• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دیکشنری انگلیسی به فارسی با سیستم آژاکس

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
جالبه ممنون :)
دیتابیس لغاتش رو میشه بگید از کجا و چجوری بوده؟

alionline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام alik جان کارت خیلی درسته خیلی با حال شده من یک پیغام خصوصی هم برات زدم اگه جوابشو بدی ممنونت میشم.

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
من فایرفاکس اومدم ارور داد وقتی جستجو رو زدما! http://dic.maker.ir/show.php NOT FOUND درسش کن حاجی

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
جالبه ممنون :)
من دیتاباس دیکشنری فارسی انگلیسی - انگلیسی فارسی دارم میخوای؟ سی وی اس. خواستی بگو برات ایمیلش کنم

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
aliK فایرفاکس رو هم دریــــــــــــــــــاب کارات فقط واسه IE هست

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
این هم یه دونه سنتی...آژاکس هست و نه....
http://dic.amdz.com/

کار را بندازه...

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
مرسی که نظراتان را فرستادید

دیتابیسش mysql هستش من یک دیکشنری توی کامپیوترم بود که دیتابیسش فایل بود یه فایل به فرمت iran system بود هر خطش یه لغت بود بعد من امدم با کانورت کردم iran system را به utf8 بعد هم با یک اسکریپت خط به خط ریختمش داخل table دیتابیس بقیش هم که دیگه کاری نداره :)

ببخشید فایرفاکس رو یادم رفته بود آژاکس و خود دیکشنری با فایرفاکس سازگار هست فقط اون لودینگ اولش رو اخرین لحظه گذاشتم که با فایرفاکس سازگار نیست امروز درست میکنم

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

ferferi

Registered User
لایک‌ها
1
دمت گرم
حرف نداری

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من دیتاباس دیکشنری فارسی انگلیسی - انگلیسی فارسی دارم میخوای؟ سی وی اس. خواستی بگو برات ایمیلش کنم
از هرگونه دیتابیس لغات استقبال میشود :دی

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
مرسی که نظراتان را فرستادید

دیتابیسش mysql هستش من یک دیکشنری توی کامپیوترم بود که دیتابیسش فایل بود یه فایل به فرمت iran system بود هر خطش یه لغت بود بعد من امدم با کانورت کردم iran system را به utf8 بعد هم با یک اسکریپت خط به خط ریختمش داخل table دیتابیس بقیش هم که دیگه کاری نداره :)

ببخشید فایرفاکس رو یادم رفته بود آژاکس و خود دیکشنری با فایرفاکس سازگار هست فقط اون لودینگ اولش رو اخرین لحظه گذاشتم که با فایرفاکس سازگار نیست امروز درست میکنم
خوب دیتابیس رو به کس دیگه هم میدی؟ :دی
راستی حجمش چقدره؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
دیتابیس رو بالا گفتم چجوری ساختم ساده هست :) راستش میخوام این کار رو بکنم:

این که الان من دارم حجمش روی سرور نزدیک 12 مگ هستش بزودی (فردا یا پس فردا) یک اسکریپت ساده میدم که هرکسی خواست از این دیتابیس بتونه استفاده کنه (یک اسکریپت کوچولو که هرکسی خواست مثل همین دیکشنری را توی سایتش بزاره بدون نیاز به دیتابیس)

خوبه موافقید ؟ دیگه نیاز نیست 12مگ هاست و یک عدد دیتابیس مصرف کنید فقط آپ لود کنید و سایتتون دیکشنری دار میشه :) خوبه ؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خدا خیرت بده جوون !
فقط یه طوری نشه استفاده کنیم بعد تو حالت دپرس بهت دست داده باشه یهو دامین ات رو تمدید نکنی وبسایت مردوم بمونه روی زمین ها !

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34

این که الان من دارم حجمش روی سرور نزدیک 12 مگ هستش بزودی (فردا یا پس فردا) یک اسکریپت ساده میدم که هرکسی خواست از این دیتابیس بتونه استفاده کنه (یک اسکریپت کوچولو که هرکسی خواست مثل همین دیکشنری را توی سایتش بزاره بدون نیاز به دیتابیس)

خوبه موافقید ؟ دیگه نیاز نیست 12مگ هاست و یک عدد دیتابیس مصرف کنید فقط آپ لود کنید و سایتتون دیکشنری دار میشه :) خوبه ؟
خوب یه مشکلی هست ! من خیلی گشتم دنبال یه دیکشنری که دیتابیسش حالت فایلی باشه !
منتها همشون کد شدن !! اگه این دیتابیستو بدی خوبه تره :دی

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288

aliK من اسکریپت کامل دیکشنری فارسی به انگلیسی - انگلیسی به فارسی رو نوشتم خوب! الانم هیچ خیالم نیست بیارم بذارم اینجا بچه ها دانلود کننش! ولی دارم روی مترجم کار میکنم الان! پایه هستی دو نفری بسازیم؟ من خودم خیلی گرفتم ور نمیرسم به همشون.!؟ بگو بینم هستی یا نیستی

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
aliK من اسکریپت کامل دیکشنری فارسی به انگلیسی - انگلیسی به فارسی رو نوشتم خوب! الانم هیچ خیالم نیست بیارم بذارم اینجا بچه ها دانلود کننش! ولی دارم روی مترجم کار میکنم الان! پایه هستی دو نفری بسازیم؟ من خودم خیلی گرفتم ور نمیرسم به همشون.!؟ بگو بینم هستی یا نیستی
اره این دیکشنری کاری نداشت پایه مترجم هستم راستش را بخوای دیکشنری بنظرم چیزی نبود من اول که شروع کردم میخواستم یه چیزی بنویسم که مثل یک فریم کوچیک بالای صفحه بشینه و زیرش سایت های انگلیسی باز بشن و کاربر هر کلمه ای رو که انتخاب کرد ترجمه اش کنار همون کلمه نشان داده بشه :)

اسکریپتش را نوشتم با آژاکس که توی هر صفحه هر کلمه را انتخاب بکنی معنیش را کنار همون کلمه برات مینویسه ولی مشکل اساسی این بود که آژاکس توی security اجازه نمیده شما از دامین دیگه چیزی لود کنی و اگر هم بخوای از iframe یا frame استفاده کنید بازم همین استاندارد وجود دارد و شما نمی توانید از یک فریم که از دامین a لود شده به فریم دیگه که با دامین b لود شده دسترسی پیدا کنید . (همینطور برای آژاکس) مگر اینکه کاربر بره اخل تنظیمات مرورگر و دامنه شما را trust اعلام کنه بعد بیاد استفاده کنه (کلا راه عادی و خوبی نداشت)

در نتیجه اون ایده اولم به نتیجه نرسید... مترجم را پایه هستم :)
الگوریتمش چجوریه ؟؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بابا مترجم ساختن کار ماها نیست ، تا حالا یه مترجم دید درست ترجه کنه ؟! مترجمهایی که پشتش یه سرمایه قوی خوابیده چنان چرت و پت ترجمه میکنه که اصلا نمیفهمی موضوع چی بوده ! تازه این کترجمها اینقدر هوشمند اند که مثلا میفهم مطلب درباره چی اه و از معانی مترادف مثلا مناسب ترینش رو انتخاب میکنن !
حتی هنوز بعد از این همه مدت مترجمهای قوی هنوز گاها درست دستور زبان رو هم رعایت نمیکنن !

به نظر من با یه درجه تخفیف یه غلط یاب املایی با آژاکس بنوسید که روی ایدتورهای wyswyg کار کنه ! اینم خودش کار بزرگی اه ها !

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
بابا مترجم ساختن کار ماها نیست ، تا حالا یه مترجم دید درست ترجه کنه ؟! مترجمهایی که پشتش یه سرمایه قوی خوابیده چنان چرت و پت ترجمه میکنه که اصلا نمیفهمی موضوع چی بوده ! تازه این کترجمها اینقدر هوشمند اند که مثلا میفهم مطلب درباره چی اه و از معانی مترادف مثلا مناسب ترینش رو انتخاب میکنن !
حتی هنوز بعد از این همه مدت مترجمهای قوی هنوز گاها درست دستور زبان رو هم رعایت نمیکنن !

به نظر من با یه درجه تخفیف یه غلط یاب املایی با آژاکس بنوسید که روی ایدتورهای wyswyg کار کنه ! اینم خودش کار بزرگی اه ها !
he ترسو!
تنهایی هم شده مینویسم یکی!

ولی تحت ویندوز منم هر چی اومده کرک کردم نیگاه کرده دیدم ترکی ترجمه میکنه! مخصوصا این پدیده آخریه کلا پر میگه! کی روش شده اونو ریلیس کنه
مترجم فقط گوگل! بعد خودم
happysmiley.gif

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
پ.ن: ببخشید دیر شد وقت نمی شه اماده اش کنم.

بالا