• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دو تا سوال در مورد asp.net - فکر نکنم زیاد وقتتون رو بگیره !!!

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان اگه لطف کنید به دو تا از سوال های من پاسخ بدید ممنون میشم . البته این ها برای خودم نیست :) چون من اصلا asp.net کار نمیکنم:blink: و برای یکی از دوستام هست که الان بغل دستم نشسته !:D

یکیش اینه که وقتی یه صفحه با asp.net رو میسازیم چه جوری باید اون رو به سرور انتقال داد . یعنی باید فقط aspx , aspx.vb رو انتقال داد یا همه ی فایل ها رو مثل AssemblyInfo و بقیه رو بریزیم ؟!

دومی در باره ی آدرس دهی دیتابیس هست . روی سرور باید چه جوری دیتا بیس رو ادرس دهی کرد . اگه یه مثال بزنید ممنون میشم .

ممنون از همه ی شما !

ali00h

Registered User
لایک‌ها
0
براي سوال اولت آره بايد همه فايلا رو انتقال بدي
براي سوال دومتم بستگي به سرور و ديتابيست داره ولي معمولا ميتوني با localhost به database وصل شي

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد انتقال یک وب سايت از روی localhost به روی سرور (در واقع آپلود کردن) شما لازم نیست که تمامی فايلهای پروژه ASP.net خود را به روی سرور انتقال بدی . لیست زیر ، لیست ضروری می باشد .

Config.
aspx.
ascx.
asax.
dll.

و به صورت خلاصه لازم نیست فایل های مربوط به Code Behind رو به سرور انتقال بدی و همچنین resx در سیستم 1.1 بقیه رو بفرست بالا . البته فايل های پروژه و Solution را هم مشخصا نمیخواد . البته اگه آپلود کنی اتفاق خاصی هم نمیفته .

در مورد اتصال به Databaseهم بر روی سرور و کامپیوتر خودم نداره همش یه جوره . فقط احتمالا Username و Password در سرور با لوکال یک کمی فرق می کنه . من برای SQL Server 2000 را برات می نویسم.

معمولا در سرور های ایرانی Application Server , SQL Server بر روی یک سرور فیزیکی نصب هستند و میتونی از رشته اتصال زیر استفاده کنی :

server=localhost=database=database name;uid=username;password=your databasepassword

البته در بعضی ها مثل PARS DATA این دو تا رو یه سرور نیستند که اون موقع باید به جای localhost آی پی رو بگیری . که در این مورد همیشه اول از خودشون سوال کن

من بهت بگم که سرور های PARS Data سوا هستند و سرورهای پارسیان هاست و فراهاست که من باهاشون کار میکنم هر دو رو یه سرور هستند .

موفق باشی.

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
دوستان گرامی ، میتوانید از منوی debug وب سایت خود را پابلیش کنید

آنچه پابلیش میشود به انضمام Database ها باید آپلود شود

بالا