• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دو تا سوال : 1)گرافیک تو توربو سی تحت ویندوز با چه تابعیه؟ 2)چجوری صدا رو بیاریم تو .

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
دو تا سوال :

1) گرافیک تو توربو سی تحت ویندوز turbo c win 4.5با چه تابعیه (توربو سی تحت داس رو بلدم)؟
2) چجوری صدا رو بیاریم تو سی یباریم؟

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
همونه فرقي نميکنه اما بايد محيط 16 بيتي انتخاب کنيد
سوال دوم رو هم متوجه نشدم

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
آخه اصلآ include <graphics.h # را ایراد میگره .
صوت و صدا تو سی چجوریه ؟

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من tc win 4.5 رو نديدم اما Borlanc C++ 5 جوابگو هست

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوست عزیز همین الآن امتحان کردم و کار کرد : این کارو انجام بدید :
file->new->projects
در قسمت platform محیط dos standard را انتخاب کرده و در قسمت library چک مارک bgi رو زده و در نهایت ok
موفق باشید :)

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
آقا مهدی دستت درد نکنه . درست شد . ولی تو ویندوز xp چه با این کامپایلر چه با کامپایلر دیگه برنامه های گرافیکی همیشه هنگ میکنه . علتش چیه ؟

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
تا به حال بر نخوردم ، اگر میشه کمی بیشتر توضیح بدید

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
بهتره برای ویندوز از گرافیک داس استفاده نکنید هیچ تضمینی وجود نداره که فایل BGI توی ویندوز درست ران بشن بهرته از سیستم ها گرافیکی مثل openGL یا DirectX استفاده کنید

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا آرش کمی در مورد OpenGL میشه توضیح بدید

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
بهتره برای ویندوز از گرافیک داس استفاده نکنید هیچ تضمینی وجود نداره که فایل BGI توی ویندوز درست ران بشن بهرته از سیستم ها گرافیکی مثل openGL یا DirectX استفاده کنید

1) خیلی ممنون از راهنماییتون . حالا من چجوری می تونم این نوع گرافیک رو در برنامه استفاده کنم? اگر این جا نمیشه بیان کرد یه منبع خوب معرفی کنید .
2) راجع به صوت در C چجوری می تونم صدارا تو c بیارم؟
3) در ضمن یه سوال از اساتید خودم داشتم من c را در سطح متوسط بلدم . می خواستم C را در سطح حرفه ای یاد بگیرم از چه منبعی می تونم کمک بگیرم ؟

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
openGL یه کتابخانه اپن سورس برای گرافیک دو بعدی و سه بعدی هست که قابلیت انتقال بین سیستم عامل ها مختلف رو داره (cross platform) Opengl بر خبلاف دایرکت ایکس فقط با گرافیک کار داری و کاری به صدا و اقفسام دیگه مالتی مدیا نداره اون طوری هنم که من چند جا خوندم کد های Opengl در مقابل دایرکت ایکس ساده تر هستن

Opengl مبحث خییلی گسترده ای من تا حالا استفاده نکردم ولی می تونید به سایت رسمییش سر بزنید http://www.opengl.org/

در مورد صدا هم اگه منظورتون پخش فایل های صوتی باشه API ویندوز به کمکتون می یاد و لی اگه منظورتون غیر از اینه اگه توی محیط داس هستید باید با پورت بلند گو کارکنید که احتیاج به اسمبلی داره ولی اگه تو ویندوز هستید چند راه دارید اگه می خواید یه متن رو تبدیل کنید موتور speech مارکروسافت یا نمونه ها مشابه به کارتون می یاد اگه می خواید صدای حرفاه ای تری داشته باشید بازهم باید برید سراغ دایرکت ایکس یا اینکه مستقیما از دریاور کارت صدا استفاده کنید

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
>> 3) در ضمن یه سوال از اساتید خودم داشتم من c را در سطح متوسط بلدم . می خواستم C را در سطح حرفه ای یاد بگیرم از چه منبعی می تونم کمک بگیرم ؟
_____

کجاي سي رو مي خواهيد ياد بگيريد ؟ (چه برنامه نويسي اي ؟)

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
این گرافیک direx رو چجوری تو برنامه ام استفاده کنم؟

من دوست دارم بدونم چجوری با c میشه برنامه هایی که با سخت افزار در ارتباطه یا برنامه های key logger را نوشت .

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
برای آشنایی با دایرکت ایکس می تونید MS-DirectX SDK 9.0 رو از سایت ماکروسافت دانلود منبع کاملی هست

برای ارتباط با سخت افزار اغلب نیاز به آشنا بودن با اسمبلی داره
در مورد key logger هم لازم به ارتباط با سخت افزار نیست خیلی راحت می تونید یه hook جهانی برپا کنید و تمام کلید ها فشرده شده توی .یندوز رو کنترل کنید

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
براي برنامه نويسي سخت افزاري علاوه بر اسمبلي نياز به آشنايي با سخت افزار و سيستم عامل در سطح device driver داريد

soheil_sf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا