• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دو سوال : چرا گوگل لینک کننده های مرا تشخیص نمی دهد؟ + سوال دوم در تاپیک

FileBegir.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
نماز و روزه ها و عبادات این شب ها قول باشه

سوال عجیبی پیش اومده :

در سایت دانلود فایل بگیر در قسمت تبادل لینک ( یه اسکریپت گذاشتیم بابت تبادل لینک ) خیلی ها سایت ما را لینک کردن و غیر از اون چند سایت رنک 2 و 3 هم لینک کردن

خیلی خیلی خیلی عجیبه که گوگل نشون نداده و فکر کنم بابت همین مسئله هم بود که رنک ما از 2 به سه نرفت این سری من وقتی تو گوگل سرچ می کنم ( link:فایل بگیر : سایت دانلود نرم افزار ، دانلود بازی ، مذهبی ، موبایل ، مستند ، آموزشی ) یک سری سایت هایی نشون می ده محدود و اصال اون سایت هایی که تبادل لینک کدریم را نشون نمی ده

حتی الکساهم نوشون نمی ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوال من اینه چرا باوجودی که همه اون سایت های طرف ما را در صفحات اصلیشون لینک کردن اما گوگل و الکسا نشون نمی دن؟
2) راهی هست به گوگل و السکا بفهمانیم فلان سایت ها با ما تبادل لینک کردن؟
3) حدس من یکیش اینه چون تبادل لینک دو طرف نبوده و فقط اونا لینکمون کردن آره؟ یعنی اگر دو طرفه بشه حله؟
4) حدس دیگم اینه چون هنوز کسی از اون سایت ها روی لینک ما کلیک نکردن که بیان تو سایت ما . درسته؟

خلاصه خیلی عجیبه و لطفا راهنمایی کنید

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
الان چند روزه لینک شدید؟
الکسا تا 1 ماه هم دیدم که قسمت Sites Linking In را اپ نکنه
در مورد سوالات 2 و 3 و 4 هم جواب خیر هست
تست کنید لینکی که به شما داده شده nofollow نباشه برای این کار به ادرس وب طرف برو و سورس صفحه را بگیر و لینک خودت را پیدا کن و ببین بعد از لینک تو این عبارت نباشه rel="nofollow"
و اینم بدونید بعضی از صفحات اون سایت قبلا ایندکس شده و اون زمان لینک شما داخلش نبود

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
سلام

بک لینک های خودتون رو توی گوگل وبمستر نگاه کنید. اونجا همیشه به روز تره.
در ضمن اگه تبادل لینک یک طرفه باشه ( یعنی فقط به شما لینک داده باشند ) خیلی بهتره تا اینکه دو طرفه باشه.

زیاد تعجب برانگیز نیستش. پس اصلا عجله نکنید.

FileBegir.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تشکر از دوستان

اتفاقا رفتم اونی که دوستمون گفت نو فالو هم چک کردک باز چیزی نبود

بالا