• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دیدنی ترین نقاط دنیا

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تابستون نزدیکه و میخوام چیزایی بهتون نشون بدم که خودم تازه پیدا کردم و بازم دنبال این دیدنیها هستم :)

شاید بخواهید یه سفر خارجی برید پس بهتره جایی برید که دنبال دیدنش بودید :rolleyes:

خودمم یه عکسایی از دیروز تا حالا دیدم ه کفم برید :D

و گفتم یا رستم دستان !! :eek: :wacko: عجب اماکن هنگفتی ( ! ) برای گردش تو دنیا هست البته پولو پله هم خداتومن میخواد ;) ولی اگر تلاش کنم شاید تا ده بیست سی چل پنجا...! سال دیگه پولامو جمع کردمو تونستم برم :lol:
اول که این تاپیک زیبا و هیجان انگیزو دیدم که دوستمون آدرس سایتی که عکساشو گرفته بود پیدا نکرد :cool:
خودم دست به کار شدم و امروز لینکشو پیدا کردم که چه سایت معرکه ای هم هست فقط باید وقت گذاشتو یه گردش مجازی توی دنیای ناشناختش کرد
مثلاً یکی از عکساش مربوط به یه هتل زیردریایی هست تو ارتفاع 12 متر زیر آب تو جزایر فیجی چه میدونم فیجی کجاست لازمم نیست بدونم چون مطمئنم پول همچین سفرایی حالا نمیتونم جمع کنم :p منتحا دیدن سایتش خالی از لطف نیست :)

axwoduzqerrka0kgjc82.jpg

حالا صبر کنید به مرور یه سری عکس با اطلاعات دیگه میگذارم ولی کلاً میخوام تو این تاپیک درباره جاهای دیدنی دنیا باهم بحث کنیم جاهایی که امکان رفتنشم هست هتلها تورها گردشگاهای طبیعی ساختمانهای دیدنی و مناظر دیدنی ... :happy:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ظاهراً قیمت هفت روز اقامت هتل زیردریایی تو سایتش نوشته برای یه زوج (زن و شوهر باهم) حدود 30 میلیون تومن میشه به نظرم ارزششو داره

samijooon

Registered User
لایک‌ها
5
تابستون نزدیکه و میخوام چیزایی بهتون نشون بدم که خودم تازه پیدا کردم و بازم دنبال این دیدنیها هستم :)

شاید بخواهید یه سفر خارجی برید پس بهتره جایی برید که دنبال دیدنش بودید :rolleyes:

خودمم یه عکسایی از دیروز تا حالا دیدم ه کفم برید :D

و گفتم یا رستم دستان !! :eek: :wacko: عجب اماکن هنگفتی ( ! ) برای گردش تو دنیا هست البته پولو پله هم خداتومن میخواد ;) ولی اگر تلاش کنم شاید تا ده بیست سی چل پنجا...! سال دیگه پولامو جمع کردمو تونستم برم :lol:
اول که این تاپیک زیبا و هیجان انگیزو دیدم که دوستمون آدرس سایتی که عکساشو گرفته بود پیدا نکرد :cool:
خودم دست به کار شدم و امروز لینکشو پیدا کردم که چه سایت معرکه ای هم هست فقط باید وقت گذاشتو یه گردش مجازی توی دنیای ناشناختش کرد
مثلاً یکی از عکساش مربوط به یه هتل زیردریایی هست تو ارتفاع 12 متر زیر آب تو جزایر فیجی چه میدونم فیجی کجاست لازمم نیست بدونم چون مطمئنم پول همچین سفرایی حالا نمیتونم جمع کنم :p منتحا دیدن سایتش خالی از لطف نیست :)

axwoduzqerrka0kgjc82.jpg

حالا صبر کنید به مرور یه سری عکس با اطلاعات دیگه میگذارم ولی کلاً میخوام تو این تاپیک درباره جاهای دیدنی دنیا باهم بحث کنیم جاهایی که امکان رفتنشم هست هتلها تورها گردشگاهای طبیعی ساختمانهای دیدنی و مناظر دیدنی ... :happy:

عمق:blush:
فیجی نزدیک استرالیاس فک کنم.یکی از این جزایر فسقلیه وسط اقیانوس.
جالبه..ادامه بده..

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
من خودم شخصا به كليساهاي قديمي خيلي علاقه دارم (در تركيه و ايتاليا و اسپانيا خيلي زياد هستند) . يكي از زيباترين كليساها به نظر من كليساي "دومو د ميلان" در ايتاليا هست... واقعا زيباست اگه تونستيد يه جستجو كنيد عكس هاشو ببينيد ... به نظر من كليسا ازين زيباتر وجود نداره :D

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یه وبلاگیه حیفم اومد آدرس ندم بازم باحال گیرم اومد همین پستو ویرایش میکنم

من خودم شخصا به كليساهاي قديمي خيلي علاقه دارم (در تركيه و ايتاليا و اسپانيا خيلي زياد هستند) . يكي از زيباترين كليساها به نظر من كليساي "دومو د ميلان" در ايتاليا هست... واقعا زيباست اگه تونستيد يه جستجو كنيد عكس هاشو ببينيد ... به نظر من كليسا ازين زيباتر وجود نداره :D

پس فکر کنم تو هم مثل من غرب پسندی
47b20s0.gif

باور کن از صبح تا حالا اینقدر مناظرو هتلای شیک تو شرق پیدا کردم ولی نمیدونم چرا حسش نیست بگذارم !
ترجیح میدم از مناظر زیبای جنگلها و درختای درهم ایرلند عکس بذارم

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
Tree Tunnel, Clare County, Ireland

tumblr_lgvsi0iLpI1qb62c4o1_500.jpg

Tree Tunnel, Mueth, Ireland

tumblr_lgsmjkDpGy1qb62c4o1_500.jpg

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کلیسای Basilica di Santa Maria در Trastevere رم ایتالیا واقعاً منظره زیبایی داره

resize

599px-AbsideSantaMariaTrastevereRoma.jpg

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
آقا اینا رو بیخیال
اینجور جاها باید خودمونو به...بدیم آخرشم معلوم نیست وسزا بدن یا نه!
اون جاهای قابل دسترسی رو بذارین بهتره:دی

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
The Treasury of Petra

0c91407bd9008ff5ca6b6b243e585724.jpg

این تو اردنه ! بریم اردن ؟ :دی

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
البته کشور خودمونم طبیعت دیدنی کم نداره

samijooon

Registered User
لایک‌ها
5

واووووووووووو ..فوق العادس...........
----------------------------------------------------------------
معبد پترا دومین بنای یکپارچه از سنگ دنیاس..اینم یه مطلب که شاید دوس داشته باشید بدونید..

73mm31mr5r14igpxbx1.jpg

M.H.H

Registered User
لایک‌ها
1
ولی واقعا این جور جا ها فقط یه عکاس ماهر میخواد یکسری عکس از ایران من یه جا دیدم ادم باورش نمی شد ایرانه!!!!
:blink:

بالا