://www.resello.com/
شما نمیتونی مستقیم دامنه رو به این شرکت ترانسفر کنید و باید از طریق یکی از نماینده هاش این کارو انجام بدین . اگه تمایل داشته باشین میتونم دامنه رو تو پنل نمایندگی خودم براتون ترانسفر کنم و پنل مستقل هم بهتون برای مدیریت دامنه میدم .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
اخه دومین برای من نیست فقط تو پنل منه
یعنی هیچ شرکتی نیست ایرانی ها رو قبول کنه

Sent from my HTC 802w using Tapatalk

s_x

Registered User
لایک‌ها
116
اخه دومین برای من نیست فقط تو پنل منه
یعنی هیچ شرکتی نیست ایرانی ها رو قبول کنه

Sent from my HTC 802w using Tapatalk

شما یا باید با پروفایل فیک و آی پی خارجی تو یکی از رجیستارها منتقلش کنی یا ترانسفر کنی به پنل یکی از شرکتهای ایرانی که نمایندگی ثبت دامنه های بین المللی رو دارن .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
شما یا باید با پروفایل فیک و آی پی خارجی تو یکی از رجیستارها منتقلش کنی یا ترانسفر کنی به پنل یکی از شرکتهای ایرانی که نمایندگی ثبت دامنه های بین المللی رو دارن .

وقتی ایرانی ها تحریم هستن شرکتهای ایرانی چطور نمایندگی دارن و می تونن ثبت کنن ؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
آدرس الکی تو خارج بهترین گزینه هست فعلا
البته طبق قوانین icann دومین امکان داره ازت گرفته بشه اگه اطلاعات هوایز رو الکی زده باشی

می تونی از رجیسترار های چینی یا هندی هم استفاده کنی

s_x

Registered User
لایک‌ها
116
وقتی ایرانی ها تحریم هستن شرکتهای ایرانی چطور نمایندگی دارن و می تونن ثبت کنن ؟

بعضی از رجیستارها که شرکتشون تو آسیا یا اروپا ثبت شده با ایران مشکلی ندارن . مثل همین شرکت ریسلرکلاب که تا همین چند وقت پیش یه شرکت هندی و امریکایی بود و چون الان شرکت اصلیش رو برده امریکا ، باید از قوانین اون کشور تبعیت کنه .
شرکتهایی هم هستن که تو اروپا هستن و با ایران مشکلی ندارن مثل همین ریسلو و به ایرانی ها نمایندگی فروش میدن .
به نظر من بهتره دامنه شما اگه مهمه ، تو شرکتی ترانسفر بشه که با پروفایل حقیقی ثبت نام شده باشه .
الان خیلی از شرکتهای هاستینگ نماینده همین شرکت ریسلو هستن و دامنه های بین المللی رو اونجا ثبت میکنن .
شما با ترانسفر کردن دامنه به این شرکتها همچنان مالک اصلی دامنه هستین و دارای پنل مستقل برای مدیریت دامنه ، فقط امور مالی برای تمدید یا ترانسفر به عهده نماینده فروش هستش .

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
تا جایی که میدونم آنلاین نیک با ایرانیا مشکلی نداره چند ساله ازشون پنل دارم و آدرسم ایران هست
همچنین دینادات هم چند سالیه باهاشون کار میکنم تا به حال که مشکلی نداشتم با هیچکدوم

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
Name.com من کلی دامین دارم، بعضی وقتا گیر میده. بشون میگم آقا من شما رو قبول دارم، خیلی وقته مشتریتون هستم و ...
یه ایمیل بزن و بزن تو کار پاچه خواری، مشکل حل میشه :دی

حتی برای یه دامین me. که Private Whois نمیشه براش زد، 6 7 باری ایمیل زدن که یالا ترنسفر کن!! اصن نه جواب دادم، نه هویز رو عوض کردم نه چیزی ...
کاری به کار دامین نداشتن و آخر سر هم پررو پررو تمدیدش کردم :دی

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
همانطور که دوستان اشاره کردن، الآن اکثراً دومینهاشون رو به Resello منتقل کردن. بدک نیست! تقریباً شبیه رسلرکلابه! البته درحد نوچَشِ!

Resello مثل رسلرکلاب Privacy Protection رایگان نداره. کسی میدونی هزینه Privacy Protection در resello چقدره؟ اصلاً Privacy Protection برای com و net و org ارائه میده؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دیسلو که الان چندماهه همه چیزش مشکل داره همش میگن داریم انتقال میدیم بعدش درست میشه! من که دارم دامین هامو ازش درمیارم. مسخره ست.
ممد این نیم privacy protect رایگان داره؟ وب مانی قبول میکنه خخخخ

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
ممد این نیم privacy protect رایگان داره؟ وب مانی قبول میکنه خخخخ
مفتی نیست، 3.99 دلاره. ولی از وقتی که یادمه کد تخفیف داره که صفرش میکنه ... الانم سه سالی میشه که کد تخفیفشو عوض نکرده :دی
وبمانی نُچ! پی پال و کردیت کارت

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
همانطور که دوستان اشاره کردن، الآن اکثراً دومینهاشون رو به Resello منتقل کردن. بدک نیست! تقریباً شبیه رسلرکلابه! البته درحد نوچَشِ!

Resello مثل رسلرکلاب Privacy Protection رایگان نداره. کسی میدونی هزینه Privacy Protection در resello چقدره؟ اصلاً Privacy Protection برای com و net و org ارائه میده؟

resello در حاظر سرویس Privacy Protection ارائه نمیکنه.

بالا