dashmojtaba6
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 906
- لایکها
- 5
تابستون نزدیکه و میخوام چیزایی بهتون نشون بدم که خودم تازه پیدا کردم و بازم دنبال این دیدنیها هستم 
شاید بخواهید یه سفر خارجی برید پس بهتره جایی برید که دنبال دیدنش بودید
خودمم یه عکسایی از دیروز تا حالا دیدم ه کفم برید
و گفتم یا رستم دستان !!
:wacko: عجب اماکن هنگفتی ( ! ) برای گردش تو دنیا هست البته پولو پله هم خداتومن میخواد
ولی اگر تلاش کنم شاید تا ده بیست سی چل پنجا...! سال دیگه پولامو جمع کردمو تونستم برم :lol:
اول که این تاپیک زیبا و هیجان انگیزو دیدم که دوستمون آدرس سایتی که عکساشو گرفته بود پیدا نکرد
خودم دست به کار شدم و امروز لینکشو پیدا کردم که چه سایت معرکه ای هم هست فقط باید وقت گذاشتو یه گردش مجازی توی دنیای ناشناختش کرد
مثلاً یکی از عکساش مربوط به یه هتل زیردریایی هست تو ارتفاع 12 متر زیر آب تو جزایر فیجی چه میدونم فیجی کجاست لازمم نیست بدونم چون مطمئنم پول همچین سفرایی حالا نمیتونم جمع کنم
منتحا دیدن سایتش خالی از لطف نیست 
حالا صبر کنید به مرور یه سری عکس با اطلاعات دیگه میگذارم ولی کلاً میخوام تو این تاپیک درباره جاهای دیدنی دنیا باهم بحث کنیم جاهایی که امکان رفتنشم هست هتلها تورها گردشگاهای طبیعی ساختمانهای دیدنی و مناظر دیدنی ... :happy:
شاید بخواهید یه سفر خارجی برید پس بهتره جایی برید که دنبال دیدنش بودید
خودمم یه عکسایی از دیروز تا حالا دیدم ه کفم برید
و گفتم یا رستم دستان !!
اول که این تاپیک زیبا و هیجان انگیزو دیدم که دوستمون آدرس سایتی که عکساشو گرفته بود پیدا نکرد
خودم دست به کار شدم و امروز لینکشو پیدا کردم که چه سایت معرکه ای هم هست فقط باید وقت گذاشتو یه گردش مجازی توی دنیای ناشناختش کرد
مثلاً یکی از عکساش مربوط به یه هتل زیردریایی هست تو ارتفاع 12 متر زیر آب تو جزایر فیجی چه میدونم فیجی کجاست لازمم نیست بدونم چون مطمئنم پول همچین سفرایی حالا نمیتونم جمع کنم

حالا صبر کنید به مرور یه سری عکس با اطلاعات دیگه میگذارم ولی کلاً میخوام تو این تاپیک درباره جاهای دیدنی دنیا باهم بحث کنیم جاهایی که امکان رفتنشم هست هتلها تورها گردشگاهای طبیعی ساختمانهای دیدنی و مناظر دیدنی ... :happy: