• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دو xp در دو درایو دارم / یکیش رو میخوام حذف کنم

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
سلام، دو xp در دو درایو دارم / خوب بعد از بوت باید انتخابشون کرد / یکیش رو میخوام حذف کنم تا موقع بالا اومد سیستم وقت نگیره / از توی ویندوز فرمت کردم اما پابرجاست / ؟؟؟!!! :hmm:

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
سلام، دو xp در دو درایو دارم / خوب بعد از بوت باید انتخابشون کرد / یکیش رو میخوام حذف کنم تا موقع بالا اومد سیستم وقت نگیره / از توی ویندوز فرمت کردم اما پابرجاست / ؟؟؟!!! :hmm:

سی دی نصب ویندوز طح رو بگذار و برو توی نصب و Recovery رو انتخاب کن ، داخل ریکاوری Command Line ر. کلیک کن و دو تا دستور زیر رو جدا گانه تایپ کن.

کد:
[FONT=verdana]
bootrec /FixMbr
bootrec / fixboot[/FONT]

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
ماي كامپيوتر راراست كليك كن گزينه پروپرتيس وسپس ادوانس ودكمه استارت اپ واديت سپس اسم ويندوزي كه پاك كردي روپاك كن يا اينكه ويندوزي كه سالمه بوتش را به يك ياصفرثانيه تغيربده

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
Boot.ini رو از داخل درایو C با نوت بد باز کن یکی از ویندوز هارو پاک کن سیو کن. همین.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
Boot.ini رو از داخل درایو C با نوت بد باز کن یکی از ویندوز هارو پاک کن سیو کن. همین.

این فایل سیستمیه اینطوری سیو نمیشه! از همون راهی که من یا pishini گفتیم راحتتره.

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
واوو.... چه قدر روش ! چون فکر کردم امکان داره ویندوز اصلیم اشتباهی حذف بشه روش آقای دیکاپریو رو انتخاب کردم

من قبلش یه 7 داشتم بعد Xp رو روی یه درایو دیگه نصب کردم / دیگه 7 رو برای انتخاب ندیدم و نتونستم واردش بشم. چرا؟

Tracer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
با live boot هم میتونید دسترسی پیدا کنید.

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
این فایل سیستمیه اینطوری سیو نمیشه! از همون راهی که من یا pishini گفتیم راحتتره.

چرا نمیشه سیو کرد؟؟؟ شما تا حالا از safe mode استفاده کردی که میگی نمیشه؟؟؟

راستی دیگه با کیت وینسلت همبازی نمیشی؟؟؟:D

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
كافيه ويندوزي كه لازم نداري درايوش رو فرمت كني .بعد بري تو قسمت MSCONFIG توسط RUN ميري قسمت BOOT.INI .
CHECK BOOT PATH رو ميزني و ديگه ويندوزي حذف كردي تو ليست نمياد

بالا