• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دو پرسش ( گذاشتن عکس و سازگار بودن با موبایل)

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود
دوستان من یک تارنما (سایت) برای کار کردن با سیستم های همکاری در فروش راه اندازی کردم ولی دو پرسش داشتم.

1- در ستون کناری سمت راست یک سری توضیحات نوشتم که به خریدار اطمینان بده. می خواستم بالا این توضیحات ی عکس هم بزارم. نشانی عکس را درون کد همین فاروم قرار دادم و اونجا کپی کردم ولی عکس در ابزارک متن به صورت نوشته در میاد و خود عکس به نمایش در نمیاد
این متن به نمایش در میاد:
mfic_kalajel.jpg

2- آیا این پوسته یا قالب که برای سایت برگزیدم با ویرایش موبایل و تبلت سازگاری داره؟ کلا این پوسته و این طراحی رو درست و خوب می دونید؟

نشانی تارنما: فروشگاه اینترنتی پستی بهترکالا

با سپاس

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
در واقع من می خواستم در منوی کناری یک ابزارک متن بزارم و و یک عکس رو توی اون به نمایش در بیارم

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
با توجه به توضیحات شما بعید میدونم با راهنمایی هم بتونید مشکل تصاویر رو رفع کنید ولی خب اینجا انجمن راهنمایی هست و ما هم دریغ نمیکنیم.
در مورد سازگاری با موبایل، در مرورگر خود ctrl+shift+M را بفشارید ، سپس در پنجره ی باز شده میتونید اسکرین های مختلف رو آزمایش کنید.
شما در ستون سمت راست از ابزارک متن و از شورتکد استفاده کردید که این امکان پذیر نیست. باید از افزونه هایی که کد php رو به ابزارک ها اضافه میکنند استفاده کنید یا از ابزارک های دیگر که محصولات شما رو نشون بدهند.

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با توجه به توضیحات شما بعید میدونم با راهنمایی هم بتونید مشکل تصاویر رو رفع کنید ولی خب اینجا انجمن راهنمایی هست و ما هم دریغ نمیکنیم.
در مورد سازگاری با موبایل، در مرورگر خود ctrl+shift+M را بفشارید ، سپس در پنجره ی باز شده میتونید اسکرین های مختلف رو آزمایش کنید.
شما در ستون سمت راست از ابزارک متن و از شورتکد استفاده کردید که این امکان پذیر نیست. باید از افزونه هایی که کد php رو به ابزارک ها اضافه میکنند استفاده کنید یا از ابزارک های دیگر که محصولات شما رو نشون بدهند.

در واقع برای نمایش یک تصویر در منوی سمت راست هیچ راهی وجود نداره؟ یعنی نمی شه از ابزارک متن استفاده کرد؟ اگر نمی شه چه ابزارکی برای نمایش یک تصویر در منوی سمت راست به کار می ره معمولا؟

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
در واقع برای نمایش یک تصویر در منوی سمت راست هیچ راهی وجود نداره؟ یعنی نمی شه از ابزارک متن استفاده کرد؟ اگر نمی شه چه ابزارکی برای نمایش یک تصویر در منوی سمت راست به کار می ره معمولا؟
میتونید در یک نوشته عکس و نوشته همراه با لینک و .... رو تهیه کنید، سپس کد html اون رو بردارید و در ابزارک متن کپی کنید. این عمل ساده ترین روش هست و به صورت دستی انجام میشه.

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
میتونید در یک نوشته عکس و نوشته همراه با لینک و .... رو تهیه کنید، سپس کد html اون رو بردارید و در ابزارک متن کپی کنید. این عمل ساده ترین روش هست و به صورت دستی انجام میشه.
ببنید من نشانی و آدرس عکس مورد نظرم رو توی این کد گذاشتم و در ابزارک متن قرار دادم:

http://behtarkala.ir/wp- content/uploads/2016/05/mfic_kalajel.jpg[ /IMG]

ولی عکس نشون داده نمی شه و همین متن به نمایش در میاد

آیا این کد مشکل داره؟ اگر این عکس رو بخوام بزارم باید کدش چجوری باشه؟

[URL]http://behtarkala.ir/wp-content/uploads/2016/05/mfic_kalajel.jpg[/URL]

بالا