• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دو لینکه شدن پست و تگها

samhillt

Registered User
لایک‌ها
65
سلام خدمت دوستان

مدتی هست که سایت ما دچار مشکلی شده و تمامی مطالب ، تگ ها و ... هم با اسلش و هم بدون اسلش باز میشن همین باعث شده کلی ارور html در گوگل وبمستر ثبت بشه (duplicate title) راه های مختلفی را تست کردیم ولی نتیجه ای نداشت ! ممنون میشم اگه کسی راه حلی برای حل کردن این مشکل داره راهنمایی کنه !
برای نمونه : mydomian.com/post1/ , mydomain/post1

iranweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
خطای duplicate title که فرمودید هیچ ربطی به باز شدن نشانی صفحات هم با / هم بدون / نداه!!!!!
اینکه صفحات شما با / و بدون / باز میشن، خیلی خوبه و خود وردپرس به صورت خودکار یکی رو به یکی دیگه ارجاع (Redirect) میده و از این نظر هیچ مشکلی نیست.
شما حتماً نوشته هایی دارید که عنوانش شبیه به همه
یا نوشته هایی دارید که همنام با تگ ها و یا دسته بندی های سایت تون هست.....
اینهایی که گفتم همش باعث ایجاد خطای duplicate title میشه.
نوشتن مطلب توی سایت وردپرسی خیلی اصول داره. یکیش اینه که وقتی میخاید یک نوشتۀ جدید منتشر کنید، به هیچ عنوان نباید با اون عنوان قبلاً برچسب با دسته بندی زده باشید....... مگر نه این خطای محتوای تکراری برای شما توی گوگل وبمستر ثبت میشه
امیدوارم روشن شده باشید :)

samhillt

Registered User
لایک‌ها
65
خطای duplicate title که فرمودید هیچ ربطی به باز شدن نشانی صفحات هم با / هم بدون / نداه!!!!!
اینکه صفحات شما با / و بدون / باز میشن، خیلی خوبه و خود وردپرس به صورت خودکار یکی رو به یکی دیگه ارجاع (Redirect) میده و از این نظر هیچ مشکلی نیست.
شما حتماً نوشته هایی دارید که عنوانش شبیه به همه
یا نوشته هایی دارید که همنام با تگ ها و یا دسته بندی های سایت تون هست.....
اینهایی که گفتم همش باعث ایجاد خطای duplicate title میشه.
نوشتن مطلب توی سایت وردپرسی خیلی اصول داره. یکیش اینه که وقتی میخاید یک نوشتۀ جدید منتشر کنید، به هیچ عنوان نباید با اون عنوان قبلاً برچسب با دسته بندی زده باشید....... مگر نه این خطای محتوای تکراری برای شما توی گوگل وبمستر ثبت میشه
امیدوارم روشن شده باشید :)
دوست عزیز چرا اتفاقا باز شدن با اسلش و بدون اسلش باعث ایجاد مشکل duplicate title شده بود ، مشکلی در htacces به وجود اومده بود که صفحات بدون اسلش به با اسلش ریداریکت نمیشد که خوشبختانه این مشکل حل شد ، اصولی که شما ذکر کردید خودم میدونم و مشکلم چیزه دیگه بود که حل شد ، بازم ممنون از شما

بالا