• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دیر ایندکس شدن مطالب

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
سلام دوستان سایت من حدود 9 ماهشه .. و رنکش 4 هستو کلی هم بک لینک داره و ...
ولی اصلا تو ایندکس کردن لینک خوب عمل نمیکنه ...
مطالب دو روز پیش مثلا هنوز ایندکس نشدن ..
ولی وقتی ایندکس میشن بازدید خوبی میده از لینکا ها .. یعنی بالا قرار میگیرن ... ولی تو ایندکس شدنشون موندم
من مطلبو که میزنم لینکشو تو گوگل سرچ میکنم سریع سایت مپ میاد با همون لینک ولی اصلا اون مطلب خبری نیس ازش ...
چیکار کنیم؟ راهکار چیه؟
من سایتی داشتم با رنک دو و 5 ماه سابقه ولی تا مطلبو میزدی 2 دقیقه بعد تو گوگل ثبت میشد و اولین نتایج میومدم ... خیلی هم گشتم ببینم ایراد کارم کجاست ولی نتونسم هنوز حل کنم ...
لینک سایت تو امضام هست .. آریا تاک

naaji

Registered User
لایک‌ها
150

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
سایتت توی ایندکس مشکلی نداره که :
https://www.google.com/#q=site:aria...pw.r_cp.&fp=7b8d287e85f2275a&biw=1366&bih=645

ساعتی ایندکس میشه فقط بازه زمانی آپ رو رعایت کنی بهتره

ضمنا اگه هاستت درست و حسابی هست میتونی کشوی ایندکس رو توی گوگل وبمستر زیاد کنی اگه هاست ضعیف باشه سایتت دان میشه !

خوش باشی

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
ضمنا اگه هاستت درست و حسابی هست میتونی کشوی ایندکس رو توی گوگل وبمستر زیاد کنی اگه هاست ضعیف باشه سایتت دان میشه !

خوش باشی

الان دومین من قدیمیه الان سرعت ریت ایندکس تو وبمستر یک مقداری بالا ببرم بد نمیشه؟ ورودی کمتر نمیشه؟البته این بگم بعداز انتشار پست 1و2دقیقه بعد پست ایندکس میشه
ولی حالا سرعت ببرم بالا دیگه چه مزیتی داره؟
مشکل هاست هم که ندارم هاست دی ال است

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
سایتت توی ایندکس مشکلی نداره که :
https://www.google.com/#q=site:aria...pw.r_cp.&fp=7b8d287e85f2275a&biw=1366&bih=645

ساعتی ایندکس میشه فقط بازه زمانی آپ رو رعایت کنی بهتره

خوش باشی
من این کشو رو تا ته بردم ... بیخ چسبون کردمش .. چون سرور اختصاصی دارم ولی هیچ فرقی نکرده ...
اگه cdn بگیرم برای سایت خوبه به نظرتون؟؟؟

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
الان دومین من قدیمیه الان سرعت ریت ایندکس تو وبمستر یک مقداری بالا ببرم بد نمیشه؟ ورودی کمتر نمیشه؟البته این بگم بعداز انتشار پست 1و2دقیقه بعد پست ایندکس میشه
ولی حالا سرعت ببرم بالا دیگه چه مزیتی داره؟
مشکل هاست هم که ندارم هاست دی ال است

از من میشنوی اگه یکی دو دقیقه ایی مطالبت ایندکس میشه اصلا دست به هیچی نزن که خرابش میکنی ...
من سایت داشتم یه دقیقه ایی بود ... اومدم اونو بردم تا ته .. اقا این شد روزی :)) بیخیالش شو شما

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
من این مطلب رو توی تاپیک دیگه ای هم گفتم. اینجا هم عرض میکنم.

سرعت ایندکس شدن مطالب، رابطه مستقیم با بازه های زمانی به روز شدن سایت شما داره.
گوگل وقتی سایت جدیدی رو پیدا میکنه، بهش یه Crawl Rate میده. یعنی یه بازه زمانی مشخصی رو برای سر زدن به اون سایت و ایندکس کردن مطالب جدید تعیین میکنه. این Crawl Rate برای سایت های جدید معمولا یک هفته ست. یعنی گوگل هفته ای یک بار به اون سایت سر میزنه. اگر ببینه هر هفته مطالب جدید وجود دارند، این بازه رو به مثلا 2 روز یک بار تغییر میده. به همین منوال پیش میره. اگر سایت شما روزی چند بار آپدیت بشه، این بازه به 2 دقیقه یک بار هم میرسه. یعنی مطلب جدید که بزنید 2 دقیقه بعد ایندکس میشه.

البته پارامتر هایی مثل عمر سایت، کیفیت مطالب، و منحصر به فرد بودن پست ها هم خیلی موثره.
اما قالب و بهینه سازی سئو و این چیزها تقریبا هیچ تاثیری توی سرعت ایندکس شدن مطالب سایت شما نداره.

و توصیه میکنم اصلا به تنظیمات Crawl Rate توی وب مستر تولز دست نزنید. بسپاریدش به خود گوگل.
اگر از گوگل بخواهید که 2 دقیقه یک بار به سایتتون سر بزنه اما 2 روز یک بار مطلب جدید توی سایتتون بذارید گوگل میفهمه دارید سرش کلاه میذارید. و جریمه تون میکنه.

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
ممنون از همه
ولی همه اینا گمانه و حدس هست ...
من خودم سایت داشتم که یه دقیقه ایی مطالبش ایندکس میشد و بالا هم بود ...
یه روزی 4 تا پست میزدم
3 روز پست نمیزدم ...
سرعت سرورمم مثل بقیه سایتا بود ... ولی گوگل هربار مطلبو میزدم سریع ایندکسش میکرد ... موضوع این نیس که تو یه زمان پست بزنید یا چیزای دیگه ... موضوع جای دیگس ...
باید پیدا کرد پرتغال فروش رو :D

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
من این مطلب رو توی تاپیک دیگه ای هم گفتم. اینجا هم عرض میکنم.

سرعت ایندکس شدن مطالب، رابطه مستقیم با بازه های زمانی به روز شدن سایت شما داره.
گوگل وقتی سایت جدیدی رو پیدا میکنه، بهش یه Crawl Rate میده. یعنی یه بازه زمانی مشخصی رو برای سر زدن به اون سایت و ایندکس کردن مطالب جدید تعیین میکنه. این Crawl Rate برای سایت های جدید معمولا یک هفته ست. یعنی گوگل هفته ای یک بار به اون سایت سر میزنه. اگر ببینه هر هفته مطالب جدید وجود دارند، این بازه رو به مثلا 2 روز یک بار تغییر میده. به همین منوال پیش میره. اگر سایت شما روزی چند بار آپدیت بشه، این بازه به 2 دقیقه یک بار هم میرسه. یعنی مطلب جدید که بزنید 2 دقیقه بعد ایندکس میشه.

البته پارامتر هایی مثل عمر سایت، کیفیت مطالب، و منحصر به فرد بودن پست ها هم خیلی موثره.
اما قالب و بهینه سازی سئو و این چیزها تقریبا هیچ تاثیری توی سرعت ایندکس شدن مطالب سایت شما نداره.

و توصیه میکنم اصلا به تنظیمات Crawl Rate توی وب مستر تولز دست نزنید. بسپاریدش به خود گوگل.
اگر از گوگل بخواهید که 2 دقیقه یک بار به سایتتون سر بزنه اما 2 روز یک بار مطلب جدید توی سایتتون بذارید گوگل میفهمه دارید سرش کلاه میذارید. و جریمه تون میکنه.

دقیقا تایید میشه بهترین کار اینه که به روز و مرتب آبدیت بشه سایت

بالا