pcyord
Registered User
سلام
یه جک هست میگه بک اپ همون چیزیه که بعد اینکه اطلاعاتت از درست رفته لازمش داری !
من دو ماه پیش مورد زورگیری مسلحانه قرار گرفتم و گوشی و .. اینا رو ازم گرفتن و ..
شکایت و اینا هم بی نتیجه موند یعنی درواقع دست برسی هست !
خب حالا اگه قبل این حادثه من این نرم افزاری رو که به شما معرفی میکنم رو داشتم به راحتی میتونستم گوشیم و سارقارو پیدا کنم خب
اسم نرم افزار net qin هست که در واقع انتی ویروس و انتی چیف و انتی لاست هست . امکانات جالبی هم داره که مثلا بک اپ از شماره هات میگیری و بعد منتقل میشه به سرور خودشون دوباره هروقت خواستید ریستورش میکیند
انتی ویروس که ویروس کشی و ازین حرفا
انتی چیف ضد دزدی و ...
انتی لاست هم واسه موقعی که گم بشه و...
بعد نصب گزینه هاشو باید فعال کنید
با اینکه گوشی من جی پی اس نداشت ولی مکان اونو رو نقشه نشون داد !!! با استفاده از شماره گوشی :|
چند تا گزینه دیگه هم داره که مثل قفل گوشی ویه گزینه دیگش : صدای دزدگیر با ولوم بالا پخش میشه و هیچ کاریش هم نمیشه کرد !! یا باید رمز عبور رو وارد کنید یا باید بکوبید به دیوار تا صداش قطع شه
netqin.com
لینک برای دانلود :
http://www.netqin.com/en/antivirus/download/
یه جک هست میگه بک اپ همون چیزیه که بعد اینکه اطلاعاتت از درست رفته لازمش داری !
من دو ماه پیش مورد زورگیری مسلحانه قرار گرفتم و گوشی و .. اینا رو ازم گرفتن و ..
شکایت و اینا هم بی نتیجه موند یعنی درواقع دست برسی هست !
خب حالا اگه قبل این حادثه من این نرم افزاری رو که به شما معرفی میکنم رو داشتم به راحتی میتونستم گوشیم و سارقارو پیدا کنم خب
اسم نرم افزار net qin هست که در واقع انتی ویروس و انتی چیف و انتی لاست هست . امکانات جالبی هم داره که مثلا بک اپ از شماره هات میگیری و بعد منتقل میشه به سرور خودشون دوباره هروقت خواستید ریستورش میکیند
انتی ویروس که ویروس کشی و ازین حرفا
انتی چیف ضد دزدی و ...
انتی لاست هم واسه موقعی که گم بشه و...
بعد نصب گزینه هاشو باید فعال کنید
با اینکه گوشی من جی پی اس نداشت ولی مکان اونو رو نقشه نشون داد !!! با استفاده از شماره گوشی :|
چند تا گزینه دیگه هم داره که مثل قفل گوشی ویه گزینه دیگش : صدای دزدگیر با ولوم بالا پخش میشه و هیچ کاریش هم نمیشه کرد !! یا باید رمز عبور رو وارد کنید یا باید بکوبید به دیوار تا صداش قطع شه
netqin.com
لینک برای دانلود :
http://www.netqin.com/en/antivirus/download/
Last edited: