• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوچرخه بخرم یا نه ؟ سبک زندگیه من !

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
با توجه به اینکه من گواهینامه ندارم ، و بعد از تعدادی تصادف جزئی با ماشین ، دردسر جریمه های سنگین از بیخ گوشم رد شده ، تصمیم گرفتم تا زمانی که برای اخذ گواهینامه اقدام نکردم ، از رانندگی با ماشین خودداری کنم
164.gif
.
البته من همیشه عادت داشتم ، و دارم ، که مسیر های طولانی رو با وسائل نقلیه عمومی ، مثل اتوبوس و تاکسی طی کنم . ربطی به نداشتن گواهینامه هم نداره . اما در مسیر های کوتاه و رسیدن به مقصد هایی که نهایتا 7 8 دقیقه با سرعت متوسط برای طی کردنشون زمان لازمه از ماشین شخصی استفاده میکردم .

الان چند روزه تو فکر خرید یه دوچرخه م که دیگه خرج بنزین و کرایه تاکسی هم حذف بشه . بازه زمانی استفاده از دوچرخه هم احتمالا صبح خیلی زود برای هواخوری و یقینا بعد از ظهر ها طرفای 3 الی 5 ِ. یعنی زمانی که خیابون شلوغ نیست .
میخوام نظر شما رو بدونم . آیا دوچرخه گزینه ی خوبیه برای من ؟ اگه آره چرا ؟ اگه نه چرا ؟
اگه نه که هیچی ، اگه آره و اگه اطلاع دارید چه مدل دوچرخه ای رو برای یک جوون 27 8 ساله با قد حدودا 180 و وزن 87 پیشنهاد می کنید ؟ اگه زنگوله ! و بوق هم داشته باشه که چه بهتر . نمی خوام خیلی خرج کنم(فیمتش رو بگید ببینم چجوریاس) ، قرار هم نیست در مسابقات دوچرخه سواری فرمول یک ! شرکت کنم . فعلن هم به تیم ملی فکر نمی کنم . ضمنا مسیر تماما آسفالته . آیا نگهداری دوچرخه مثل نگهداری اسب دردسر داره ؟ خرج و مخارج بعدیش برای یه آدم با درآمد معمولی کمر شکن نیست ؟ از این اطلاعات فنی هم به بقیه ی توضیحاتتون اضافه کنید ممنون میشم
rose3.gif

اگه قرار بر این شد که دوچرخه بخرم میدم شما هم هر چند دور که خواستید سوار بشید
10.gif

پ.ن : سعی کردم با اضافه کردن چند کلمه به عنوان تاپیک تا جای ممکن مدیرا رو از این تاپیک دور نگه دارم .. پس تا قبل از اینکه سر و کله شون پیدا نشده کمک کنید .
پ.ن : اگه از این مدل
old-fashioned-bicycle.jpg
جایی سراغ دارید خریدارم . دست دو هم باشه ، جهنم ، میخرم .

Last edited:

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
دوچرخه سواری در شهر کار اشتباه و خطرناکیه
هم آلودگی بیشتر تنفس میکنی و هم اینکه خطرات زیادی تهدیدت میکنه که ممکنه تصادف کنی و مشکلی واست پیش بیاد
خرج بنزین فدای سرت،ماشین سوار شو تنت سالم بمونه، فقط آروم و با دقت رانندگی کن تا گواهینامتو بگیری، خلاف نکن هیچ وقت واست مسئله ای پیش نمیاد.اگر قوانین رو رعایت کنی هیچ وقت تصادف نمیکنی و تو دردسر نمی افتی داداش

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
ممنون حسین جان
نمیدونم چرا هیچوقت دوچرخه رو با موتور دقیق مقایسه نکردم . خطرات این دو کاملا مشابه همه و حتی دوچرخه خطرناک تر . کاملا درست میگی . از فکرش اومدم بیرون . اون مسیرهای کوتاه رو هم با پای پیاده طی می کنم .
بازم ممنون

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اسکیت بخر
crazy.gif
من یه مدتی انقذه دوز داشتم اسکیت بخرم یاد بگیرم. گشاد بازی دراوردم نشد
relaxed.gif

یه دلیل دیگشم این بود که دوز دارم یا یه کاریو نکنم، یا درست و اصولی و اورجینال اون کارو انجام بدم. که خب تو محل زندگی ما نه محلی برای آموزشش وجود داشت، و نه جامعه ی گند ما اینقدر کشش داشت که یک اسکیت سوار را ببیند و مورد تمسخر قرار ندهد.

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
اسکیت بخر
crazy.gif
relaxed.gif

یه دلیل دیگشم این بود که دوز دارم یا یه کاریو نکنم، یا درست و اصولی و اورجینال اون کارو انجام بدم. که خب تو محل زندگی ما نه محلی برای آموزشش وجود داشت، و نه جامعه ی گند ما اینقدر کشش داشت که یک اسکیت سوار را ببیند و مورد تمسخر قرار ندهد.
بعد میشه روی اسکیت بوق نصب کرد ؟
crazy.gif

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
اسکیت بخر
crazy.gif
relaxed.gif

عمو امــت شهيد پرور رو از خودت نا اميد كردي پاك ... اسكيت واسه اين سوسول موسولاست نه تو !! :eek:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
بعد میشه روی اسکیت بوق نصب کرد ؟
crazy.gif
شدنش که میشه ولی اصن لازم نیس. شوما تصور کن طیاره ی بوئینگ 747 با اون عظمتش بوق نداره.

عمو امــت شهيد پرور رو از خودت نا اميد كردي پاك ... اسكيت واسه اين سوسول موسولاست نه تو !! :eek:
لعنت به این جامعه و طرز فکری که مانع رسیدن آدم به علایقش میشه، فقط بخاطر اینکه اون علایق رو مخصوص سوسولها یا قشر منفوری میدونه.
وقتی من اسکیت دوس دارم چرا باید به این فک کنم که مردم نگرششون در موردش چیه. مگه چن بار میخوام زندگی کنم؟ مگه باز هم این سن و نشاط خاص جوانی برام تکرار میشه؟
گه تو این شانس ما که تو این خراب شده به دنیا اومدیم. جاییکه سلیقه ی مردمش رو باید به سلیقه ی خودمون ترجیح بدیم

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
دوچرخه خیلی خوبه ولی همونطور که دوستان گفتند آلودگی هوا اگر درتهران هستید براتون دردسر ساز میشه
تو زمستون هم دوچرخه سواری صددرصد باعث سرماخوردگی شما میشه حتی اگر خودتونو باند پیچی کنید
خودم علاقه زیادی به دوچرخه سواری دارم و یه ورزش مفرح و نفس گیره
اگه مسیرتون تخت هست کورسی بخرید حتما اگر هم سربالایی دارید یه دوچرخه سبک کوهستان بخرید
برای داشتن دوچرخه با وضع الان به مبلغی بالای 500هزار تومان برای داشتن دوچرخه تقریبا مناسب نیاز دارید
(دوچرخه ارزونتر هم هست مثلا 200 تومن قربون نداشتن از نوع چینی در پیت)
پس دوچرخه بخرید که خیلی فاز میده کورسی خیلی بهتره :wacko:با سرعت 70-60 تا دو جاده رکاب بزنید و در تورهای دوچرخه سواری هم که کم نیس شرکت کنید خیلی باحاله

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
این دوچرخه رو بهتره بیخیال بشی داداش میدونی چرا
واسه اینکه هم خطراتش هست و هم اینکه بعد یمدت حسش رو نداری رکاب بزنی و از همه مهمتر اینکه فعلا بازار دوچرخه داغه
من یکماه میشه میخوام بخرم انقدر سخته خریدش که خدا میدونه مخصوصا اگه سررشته ای نداشته باشی دست دو که اصلا دور و برش نرو
واسه نو هم باید حداقل 700 بدی که دوچرخه نسبتا مناسبی بخری واسه مسیرهای کوتاه یا خط یازده رو برو یا همون تاکسی و اتوبوس خرجش و خطرش کمتره
ولی اگه مشکل پول نداری میتونی یه دوچرخه بخری بزاری گوشه پارکینگ بعضی مواقع فاز میده رکاب زدن مخصوصا تابستون
خواستی بخری به نظرم کوهستان بخر
موفق باشی

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
شدنش که میشه ولی اصن لازم نیس. شوما تصور کن طیاره ی بوئینگ 747 با اون عظمتش بوق نداره.
بزرگتر که شدم یه بوئینگ میخرم روی فرمونش بوق پیکان جوانان نصب می کنم
دوچرخه خیلی خوبه ولی همونطور که دوستان گفتند آلودگی هوا اگر درتهران هستید براتون دردسر ساز میشه
تو زمستون هم دوچرخه سواری صددرصد باعث سرماخوردگی شما میشه حتی اگر خودتونو باند پیچی کنید
خودم علاقه زیادی به دوچرخه سواری دارم و یه ورزش مفرح و نفس گیره
اگه مسیرتون تخت هست کورسی بخرید حتما اگر هم سربالایی دارید یه دوچرخه سبک کوهستان بخرید
برای داشتن دوچرخه با وضع الان به مبلغی بالای 500هزار تومان برای داشتن دوچرخه تقریبا مناسب نیاز دارید
(دوچرخه ارزونتر هم هست مثلا 200 تومن قربون نداشتن از نوع چینی در پیت)
پس دوچرخه بخرید که خیلی فاز میده کورسی خیلی بهتره :wacko:با سرعت 70-60 تا دو جاده رکاب بزنید و در تورهای دوچرخه سواری هم که کم نیس شرکت کنید خیلی باحاله
ممنون بخاطر توضیحات کاملی که ارائه دادید . فک کنم بیخیال خرید دوچرخه شدم
این دوچرخه رو بهتره بیخیال بشی داداش میدونی چرا
واسه اینکه هم خطراتش هست و هم اینکه بعد یمدت حسش رو نداری رکاب بزنی و از همه مهمتر اینکه فعلا بازار دوچرخه داغه
من یکماه میشه میخوام بخرم انقدر سخته خریدش که خدا میدونه مخصوصا اگه سررشته ای نداشته باشی دست دو که اصلا دور و برش نرو
واسه نو هم باید حداقل 700 بدی که دوچرخه نسبتا مناسبی بخری واسه مسیرهای کوتاه یا خط یازده رو برو یا همون تاکسی و اتوبوس خرجش و خطرش کمتره
ولی اگه مشکل پول نداری میتونی یه دوچرخه بخری بزاری گوشه پارکینگ بعضی مواقع فاز میده رکاب زدن مخصوصا تابستون
خواستی بخری به نظرم کوهستان بخر
موفق باشی
از شما هم ممنون . خطر که به اون صورت خطرناک نیست ، خصوصا جایی که من زندگی می کنم بخاطر داشتن مسیر های دوچرخه سواری و اینکه کلا منطقه خلوتیه . بازه ترددم همونطور که بالا گفتم صبح خیلی زود وقتی هنوز تاریکه و بعد از ظهره . اما خب آدمه ، یهو جو میگیرش میره وسط خیابون ، اونم در جهت عکس حرکت ماشینا ! تیک آف میزنه ! اونم من .
در حال حاضر بیخیال خریدش شدم . تا بعد ببینم چی پیش میاد

بازم ممنون دوستان

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
دوچرخه وسیله عالیست من خیلی دوز میدارم.

بالا