• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دو برابر کردن بیتکوین در 100 ساعت . ( دارای پرداختی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام.)

دوستان این سایت رو یکی از دوستانم بهم معرفی کرده توی پست های قبلی ندیدمش ... اگر قبلا کسی معرفی کرده عذر میخوام .

در این سایت همانند سایت دزد ( buble coin ) بیتکوین های خودتونو میریزید به حساب سایت و بعد از 100 ساعت بصورت اتوماتیک پرداخت میکنه .
من خودم سر سایت دابل کوین 5 میلیون ساتوشی از دست دادم و بعد از اون زرنگ شدم . حالا به توصیه های ما هم گوش کنید :

Dublecoin.png

همونطوری که میبینید من ( ارقام بســـــــــیار ) پایینی رو سرمایه گذاری میکنم ، بخاطر اینکه اگرم جمع کرد رفت کلاهی سرم نره .
مثلا اون اولیه که پرداخت شده 10000 تا بوده که وقتی پرداخت شد ی 15000 و یک 10000 دیگه گذاشتم . چرا حالا دوتا اینطوری گذاشتم ؟
یادمه داخل سایت دابل کوین هم به ارقام پایین تر از 100000 تا پرداخت میکرد اما من که 5 میلیون یکجا گذاشته بودم پرداخت نکرد ، به اونم من دوباره توی اون سایت گذاشتم و 50 هزارتا ، 50 هزارتایی سرمایه گذاشتم ( به همین روش حالا اون 5 میلیون برگشت ) اما خب بهتون توصیه کردم اینطوری بذارید بهتره . توصیه دیگمم اینه که اول ده تا 10 هزارتا بذارید ، بعد کم کم با سود همونا دوباره سرمایه گذاری کنید که بعدا ضرر نکنید . البته در این سایت دیده شده افرادی تا 100 بیتکوین نیز گذاشتن و پرداخت هم داشتن اما خب خیلی ریسکش بالا هست ...

یعنی 100000 تا میذارید میشه 200000 تا و بعد از اون دوباره 100000 تا سودش رو بذارید و بعد با سود اون همینطوری کار کنید ...

موفق و پیروز باشید
برای عضویت اینجا کلیک کنید :D

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سلام. زير مجموعه شما شدم و سرمايه گذاشتم
اما الان كه نگاه مي كنم آدرس بيت كوين من و سرمايه من و ساعت و تاريخ واريز من اصلا توي ليست سرمايه گذارها و واريزي ها نيست ؟؟؟؟
علت چيست؟ بايد چكار كنم؟ پولم پريد !!!! :mad:

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
نرید سراغ اینا
معلومه مدت زمانی از عمرش گذشته و سایت تازه نیست احتمال عدم پرداختش بالاست

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
نرید سراغ اینا
معلومه مدت زمانی از عمرش گذشته و سایت تازه نیست احتمال عدم پرداختش بالاست
دوست عزیز شما که از چیزی اطلاع ندارید لطفا حرف نزنید .

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام. زير مجموعه شما شدم و سرمايه گذاشتم
اما الان كه نگاه مي كنم آدرس بيت كوين من و سرمايه من و ساعت و تاريخ واريز من اصلا توي ليست سرمايه گذارها و واريزي ها نيست ؟؟؟؟
علت چيست؟ بايد چكار كنم؟ پولم پريد !!!! :mad:
در جواب شما ازتون متشکرم .
منم بار اول همینطوری بودم و فکر میکردم که مشکلی داره .
اگر درست به ( همون حسابی که بهتون داده ) واریز کرده باشید ، حدودا 10 دقیقه تا 1 ساعت طول میکشه توی سیستم ثبت بشه ، البته سیستم از همون موقعی که گذاشتید حساب میکنه نه از زمانی که ثبت میشه .
شما اگر الان سر بزنید فکر کنم تایید کرده باشه ، مگه اینکه مقدار خیلی کمی گذاشته باشید > چقدر گذاشتید ؟

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سلام. نه هنوز نيومده.
اول تو قسمت my investment اومد. اما وقتي سيستم رو خاموش و بعدن روشن كردم اسم خودم رو توي جدول نمي بينم.
احتمالا شما يه اشتباهي كرديد حداقل واريز 1000000 ساتوشي هستش نه 100000ساتوشي
من 140000 تا ريختم كه فكر كنم با اين اوصاف ديگه پريده باشه.

bbbbbb.PNG

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سلام. نه هنوز نيومده.
اول تو قسمت my investment اومد. اما وقتي سيستم رو خاموش و بعدن روشن كردم اسم خودم رو توي جدول نمي بينم.
احتمالا شما يه اشتباهي كرديد حداقل واريز 1000000 ساتوشي هستش نه 100000ساتوشي
من 140000 تا ريختم كه فكر كنم با اين اوصاف ديگه پريده باشه.

bbbbbb.PNG

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آهان ... اون قسمت تاپ عزیزم . اون قسمت بر اساس بیشترین ها و حداقل ها کار میکنه ...

درضمن ی چیز دیگه ، من بهتون گفتم 10 هزارتا بگذارید نه 100 هزار تا ...
شما ترسی نداشته باش ، اونجا نشون نمیده و مهمم نیست ...
شما اگر عکس بالایی منو نگاه کنید میبینید اولین سرمایه گذاری من 10 هزارتا بوده که پرداخت هم شده ...
ده دقیقه دیگه ی عکس دیگه هم میذارم ببینید

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آقا نگاه نکنید ، من 2000 تا گذاشتم lol

یعنی اینو گذاشتم همه بخندن : من 2000 ساتوشی دیگه گذاشتم :D

lol2000bit.png

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
خوب بس حالا ميشه بگيد من بايد تايمر سرمايه خودم رو كجا ببينم كه چقدر مونده ؟ وقتي هيچي برام نمياره !!!!!
به اين تصوير دقت كنيد: قوانين سايت تغيير كرده :
Send Bitcoins to 13eT8G9qZs6av3MsUpT9DNaGyS96HEhmcJ
(Min - 0.01 BTC, max - unlimited)

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوست عزیز بار اولته توی همچین سایت هایی سرمایه میذاری ؟
خودت اون موقع عکس گذاشتی :| از همونجا اگر درست توجه کنید تایمر نوشته از 100 ساعت شروع شده و کم میشه ...

در قسمت My Investments

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
خوب بس حالا ميشه بگيد من بايد تايمر سرمايه خودم رو كجا ببينم كه چقدر مونده ؟ وقتي هيچي برام نمياره !!!!!
به اين تصوير دقت كنيد: قوانين سايت تغيير كرده :
Send Bitcoins to 13eT8G9qZs6av3MsUpT9DNaGyS96HEhmcJ
(Min - 0.01 BTC, max - unlimited)

قوانین سایت از اول همین بوده ...
و من هم از اول با 10 هزارتا 10 هزارتا سرمایه میذاشتم ...

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
قوانینش که زده مینیمم واریزی 100 هزار ساتوشی !! شما 10 هزار تا میریزی بعدش پرداختی دارید ؟
2.2. The minimum for depositing to investment plan is 0.001 BTC and the maximum is Unlimited.

منم نمی دونم مشکل چیه با هر مرورگری آدرس کیف پول بین کوین رو میزارم ارور Bad address! میده قضیه چیه ؟

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
از عکسی که بالا گذاشتم معلومه ...
پرداختی داشتم ده هزارتا بوده که شده 20 هزارتا ...
من به قوانین این جور سایت های کاری ندارم و کار خودم رو انجام میدم اگر قرار باشه سایت اسکم باشه همون مقدار رو هم پرداخت نمیکنه از اونجایی که فعلا این سایت از سایت های مشابه معتبر تر و بهتر هست فعلا روی همین کار میکنم .

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
قوانینش که زده مینیمم واریزی 100 هزار ساتوشی !! شما 10 هزار تا میریزی بعدش پرداختی دارید ؟
2.2. The minimum for depositing to investment plan is 0.001 BTC and the maximum is Unlimited.

منم نمی دونم مشکل چیه با هر مرورگری آدرس کیف پول بین کوین رو میزارم ارور Bad address! میده قضیه چیه ؟
احتمالا ی جا از آدرس رو اشتباه میزنید .
من با کروم که چند وقت پیش کار میکردم وقتی این ارور رو میداد یا با مرورگر ویندوز میرفتم یا با کوکی هارو پاک میکردم ...

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
دوست عزیز بار اولته توی همچین سایت هایی سرمایه میذاری ؟
خودت اون موقع عکس گذاشتی :| از همونجا اگر درست توجه کنید تایمر نوشته از 100 ساعت شروع شده و کم میشه ...

در قسمت My Investments
نخير بار اولم نيست. دفعه قبل هم همچين مشكلي برام پيش اومده بود كه از طريق گذاشتن پست تو انجمن بيت كوين مشكلم رو برطرف كردم
اما اين سايت هيچ راه ارتباطي درستي نداره. از دستم در رفت وگرنه سرمايه گذاري نمي كردم.
به اين جدول نگاه كنيد:
ffffff.PNG

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
دوست عزیز شما که از چیزی اطلاع ندارید لطفا حرف نزنید .
یعنی چی تاپیکی زدید که طبق تجربه من احتمال ضرر توش بیشتر از سوده خیلی از کاربران دوستان من هستن و نظرم رو باید میگفتم
اگه بحث اطلاع باشه رمانی که شما نبودی من این سایتا کار میکردم و اکثرا ضرر بوده
هر کسی خودش تصمیم میگیره و ما بهتره صادق باشیم

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
دوستان این سایت میخواد یه سرمایه کلانی جمع کنه و بره همین
قبلا یه سایتی با همین اسکریپت بود!

اون سایت قبلی رو با چند نفر چک کردیم بیشتر ترکانش ها و سرمایه گذاری هایی که میبینید کار خودشونه الان پرداختی های 43 و 16 و یا 15 بیت کوینی هم میتونید تو لیست ببینید که کار خودشونه
اگه میبینید حداقل 0.01 زده ولی شما کمتر هم میریزن قبول میکنه بخاظر اینه که اون حداقل رو نوشتن که همه همون رو بریزن و پول بیشتری گیرون بیاد اون مبالغ کم هم پرداخت میشه که اسکم بودنش رو منتفی کنن!

در کل تا زمانی که به حد نصابی که میخوان نرسن میتونین یکبار سرمایه کم بذارین که به احتمال 90 درصد پرداخت میکنه و بعد از اون با سود پرداختی کارکنید که اگه اسکم شد ضرر نکنین

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
البته vbd بر اساس تجربش این مسائل رو میگه و از نظر بنده هم درسته سایت های Hyip رو فورا باید در شروع کارشون جهت سرمایه گذاری انتخاب کرد و الا .....
الان همه دارن در Prefex میزارن خودم هم امروز پولم 2 برابر شد 10 دلار شد 20 دلار بعد از 10 روز

دعوا نکنید یه بوس کنید همو تموم شه :D به منم بوس بدید :general707:
راستی vbd این doublebot هنوز روی 16.62 درصد تکون نخورده

hesam3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
البته vbd بر اساس تجربش این مسائل رو میگه و از نظر بنده هم درسته سایت های Hyip رو فورا باید در شروع کارشون جهت سرمایه گذاری انتخاب کرد و الا .....
الان همه دارن در Prefex میزارن خودم هم امروز پولم 2 برابر شد 10 دلار شد 20 دلار بعد از 10 روز

دعوا نکنید یه بوس کنید همو تموم شه :D به منم بوس بدید :general707:
راستی vbd این doublebot هنوز روی 16.62 درصد تکون نخورده
o_O

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا