• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوچرخه حرفه ای از کجا بخرم؟ (تهران)

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
سلام.
دنبال یه دوچرخه ی حرفه ای Hybrid (توریستی) هستم با بودجه 1.5 تا 2 میلیون.
دنبال جایی میگردم که دوچرخه های حرفه ای اصل و لوازم جانبی شون رو به صورت تخصصی ارائه بده.
در ضمن تو بورس باشه بهتره که پول الکی ندم.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اینکه حرفه ای کار کنن یا نه رو نمیدونم ولی اگه دنبال بورس دوچرخه فروشی میگردی برو میدون گمرک
هم اطراف میدون یه تعدادی دوچرخه فروشی هست، هم وارد خیابون قلمستان که میشی ، هم توی پاساژ گلستان و پاساژ رازی و... کلاً اون حوالی دوچرخه فروشی زیاده. موفق باشی

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
اینکه حرفه ای کار کنن یا نه رو نمیدونم ولی اگه دنبال بورس دوچرخه فروشی میگردی برو میدون گمرک
هم اطراف میدون یه تعدادی دوچرخه فروشی هست، هم وارد خیابون قلمستان که میشی ، هم توی پاساژ گلستان و پاساژ رازی و... کلاً اون حوالی دوچرخه فروشی زیاده. موفق باشی

آره میدون گمرک مرکزشه یه جورایی فقط حواست باشه موقع خرید با اطلاعات کامل برو

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
ببینید اگر سر رشته ای از دوچرخه نداری گمرک نباید بری. من چند ساله دوچرخه سواری میکنم. گمرک بری فقط برندهای چینی و متفرقه که 300 تا 1 تومن هستش رو میبینی که مردم وسعشون میرسه بخرن
برند های معتبر قیمتشون بالاست و خواهان خودشون رو دارن
تو خیابون قلمستان فقط برند معتبر Giant هست که مغازه داره بقیه برند ها مغازه ای ندارن اونجا
شما برندهای معتبر باید دنبال نمایندگی اینا باشی:
Fuji
Giant
Merida
Specialz
اینها برترین برندها هستن
دوچرخه ای بگیر که اصلا کمک فنر نداشته باشه وسط و پشتش که تمام انرژیت رو هدر میده
نمایندگی و وارد کننده اصلی دوچرخه فوجی هم شرکت آباریس آوا هستش که اسم مغازه هاشون فروشگاه ارکید هست که بنر مغازه هم قرمز رنگه یه شعبه اش پائین تر از میدون هفت حوض هست و یه شعبه دیگش مقداری پائینتر از میدان منیریه
نمایندگی جاینت هم که تو قلمستان بود
نمایندگی فروش Merida هم یه مقدار پائینتر از میدان هفت حوض هستش یه دوچرخه فروشی دست راست هست اونه نمایندگیش
فقط اطلاعات کامل برو دوچرخه بزرگتر از سایز خودت نگیر. برندی که مغازه دار مطرح میکنه و میگه بهتر از بقیس هم نگیر مطمئن باش یه موردی داره که میخواد ردش کنه و بدش شما

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
ببینید اگر سر رشته ای از دوچرخه نداری گمرک نباید بری. من چند ساله دوچرخه سواری میکنم. گمرک بری فقط برندهای چینی و متفرقه که 300 تا 1 تومن هستش رو میبینی که مردم وسعشون میرسه بخرن
برند های معتبر قیمتشون بالاست و خواهان خودشون رو دارن
تو خیابون قلمستان فقط برند معتبر Giant هست که مغازه داره بقیه برند ها مغازه ای ندارن اونجا
شما برندهای معتبر باید دنبال نمایندگی اینا باشی:
Fuji
Giant
Merida
Specialz
اینها برترین برندها هستن
دوچرخه ای بگیر که اصلا کمک فنر نداشته باشه وسط و پشتش که تمام انرژیت رو هدر میده
نمایندگی و وارد کننده اصلی دوچرخه فوجی هم شرکت آباریس آوا هستش که اسم مغازه هاشون فروشگاه ارکید هست که بنر مغازه هم قرمز رنگه یه شعبه اش پائین تر از میدون هفت حوض هست و یه شعبه دیگش مقداری پائینتر از میدان منیریه
نمایندگی جاینت هم که تو قلمستان بود
نمایندگی فروش Merida هم یه مقدار پائینتر از میدان هفت حوض هستش یه دوچرخه فروشی دست راست هست اونه نمایندگیش
فقط اطلاعات کامل برو دوچرخه بزرگتر از سایز خودت نگیر. برندی که مغازه دار مطرح میکنه و میگه بهتر از بقیس هم نگیر مطمئن باش یه موردی داره که میخواد ردش کنه و بدش شما
درسته. خودم هم یه سرچی کردم این برند ها رو گیر آوردم:
Trek
Giant
Specialized
Gary Fisher

این فروشگاه رو هم گیر آوردم، نظرتون چیه؟
فروشگاه دوچرخه جباری

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
درسته. خودم هم یه سرچی کردم این برند ها رو گیر آوردم:
Trek
Giant
Specialized
Gary Fisher

این فروشگاه رو هم گیر آوردم، نظرتون چیه؟
فروشگاه دوچرخه جباری
فروشگاه جباری از قدیمی های اینکار هستش
اگر برندی که میخوای رو داشته باشه بخر حتما
بعد اینکه اول برو دوچرخه رو ببین لوازمش رو بنویس بعد اینجا بزار اوکی دادیم بهت برو برش دار بخر

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سه تا کمپانی معروف دوچرخه تو ایران و تهران نمایندگی فروش دارن که میتونید برید دوچرخه هاشون رو ببینید و انتخابتون رو بکنید:
ژیتان - Gitane (فرانسه) : تهران – خیابان آفریقا – بالاتر از میرداماد – خیابان آناهیتا – (برید تو کوچه پیدا می کنید)
جاینت – Giant (آمریکا): تهران - گیشا - نبش خیابان پنجم - پلاک 23 تلفن : 88273322
مریدا – Merida (آلمان): تهران – خیابان ستارخان – شماره 3/145 تلفن: 66428800

آشنایی با دوچرخه سواری کوهستان - وبلاگ چال

shaapeyna

Registered User
لایک‌ها
188
فروشگاه Merida یه مغازه سمت سه راه تهران پارس توی خیابون دماوند هستش
یه فروشگاه هم من تو گیشا دیدم اوایل گیشا - لا به لای جنساش یادم دوچرخه پژو هم داشت

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
بالا