• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ديتاست ! چرا باز نمي شه

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.
خواهش مي كنم اگه كسي مي دونه زودتر كمك كنه.
مشكل اينه :
با asp.net 1.1 كار مي كنم. همه كانكشن ها و ارتباط با بانك اطلاعاتي ( sql server 2000 ) برقرار هست و مطمئن هستم درسته چون مدت زيادي اين طوري با كانكشن ها كار مي كنم ...
ببينيد من يه dataset به پروژه اضافه كردم . حالا از server explorer كه مي خوام بقيه كارا رو انجام بدم نمي شه .
يعني من مي رم تو قسمت server explorer و از اونجا اسم سرور و جداول و .... هست ( يعني هميشه بوده) كه من جدولي كه مي خواستم رو انتخاب مي كردم و مي كشيدم روي صفحه ( كه به عنوان ديتاست به پروژه اضافه كرده بودم ) و ديگه ديتاستم با فيلد هاي اون جدول پر مي شد و ...
ولي حالا اين طور نيست.
الان كه مي رم رو server explorer بعد از اينكه اسم سرورم رو كليك مي كنم كه اسم ديتابيس و جداول رو ببينم و انتخاب كنم كلي طول مي ده و اصلا باز نمي شه . يه پنجره مياد مي گه پسورد رو بزنم كه منم وارد مي كنم دوباره كلي طول مي ده و آخر مي گه كه كانكت نشد يا اينكه sql server‌ به اين اسم وجود نداره ...!
در حقيقت ديگه عملا من از ديتاست نمي تونم استفاده كنم.
دليلش چيه ؟ چرا اين طوري شده ؟ :( بايد چي كار كنم ؟
لطفا اگه مي دونين راهنمايي دقيق كنين.
مرسي از همه :eek:

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
سلام.
خواهش مي كنم اگه كسي مي دونه زودتر كمك كنه.
مشكل اينه :
با asp.net 1.1 كار مي كنم. همه كانكشن ها و ارتباط با بانك اطلاعاتي ( sql server 2000 ) برقرار هست و مطمئن هستم درسته چون مدت زيادي اين طوري با كانكشن ها كار مي كنم ...
ببينيد من يه dataset به پروژه اضافه كردم . حالا از server explorer كه مي خوام بقيه كارا رو انجام بدم نمي شه .
يعني من مي رم تو قسمت server explorer و از اونجا اسم سرور و جداول و .... هست ( يعني هميشه بوده) كه من جدولي كه مي خواستم رو انتخاب مي كردم و مي كشيدم روي صفحه ( كه به عنوان ديتاست به پروژه اضافه كرده بودم ) و ديگه ديتاستم با فيلد هاي اون جدول پر مي شد و ...
ولي حالا اين طور نيست.
الان كه مي رم رو server explorer بعد از اينكه اسم سرورم رو كليك مي كنم كه اسم ديتابيس و جداول رو ببينم و انتخاب كنم كلي طول مي ده و اصلا باز نمي شه . يه پنجره مياد مي گه پسورد رو بزنم كه منم وارد مي كنم دوباره كلي طول مي ده و آخر مي گه كه كانكت نشد يا اينكه sql server‌ به اين اسم وجود نداره ...!
در حقيقت ديگه عملا من از ديتاست نمي تونم استفاده كنم.
دليلش چيه ؟ چرا اين طوري شده ؟ :( بايد چي كار كنم ؟
لطفا اگه مي دونين راهنمايي دقيق كنين.
مرسي از همه :eek:
البته شما اگه screen shot بگذارید از error ها، دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنند ..

حالا این کار رو که میگم، تست کن ببین چی میشه

vs رو ببند، به فولدری که فایل mdf مربوط به databse وجود داره برو، و فایل ldf رو پاک کن و دوباره vs رو باز کن و مراحلی که گفتی تکرار کن ..

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته شما اگه screen shot بگذارید از error ها، دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنند ..

حالا این کار رو که میگم، تست کن ببین چی میشه

vs رو ببند، به فولدری که فایل mdf مربوط به databse وجود داره برو، و فایل ldf رو پاک کن و دوباره vs رو باز کن و مراحلی که گفتی تکرار کن ..

اين كار ها رو انجام دادم تاثيري نداشت . حتي SQL رو دوباره نصب كردم ولي باز هم همون طوره كه تو پست اول گفتم...
عجيب اينه كه تا ديروزش درست بوده ولي يههو اين طوري شده. دليلش چيه ؟
عكس ها رو مي ذارم شايد بتونين كمكم كنين .

اول از server explorer كه مي زنم روش صفحه سمت راستي باز مي شه كه اوني كه دورش خط كشيدم رو مي زنم ( هميشه اين راه رو مي رم )
بعد هم اين ها :

لطفا كمكم كنين چون هيچ كاري نمي تونم بكنم.
مرسي

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
از sqlexpress استفاده میکنی؟

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
كسي نيست كمك كنه ؟
خواهــــــــش ... هيچ كاري نمي تونم بكنم !
visual studio 2003
sqlserver2000

پست اول كامل گفتم

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
كسي نيست كمك كنه ؟
خواهــــــــش ... هيچ كاري نمي تونم بكنم !
visual studio 2003
sqlserver2000

پست اول كامل گفتم
آخه من تو عکس ها ، اسم سرور express هم میبینم .. برا این پرسیدم.
شاید وجود 2000 با express به صورت همزمان مشکل زا باشه..

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آخه من تو عکس ها ، اسم سرور express هم میبینم .. برا این پرسیدم.
شاید وجود 2000 با express به صورت همزمان مشکل زا باشه..

من يادم نيست قبلا اين sql express بوده يا نه !! يعني الان شما منو به شك انداختي.
ولي من sql رو هم چندبار uninstall كردم و ... كه فايده نداشت ...
ولي روش هميشگيم هموني بوده كه گفتم
شما خودت تو asp.net خودتون اون sql express رو نمي بينيد ؟
مي گيد چي كار كنم درست مي شه ؟؟

بالا