• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دیمون تیم یکساله شد

DTSG

Registered User
لایک‌ها
0
دیمون تیم یکساله شده ...
تو این یکسال هم حتما میدونید که چقدر معروف شده و خفن و عالی( خودتون میدونید :D )

دیگه هیچی نمیگم که قافل گیر بشید

کلیک کن اینجارو تا از صفا ...

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

DTSG

Registered User
لایک‌ها
0
مرسي خيلي ممنون احسان جان
ولي خودمونيم ها توي انجمن ويبيلتين هيچ كمكي نكردي ...
( براي فارسي نوشتن يادته :p )
منظورم اينه اگر ميخوايي كد يك جايي رو بدي مردم استفاده كنند كلشو از سايت خودت كپي پيست كن ولي خيلي ممنون همون چيزايي كه نوشتي كمكايي كرد دستت درد نكنه ... ;)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
به نقل از DTSG :
مشكلي پيش اومده من بايد برم براي هميشه باي
www.demonteam.com
خدا به خیر کنه...
راستی در مورد اون قضیه من یه راهنما براش نوشتم که لینکش توی امضام هست.

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه چراااااااااااااااااااااااا
:( :( :( :(

DTSG

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از blacklife1 :
آخه چراااااااااااااااااااااااا
:( :( :( :(

شوخي بود سايت رو ببينيد حال كنيد طراحي توپ ... امنيت توپ .... همه چي توپ :D :blush:

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از DTSG :
شوخي بود سايت رو ببينيد حال كنيد طراحي توپ ... امنيت توپ .... همه چي توپ :D :blush:

آقا واقعا كه تر زدين با اين سايتون كه

اينكه هيچ لينكيش كار نميكنه كه

دلش خوشه سايت امنيت را انداخته !!!!!!!
تررررررررررررررررررررررررر

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
کوتاه بیا فضول...!

DTSG

Registered User
لایک‌ها
0
عزيز اون موقع كه سايت دان بود اگه سواد داشتي ننت يه چيزي بهت ياد ميداد زيرشو ميخوندي ... :lol: :lol: الان هم كه 400 تا يوزر هست و اينا ... حالا تو يكي واسه ما شاخو شونه ميكشه چا××××ل

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از DTSG :
عزيز اون موقع كه سايت دان بود اگه سواد داشتي ننت يه چيزي بهت ياد ميداد زيرشو ميخوندي ... :lol: :lol: الان هم كه 400 تا يوزر هست و اينا ... حالا تو يكي واسه ما شاخو شونه ميكشه چا××××ل

بابا جمع كنيد كاسه كوزه تونرو
هركي از ننش قهر ميكنه ميشه هكر و سايت هك راه ميندازه !!!

DTSG

Registered User
لایک‌ها
0
منتظرم...

بعدشم ديمون تيم خيلي وقت ادمينش سايت داره 6 ساله ...
منتظرم ... اگه سايت داري اسمشو بگو ... :f34r:

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
منكه مثل شما بيكار نيشتم كه از اين سايتاي درپيت راه بندازم

من فقط با سايتهاي خارجي كار ميكنم !!

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
دوستان لطفا مراعات کنید. :hmm:

athar

Registered User
لایک‌ها
8
یک چیز بگم امیدوارم ناراحت نشین.
کسی که سایت امنیتی راه میندازه یعنی یک پاتوق برای دوستان نفوذگر راه انداخته که مثلا بیان و اطلاعات خودشون رو ردوبدل کنن و به بقیه چیز یاد بدن. اما تا جایی که من میدونم اگه کسی توی فروم شما سوالی مطرح کنه شما به این رفیقمون سوت هکر میگین تا جواب طرف رو بده. من خودم به شخص این نظر رو دارم که اگه کسی یه سایت راه میندازه در مورد مطالب اون سایت از بقیه یه سر و گردن بالا باشه. البته من با سایت شما مشکل ندارم و اگه یادتون باشه یک مقاله تنها و فقط برای سایت شما نوشتم (در مورد استفاده از یونیکس تراست برای نفوذ به سیستم های یونیکس) اما پیشنهاد میکنم که سعی کنید تا حدی یاد بگیرید که بتونید شخصا به سوالات دیگران پاسخ بدید.
در آخر هم برای شما دوست عزیز (که فکر کنم بیژن جان عزیز باشین) آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم که سایت شما روز به روز پیشرفت کنه.
با تشکر

DTSG

Registered User
لایک‌ها
0
ببينيد من شما رو نميشناسم ...
من سايتم رو الان ميشه بگم 5 روز تغيير اساسي دادم و خيلي عوض شده و سايتم رو طوري كردم كه تك باشه يعني تاحالا كسي از اين سايت جايي نديد باشه
من كل سايت رو در مورد اكسپلويت ها كردم و فقط در مورد اين بحث ميشه ...
اون حرفيرو كه زديد راجب سوت هكر اشتباه من اصلا با ايشون كاري ندارم با هم ديگه نه شراكت داريم نه چيزي و هيچ هم همونطور كه شما ميگيد نبود ...
خلاصه اينطوريه جريان
تازه سايت هم به . ارگ رفته ببين
www.DemonTeam.org

athar

Registered User
لایک‌ها
8
من اطهر هستم و اسم مقاله من هم تقریبا شبیه "نفوذ به سرورها از طریق خاصیت UnixTrust" بود.
من مدتی بود که سایت شما رو ندیده بودم و همین حالا هم یه نگاه میندازم. اما از این که دامین رو .org کردین متاسفم و دوست داشتم همه سایتهای خوب .com باشن.
اما در مورد آموزش
راستش من واقعا نمیدونم هدف شما از راه اندازی این سایت چی بوده. اما این رو میدونم که یک سایت امنیتی سعی میکنه که یه روش برای نقوذ رو معرفی کنه و در شاید هم روش استفاده از اون سیستم نفوذ و ابزارهای مورد استفاده از اون رو یاد بده. اما کار اصلی یک تیم امنیتی این هست که راه مقابله با این روش نفوذگری رو یاد بده. در غیر این صورت باید روی این سایت لقب آموزش نفوذگری رو گذاشت تا سایت امنیتی.
یک نکته در مورد اکسپلویدها بگم که امیدوارم ناراحت نشین. من فکر نمیکنم هیچ کدوم از این اکسپلویدهایی که در سایت معرفی میکنین رو خودتون در آورده باشین. از نظر من کسی که خودش رو به عنوان مسئول یک تیم امنیتی معرفی میکنه باید خودش یک سر که سهله چند سرو گردن از بقیه همکاراش بالاتر باشه. مثلا شما میدونین PHPReview چجوری کار میکنه؟ در حالی که از اون برای شل گرفتن از یک سرور استفاده میکنین.
امیدوارم متوجه منظور من شده باشید و حرفهای من رو از به حساب یه رفیق یا برادر خیلی کوچیکتر بذارین.
موفق باشید

DTSG

Registered User
لایک‌ها
0
اما از این که دامین رو .org کردین متاسفم و دوست داشتم همه سایتهای خوب .com باشن.

سايت ما همه .Net . Org . Com هستش و هيچ فرقي ندارند همشون يك سايتند

اما کار اصلی یک تیم امنیتی این هست که راه مقابله با این روش نفوذگری رو یاد بده. در غیر این صورت باید روی این سایت لقب آموزش نفوذگری رو گذاشت تا سایت امنیتی.

خوب ما اكسپلويت هارو داريم ميگيم اين باعث امنيت ميشه اگر شما خودتون بفهميد موضوع رو ميفهميد كه خيلي ربط داره ولي همين اكسپلويت ها رو كه ما ميگيم ممكنه بعضي ها بد ازشون استفاده كنند و ما قصدمون اين نيست اطلاع رسانيه و ميبينيد كه من لقب امنيتي گذاشتم ولي چي ؟ اخبار هاي امنيتي بهتره ببينيد .

یک نکته در مورد اکسپلویدها بگم

درستش : يك نكته در مورد اكسپلويت ها بگم

من فکر نمیکنم هیچ کدوم از این اکسپلویدهایی که در سایت معرفی میکنین رو خودتون در آورده باشین.

آره همش رو نه خيلي كم ...
ولي عزيز فعلا سايتي نبوده بياد كه بصورت جامع راجب اكسپلويت ها بياد بگه و اخبار امنيتي ها ( سايت هاي ايراني بغير از سيكيوريتي - آ ر ( كنت ))

:lol:
-----------------------------------------------------------------
خيلي جدي نگير هيچ وقت آدم نبايد مجاني براي كسي كار كنه

athar

Registered User
لایک‌ها
8
از اینکه که .com سر جاش هست خوشحال هستم.

معنای کلمه اکسپلوید (اکسپلویت) سو استقاده است. شما تنها این اکسپلویدها رو معرفی میکنین و صرفا کار با اونها رو آموزش میدید. کسی که مقاله های شما رو میخونه یاد میگیره که چطور از اونها برای حمله استفاده کنه اما فکر نمیکنم جز عده کمی کسی روش مقابله با این اکسپلوید ها رو از سایت شما یاد بگیره. هم من هم شما و هم بقیه دوستان میدونن که هدف چنین کاری آموزش نفوذگری هست نه آموزش مقابله با نفوذگری. این رو میتونین با یک آمار عملی توی سایت خودتون متوجه بشین. در ضمن اخبار امنیتی شما هم فکر نمیکنم تا حد معقول به بالا بردن امنیت کمک کنه. حالا که بحث به اینجا کشید خوشحال میشم هدفتون رو از راه اندازی این سایت - معرفی اکسپلوید و سایر ابزار نفوذگری و ... برام بگین.
تا چند روز دیگه سایتی رو به شما معرفی خواهم کرد که نه تنها به طور واقعا کامل اصول نفوذگری رو آموزش میده بلکه راه های مقابله رو هم یاد میده. بطوری که دانشجو به عنوان مسئول یک شبکه یاد میگیره که چطور سیستم خودش رو در مقابل اون حملات ایمن نگه داره. و مثل بعضی از کتابها و سایت ها هدف آموزش نفوذگری تحت نام مقابله با نفوذگری نیست بلکه حتی شاید دانشجو نتونه یاد بگیره که چطور نفوذ کنه اما حتما یاد میگیره که چطور شبکه خودش رو ایمن کنه.

حق با شماست و Exploit / اکسپلویت کاملا صحیح است.

اگه تعدادی از اکسپلوید هایی که معرفی میکنین رو خودتون در آوردین و نوشتین پس بهتون تبریک میگم و امیدوارم که روز به روز به تعداد اونها اضافه بشه. البته به همراه آموزش کامل و منطق استفاده از اونها و در نهایت روش مقابله با اونها.

من فکر میکنم توی این تاپیک دو پست دیگه هم بوده که پاک شده. به هر حال مهم بوده یا نه با خودم میگم مهم نیست.

در آخر هم دوست من که بازم اسمتون رو نگفتین و من شما رو بیژن خطاب میکنم. بازم میگم که به هیچ عنوان و به هیچ عنوان قصد جسارت ندارم...........

موفق باشید

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از DTSG :
سايت ما همه .Net . Org . Com هستش و هيچ فرقي ندارند همشون يك سايتند

خوب ما اكسپلويت هارو داريم ميگيم اين باعث امنيت ميشه اگر شما خودتون بفهميد موضوع رو ميفهميد كه خيلي ربط داره ولي همين اكسپلويت ها رو كه ما ميگيم ممكنه بعضي ها بد ازشون استفاده كنند و ما قصدمون اين نيست اطلاع رسانيه و ميبينيد كه من لقب امنيتي گذاشتم ولي چي ؟ اخبار هاي امنيتي بهتره ببينيد .

درستش : يك نكته در مورد اكسپلويت ها بگم

آره همش رو نه خيلي كم ...
ولي عزيز فعلا سايتي نبوده بياد كه بصورت جامع راجب اكسپلويت ها بياد بگه و اخبار امنيتي ها ( سايت هاي ايراني بغير از سيكيوريتي - آ ر ( كنت ))

:lol:
-----------------------------------------------------------------
خيلي جدي نگير هيچ وقت آدم نبايد مجاني براي كسي كار كنه
سايتتون خيلي عوض شده... به نظرم قبلا خيلي قشنگ تر بود... در ضمن اون باكس هاي سمت راست به درد اون توضيحات نمي خوره و گزينه ي learn more در زيرش كار نمي كنه...

DTSG

Registered User
لایک‌ها
0
در جواب بابك بگم كه اون چيزايي كه گفتي رو درست شد و مرسي كه گفتي

ولي Athar

اگر ميخوايي جوابتون بدوني به آدي ياهو من پي ام بده يا ايميل بزن :
ID YAHOO : Q+DOG
EMAIL : [email protected]

بالا