• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ديكشنري براي ترجمه متن ( مترجم متن )

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
يه ديكشنري ميخوام كه متن ترجمه كنه . اين سايت ParsTranslator بد نيست ولي من نرم افزار ميخوام كه اين كار رو بكنه و قوي هم باشه .

لطفا تا حد امكان مجاني يا ارزون باشه ! ( كرك شده باشه هم كه ....... )

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شایان جان من نرم افزار خیلی خوبی نمی شناسم ، اما بد نبود که بگی سطح لغوی متنت چجوریه؟؟ چون اگر سطح بالا و علمی و... باشه فکر نمی کنم چیز بدرد بخوری گیرت بیاد.

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
بهترين برنامه موجود مترجم پديده است ولي چند تا مشكل هست
اولا من ورژن براي ويندوز ايكس پيش را نديدم (اگر ديديد بگيد)
قيمتش بالاست (490 هزار تومان)
يكيش را براي ويندوز 98 ديدم ولي يادم نيست كجاست
ولي بهترين برنامه براي ترجمه متن همينه بهترش گيرتون نمياد

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
همین برنامه این سایت که گفتی هست

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
غیر پدیده منم چیز دیگه ای ندیدم اونم که قیمتش....
مترجم پارس هم خداییش خیلی قاطیه! یه نفر دیگه هم می خواد که ترجمه هاش رو ترجمه بکنه.
متاسفانه اینجور نرم افزارها چون تیم طراحی،آزمایشگاههای مدرن و در کل هزینه های بالایی رو می طلبه تو کشور ما خوب روشون کار نمیشه.
از جمله:
تشخیص متن.
تشخیص صدا.
خواننده ی متنهای فارسی و ....

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
متن هايي كه ميگم خيلي خفن و سطح بالا نيستن ! بيشتر در مورد كامپيوتر هست كه نگارش ساده اي دارن ....

خب پس بهترينش همون پديده هست ؟ ( كسي چيز ديگه نميشناسه ؟ )

حالا اين پديده عزيز رو كسي تاحالا كرك نكرده ؟!

شهریار

Registered User
لایک‌ها
6
کرک شده‌ی پدیده برای ویندوز 98 هست. فقط هم رو ویندوز 98 انگلیسی کار میکنه(عربی یا پارسیا کار نمیکنه)
تو XP کار نمیکنه

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب حالا همونم بد نيست ! يه كامپيوتر در پيت دارم روش 98 ميريزم !

xoew

Registered User
لایک‌ها
5
همین پدیده از همه بهتره من چندسال پیش پارس رو نسخه اصلی خریدم مفتش گرون بود
پدیده رو هم کرک شده است هست حدود 200 مگه
خوبیش اینه که یکم هوشمنده و به امکان خوبی که داره کنترل ترجمه رو خودت می تونی به دست بگیری یهویی فرتی یه چیزی تحویلت نمی ده
فکر کنم بهترین جا برای خریدن هم همین دست فروشای کنار خیابونن که اکثرن دارن
من از دم نمایشگان بین المللی خریدم 600 تومن بدون هیچ مشکلی کار می کنونه (الیته همونجور که دوستمون گفتم فقط تو 98)
ولی با این حال خیلی هم بدرد نمی خوره
ولی به امتحاناش می ارزه

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
يك مدت مدت براي دانلود گذاشته بودنش البته سريع برش داشتن يك سرچ كنيد شايد لينك دانلودش گيرتون باد

mtb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش فوق العاده
CD هاي مترجم پارس 2.5 و مترجم پديده 8 و لغتنامه نارسيس 5

100% تضميني و كار كن
((تمام سي دي ها با كرك مي‌باشند))

---- مترجم پارس 2.5 (در 38 رشته تخصصي) + كرك (در 2 CD)
قيمت: فقط 8000 تومان

توضيح: سي دي مترجم پارس آخرين نسخه موجود در بازار نسخه 2.5 و در 38 رشته تخصصي + رشته عمومي در دو سي دي عرضه مي‌گردد. كه در سي دي اول شامل خود برنامه همراه با دو نوع كرك براي كرك كردن برنامه و استفاده نامحدود از مترجم مي‌باشد. سي دي دوم شامل بانك اطلاعاتي مترجم است. همراه با راهنماي نصب برنامه به زبان فارسي

---- مترجم پديده 8 (در 38 رشته تخصصي) + كرك (در 1 CD)
قيمت: فقط 5000 تومان

توضيح: سي دي مترجم پديده آخرين نسخه موجود در بازار نسخه 8 و در 38 رشته تخصصي مي‌باشد. سي دي اي كه ما به شما عرضه مي‌كنيم شامل سه نوع فايل مترجم پديده 8 است كه به دلخواه خود مي‌توانيد يكي از آنها را نصب كنيد. و همچنين شامل مترجم پديده نسخه 4.1 نيز مي‌باشد.

----لغتنامه نارسيس 5 (فرهنگ لغت انگليسي به فارسي و فارسي به انگليسي) + كرك (در 1 CD)
قيمت: فقط 3000 تومان

توضيح: سي دي ديكشنري (لغتنامه) نارسيس نسخه 5 موجود در بازار مي‌باشد. همراه با كرك آن كه به راحتي برنامه كرك شده و قابل استفاده نامحدود مي‌گردد. لغتنامه نارسيس فرهنگ انگلسيي به فارسي و فارسي به انگليسي مي‌باشد.

براي كسب اطلاعات بيشتر و ليست قيمت‌ها، لطفاً به سايت زير مراجعه كنيد:

http://translatormtb.tripod.com

براي تقاضاي خريد پستي با ايميل زير تماس بگيريد:

[email protected]

(قابل نصب در تمام ويندوزها و همچنين كرك 100% تضمين شده)
در صورت درخواست تخفيف نيز داده خواهد شد (خريد سي دي كلي يا جزئي)

توجه توجه توجه:
1) دوستان عزيزي كه با ما تماس مي‌گيرند، حتماً يك شماره تلفن ثابت منزل يا محل كار خود را برايمان ارسال دارند. متأسفانه بعضي از دوستان شماره موبايل مي‌دهند كه يا در درسترس نيست يا اينكه خاموش است و يا اينكه آنتن نمي‌دهد.
2) آدرس منزل يا محل كار خود را حتماً به فارسي برايمان ارسال داريد.
3) دوستان تهراني در صورت تمايل به خريد سي دي ها به آدرس ايميل ما تماس بگيرند و تقاضاي سي دي مورد نظرشان را بدهند. لطفا شماره تلفن محل كار يا منزلتان در حد امكان تلفن ثابت بدهيد، تا با شما تماس گرفته شود و قرار تحويل سي دي ها با شما گذاشته شود.
4) دوستان شهرستاني در صورت تمايل به خريد سي دي ها تقاضاي نوع سي دي و تعداد آن را به آدرس ايميل ما ارسال دارند. به محض مطلع شدن ما از خريد شما عزيزان شهرستاني از طرف مديريت سايت و فروشنده، يك ايميل به آدرس ايميل شما ارسال مي‌شود كه حاوي شماره حساب بانكي است. شما مي‌بايستيكه به شماره حساب فوق مبلغ سي دي توافق شده را واريز كرده و از فيش پرداختي يك اسكن گرفته و يك بار ديگري به آدرس ايميل ما ارسال داريد. به محض مطلع شدن ما از پرداخت فيش واريزي به حساب، اينجانب در همان روز با پست پيشتاز (البته رايگان) محموله سي دي ها برايتان ارسال خواهد شد.
لازم به ذكر است كه آدرس دقيق منزل همراه با كد پستي منزل و تلفن منزل را حتماً برايمان ارسال داريد.

مؤفق و در پناه خداوند مننان باشيد.

http://translatormtb.tripod.com

[email protected]

بالا