• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دیر لود شدن سایت

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
سلام.
سایت من خیلی دیر لود می شه.. یعنی هر بار لود شدن حدود یک دقیقه طول می کشه تا بیاد
هنگام وردو به قسمت مدیریت و یا ارسال مطلب هم بیشتر طول می کشه تا سایت لود بشه... می خواستم بدونم مشکل از کجا است.... و چه باید کنم...
http://downloadpg.com
با تشکر

moalem1

Registered User
لایک‌ها
23
سلام.
سایت من خیلی دیر لود می شه.. یعنی هر بار لود شدن حدود یک دقیقه طول می کشه تا بیاد
هنگام وردو به قسمت مدیریت و یا ارسال مطلب هم بیشتر طول می کشه تا سایت لود بشه... می خواستم بدونم مشکل از کجا است.... و چه باید کنم...
http://downloadpg.com
با تشکر

دیر لود شدن سایت یا مشکل هاست داره یا اگر از سیستم های مدیریت محتوا استفاده میکند خیلی افزونه یا پلاگین
روش نصب دارید که سرعت سایتتون را پائین میاره

موفق باشید

coloop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
به احتمال 90 درصد مشکل از هاسته !
بهتره بفکر تعویض هاست باشید !!!

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
قبل از اینکه سایت بلاک بشه.. سرعتش خوب بود .. ولی بعد از اینکه بلاک شد و از بلاک خارج شد سرعتش اومد پایین ... البته گاهی اوقات سرعتش خوب می شه...
حالابا این تفاسیر مشکل از هاست هست؟؟؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
سایت شما اصلا برای من باز نشد چه برسه به اینکه بخواد لوود بشه و دیر واز شه . ایشالا مشکلت خیلی زود حل بشه ...

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
سایت اصلا بالا نیومد. مشکل از هاسته

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
برای من هم باز نشد. مشکل به احتمال خیلی زیاد از برنامه ها و api های گوگل هست که دارید استفاده میکند. حالا یا بطور مستقیم و یا غیر مستقیم از طریق پلاگین.
مواردی مثل آمارگیر گوگل, دکمه پلاس گوگل رو حذف کنید و تست کنید.

• Like
Reactions: cd3

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
برای من هم باز نشد. مشکل به احتمال خیلی زیاد از برنامه ها و api های گوگل هست که دارید استفاده میکند. حالا یا بطور مستقیم و یا غیر مستقیم از طریق پلاگین.
مواردی مثل آمارگیر گوگل, دکمه پلاس گوگل رو حذف کنید و تست کنید.

ممنون از راهنمای تون.. افزونه های گوگل را پاک کردم درست شد... بازه ممنون اگه جا داش هزار بار تشکر می زدم...

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
خواهش میکنم. متاسفانه به دلیل مسدود بودن بسیاری از سرویس های گوگل این مشکل برای سایت های ایرانی زیاد پیش میاد.
موفق باشید

بالا